Жените говорят с намеци, мъжете буквално - какви беди носи това?

• 7 875
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз имам супер странен вкус за външен вид на мъжа. Всъщност - ако ми харесва като други качества, някак започва да ми харесва и външния вид.

# 226
  • София
Само красота не върши работа.
Както и 20-те сантиметра.

# 227
Аз съм виждал/ преживявал жената да изиксква/ очаква мъжът "да се досети сам". В този смисъл, аз съм по-буквален, по-директен.

Но наистина зависи от акъл, възпитание, семеен модел, ценности/ стереотипи...

# 228
Мисля че младите момичета, дето още са неопитни и не могат да се заявяват правят обикновено този номер.
И аз бях така едно време, с ученическите си гаджета.
С времето осъзнаваш, че системата не работи и единствения начин да получиш нещо е да кажеш какво искаш.

Иначе има незрели хора на всякакви възрасти, най-досадни са тези дето се сърдят на всички, задето не са им изпълнили очакванията, без да са споделили някога въпросните очаквания.Вечни жертви.

# 229
Еее, човек малко да поработи и изпуснал цялата тема. Едва ви изчетох. Най-добрият съвет в цялата тема:
И в този ред на мисли, просто носете черно клинче и си правете упражненията за дупе редовно.
И не само черното клинче, носете си новите дрехи, момичета, теза в които се чувствате секси.

Рядко се гримирам, но имам пълно гримно бойно снаряжение, за да го направя когато съм на кеф. С бялата козметика съм на приливи и отливи, не съм се сбръчкала. Най-постоянна съм в грижата за душата - хич и не посягам към Борета от Перник и околности.

# 230
Аз ще споделя, че още като дете се научих да се харесвам през много изчервявания, неудобства, представи за това как ме виждат другите. Когато човек се научи да се харесва на себе си, но със сравнителна адекватност какво е, какво представлява, реалистична самооценка и така нататък. И се живее много по-хубаво и лесно.
Когато знаеш ти какво имаш или нямаш, много по-лесно не се влияеш от външни въздействия и мнения.
Всички пречупваш през себе си и така е редно. Дали Станка ползва 55 мехлема, а Станчо харесва 55 цицорести и смята само тях за хора, няяяях, преценяваш колко ѝ/му е акъла и си живееш като пич.
Големи хора сме, все пак, достатъчно зряло е да сме наясно, че няма как да се харесаме на всеки и най-важното – не е нужно.

# 231
  • По света и у нас
Боже и до Брад Пит ти опряхме... пази боже тоя прехвален изтъркан холивудски пудел да ти е у къщата пу-пу-пу. Както и неговата любима другарка Клуни.

# 232
Между другото, говорех примерно Simple Smile За Брад Пит. Той си е нарицателно за времето си, като Ален Делон за неговото Simple Smile
Старата максима "за всеки влак си има пътници" макар и малко цинична, е много вярна. Борето от Перник е мечтата на някоя жена, а и изобщо не го познаваме.

# 233
А защо това трябва да ни интересува? Кой на кого е, какво било там?
Изборите на другите са си част от техния живот. Всеки живее собствения си живот.
//
Прими, съгласна за тези прехвалени лешници.

# 234
  • София
Сетих се една моя случка с един мъж, който наистина приличаше на Брад Пит - русоляв, приятен на вид. Някак съвпада и с темата, защото няколко месеца се виждахме, но не се определи като какви сме аз и той. Едно такова, в зоната на намеците и здрача. Един хубав ден реших да повдигна въпроса, получих само усмивки и още намеци, леко отдръпване и в крайна сметка приключихме.

# 235
Роки, добър пример също и за що е то несериозна връзка. Значи ти можеш да си мислиш, че сте гаджета и двойка, щото се виждате редовно и правите всичко, което правят гаджетата, но поискаш ли потвърждение - хъката-мъката.

# 236
  • София
Да, така е с всички несериозни връзки. Уж тръгват и в един момент се получава нещо като стена. Мъжът започва да го увърта, да говори с намеци, шегички, само и само да не заяви какво става. А се усеща, че бъдеще няма - пълно е с такива теми в СО.

# 237
  • По света и у нас
Ами гадничката истина е,  че когато някой не ти е сериозен не щеш да го обявяваш и тогава се правиш на 6 без 10 докато можеш, понеже секса си е хубав

# 238
При мен тенденцията е обратна.
И тези, които съм предпочела само за секс и нямам към тях намерения, решават, че искат сериозни неща. Няма как да стане, пичове.
Казвам директно. Без намеци. Не може, не искам.
При сериозният съм по-мила (през повечето време) и има нещо като намеци. По-скоро избягвам резки движения (не че ми се получава).

# 239
  • По света и у нас
Да но никога не знаеш дали един мъж има потенциал за “сериозен” ако не си го пробвала в хоризонтални положение.
Затова първо се правят тестове, после се гледат резултатите, накрая може да се произнесеш ако решиш че си струва.

Общи условия

Активация на акаунт