Жените говорят с намеци, мъжете буквално - какви беди носи това?

• 7 881
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • Далечният изток
Той такъв роман за жени, каквито не иска написа, ще рече човек, че точно силиконки с огромни джуки и деколтета са го налазили и той къш-къш-къш, чуди се как да се отърве...
Споко, ти такива жени не искаш, но и те не са се наредили на опашка да се скубят за теб, така че всичко е точно.

# 181
Боре, втория ти абзац в дългия пост не беше никак зле, онзи за излъчването, енергията и желанието ѝ конкретно към теб, какво е готова да направи с теб и за теб и другите фундаментални разлики между интереси и чувства. После обаче, като мина на такива повърхностни неща (във всеки смисъл) като грим, парфюми и вкусът на целувка по бузата и пак се върнахме у Перник.

За мен гримчета и парцалки са си повърхностни неща, но както изглежда за някои са изключително важни, до степен, че се приема едва ли не за подтисничество без тях. Изразих мнението си за "опаковката", като тези неща спадат към нея, и това мнение съм си го изградил и спазвам.

@PriMadonna - съжалявам, ама ме напуши смях. Няма жена, която да иска всичките дни в месеца, някои дни са "блокирани", да не споменавам "главоболието".

# 182
че се приема едва ли не за подтисничество без тях
Верно ли не виждаш, че за потисничество се приема не липсата на Х, а изискването да има някакво ограничение?
Първи признак, че не обичаш някого, а го оценяваш по каталог.
Вторият е, че изреждайки какво те кефи теб мислиш за себе си, въпросната жена каквато и да е тя е жена за оценяване, не за влюбване.
Но нека е часът на Борето, няма да ви разводнявам хапенето.

# 183
  • Далечният изток
То най-смешното е, че мъжете въобще не могат да разпознаят кога една жена е естествена Grinning
Ако ме видиш, Боре, ще си кажеш А, ето една естествена жена, а аз го докарвам този вид 45 минути пред огледалото сутрин, а да не говорим как поддържам косата и цвета ѝ, за да изглежда естествено руса... И разни други тайни работи Joy

# 184
  • Обран бостан ;)
Чета забили сте в понятия за женската красота, та да кажа и моето скромно мнение.

Безлична жена - и да я из...аш я забравяш на другия ден.

Красива жена - виждаш я за 1 минута и след месец можеш да я нарисуваш по памет.

Истинска жена - след като си размените 2-3 думи си готов да направиш всичко за нея.

# 185
Леле, значи ако някой мъж има претенции по отношение на любимите ми парфюми (при мен си е тиха мания)  и грима (леко се гримирам, но без грим ходя само когато съм на море, планина или подобно) няма да го изтърпя за секунда. Добре, че мъжът ми няма такива.
И не разбирам защо парфюмът се противопоставя на хигиената? Не знам този човек сигурно е срещал жени с лоша хигиена, ползващи евтинджос парфюми.

# 186
че се приема едва ли не за подтисничество без тях
Верно ли не виждаш, че за потисничество се приема не липсата на Х, а изискването да има някакво ограничение?
Първи признак, че не обичаш някого, а го оценяваш по каталог.
Вторият е, че изреждайки какво те кефи теб мислиш за себе си, въпросната жена каквато и да е тя е жена за оценяване, не за влюбване.
Но нека е часът на Борето, няма да ви разводнявам хапенето.

Ама ти наистина ли вярваш, че жените не правят същото?
По твоите думи, ако другият човек е нарцист, егоист, манипулатор (защото и това са качества на един индивид) аз трябва да го търпя? Или защото някой е с нисък интелект пак трябва да се съобразявам с това?
Ти ако си мазохист, добре, това си те влече. В този ред на мисли, можеш да напишеш във всички теми, където жени споделят за домашно насилие и отношение на мъжете им, че не, те трябва да търпят. Влюбили са се, точка.
По твоите думи, да погледнем следната ситуация: във връзка си, женен си няма значение, и образно казано половинката ти, не се "задържа вкъщи" все някъде навън, все някъде по срещи. Ти като мъж, колко време би издържал така и не би ли казал: "дай да поговорим, че така не става". Защото използвайки твоите думи "изискването да има някакво ограничение" - това също може да се приеме за изискване и ограничение. Тогава ще останеш ли с този човек и още колко време?

# 187
Вярвам, че този, който те обича не ти поставя условия. Любовта е само безусловна, ако не е, то е търговия.
В твоя пример си тръгваш, защото човекът не е за теб, не се опитваш да го промениш с ултиматуми, изисквания и изнудване на принципа ако ти така,, то аз иначе. Обичай ме както аз искам или ще има последствия. По-добре си основи религия, там винаги  хваща дикиш любовта под заплаха.

И да, принципно първо бих поговорил и опитал да погледна през очите на отсрещната страна, после да взимам крайни мерки. Макар, че ако насреща си имам емоционален изнудвач, за което досега съм спал, това говори повече колко ми е акъла на мен, не на нея.

# 188
Да сещам се бившия как ми вика "Е азиатките са по-хубави от европейките, въобще не слагат грим " Joy
И аз му пуснах в ютюб клипчета как се гримират китайките и корейките и колко продукти за лице ползват и как 50% от населението има пластични корекции

Та човека се позасрами как ни е охулил...

# 189
Добър ден и успешна седмица на всички! Намекът е нещо приятно, загадъчно, пълно с въпросителни и смисъл във всякаква форма. Намеците са част от нас. Всичко останало зависи от хората. Понякога е добре да сгрешиш, за да осъзнаеш някои неща; по-добре е да сгрешиш, след като си взел решение, продиктувано от самия теб. Ако жената или мъжът прави намек, един от двамата трябва да направи крачката. Всичко останало е история, чрез която съществуваме.

# 190
Боре е прав до момента с излъчването, женската енергия.
После – мъж да ми говори за гримове и парфюми. Аз как се чувствам, айде не.
Пример – аз изглеждам чудесно без грим, НО обожавам да се занимавам със себе си – нося грим, който всички смятат, че съм "без грим". И това не касае мнението на околните – правя го за СЕБЕ си. На мен ми харесва, допълва ме, носи ми удоволствие, усещане за грижа, внимание.
Парфюмите – ето тук ме набара. Имам над 100 парфюма. Не за да се поливам с тях и да не се къпя. Хоби, радост за сетивата, още една наслада от живота. И не, не го правя за мъж/мъже – това си е за МЕН.
Ще се съобразя с вкуса на мъжа за аромати, но не и дали да нося или не парфюм, на мен ми харесва. Точка.
Една жена може да изглежда естествено и с много, грим, козметични продукти. Това е до финес, умения, вкус.
Измити чинии – тотално неизползващи никакви козметични продукти жени – не харесвам. Като да им липсва грижа към самите тях и самоуважение. Грижата за себе си е селфреспект, няма общо с одобрението на останалите. Ако някой го ползва за това, то си личи.

# 191
Бази, ти не ги харесваш, пък Борето - да. Той пък не харесва теб, не и в онзи смисъл. Аз също харесвам жени, които ползват сапун и гребен, може душ гел и четка за коса, айде и така поне до 40. Има хора харесват силикон.
  Няма драма тук, освен че оспамихме темата.😄

# 192
  • София
Ако една жена, над 40 тръгне без серум и крем днес сутринта, до вечерта ще има поне 5 нови бръчки. Времето е студено, вътре климатика суши, въобще - това е елементарна поддръжка.
Отивам да се гримирам!

# 193
Както и слънцезащита дори зимата. Но тези неща не се виждат от мъжете. Освен това има разлика между козметична грижа и грим.

# 194
  • Обран бостан ;)
Така е. Слепи сме за грима. За нас всички жени са напълно естествени. Joy

Общи условия

Активация на акаунт