Слънчо пролетен изгрява, а бебчо ОКТОМВРИйски сърчицето на мама сгрява!

• 12 711
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
valien_tina сега виждам, че си на мойта дата, значи мога да се надявам и аз на другия преглед да разбера пола на бебо, макар че доки каза чак към 25 седмица. А не на мене тия, всички знаем че може и по-рано.

# 226
Здравейте, мамита, най-накрая и аз да се включа.Вчера ходих на лекар,бебчо е добре Simple Smile , но пола още неможа да се види.Да ви питам нещо,кога се прави това БХС,че вчера от много приказки с доктора чак забравих да го питам.

# 227
Здравейте, мамита, най-накрая и аз да се включа.Вчера ходих на лекар,бебчо е добре Simple Smile , но пола още неможа да се види.Да ви питам нещо,кога се прави това БХС,че вчера от много приказки с доктора чак забравих да го питам.

БХС в България се прави в периода 15-19 г.с.
Така  smile3523пише в приложение №7 на национални рамков договор с НЗОК , има го на техния сайт. smile3529

# 228
да знаеш, че те тактовците все искат момчета

А, не е то така, моя мъж дума не дава да се издума за момче - момиченца искал. А виж ми лентичката, аз само за момче говоря  Joy Голям смях ще е докато разберем!

Аз днес заминавам за командировка във Финландия, до утре вечер само, за съжаление няма да имам време да се помотая из Хелзинки (ама поне няма да съм в офиса).

Честито на тези, които знаят пола...ние ще си чакаме реда. И не се плашете от амниоцентезата, ако се наложи - поне знае със сигурност човек, а не да чака още пет-шест месеца със свито сърце.

Хайде, само слънчеви мисли и усмивки тази седмица!

# 229
  • София
Здравейте момичета,

Моите резултати от БХС излязоха днес и са много добри - 1:8990. Надявам се и ФМ да даде добри резултата, че да мога спокойно да си ида на море и да си почина (стига разбира се големият дивак да не ми сервира някоя изненада отново)...

rally ти направо ме закопа днес. Аз съм се записла точно при Димитрова. Цял следобед се чудя какво да правя. Така или иначе ще си правя още една ФМ, ама все пак  newsm78
Рали доколкото си спомням ти не ходеше ли при Щерева?
...............

Да, при д-р Милкана Щерева ходя (понеже има май три д-р Щерева гинеколожки) Simple Smile И предната бременност пак при нея ходих. Преживяването с Димитрова беше преди 5 години и половина, при първата ми бременност. Но ето и днес не пожелах да вляза в кабинета й с резултатите от БХС. Има нейни пациентки, които са доволни, така че нищо не ти пречи да отидеш при нея на ФМ...

Ивон, дано съвсем скоро се успокоиш  Hug В краен случай, прежалваш още 25 лева и повтаряш теста, поне аз така бих направила...

# 230
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте моми4ета тук при нас това изследване се прави в 12 седмица ехограф и после и кръвна картина
грешки стават навсякъде аз имах лоши резултати, но при второт изследване се оказа 4е бебето мърдало прекалено много и не могли да го измерят както трябва (липсваха нанесени резултати), така 4е сме си наред
днес запо4на да шава, аз до сега толкова 4аках да го усетя и то на като по4на не е спирало, и най странното е 4е го усеЩам ту от едната страна ту от другата страна
и тъй като офиса ми се намира в една промишлено индустриална зона познайте какво видях като погледнах на вън само мъжеееееееееееее  Crossing Arms, преди това оба4е погледнах екрана и насреЩа ми беше снимката на silverarrow това брой ли се
имам такова голямо желание за моми4енце виждам вси4ко в розово и 4ервено и някък не може да ми сепобере в главата 4е може да е мом4енце (новсе пак каквото и да е само да е живо и здрво милото)
хиляди усмивки и орекрасен ден

# 231
Здравейте и от мен Simple Smile
Прави ми впечатление, че предпочитанията ни на повечето клонят към момиченца.
И аз дама искам  Joy

# 232
Ами, да. И аз исках момиченце, защото си имам вече един мъж. Момче трудно се гледа.
Но какво да се прави. Вчера бяхме на доктор. И запис ми направиха и си го гледах няколко пъти снощи. Не спя да шава това човече. Но за сметка на това всичо успя да огледа доки. И пръстите на ръцете му изброи. Да не говорим и за мъжката му гордост. И той надарен като бати и тати Joy
Е, тати беше съкрушен, меко казано и се зарече, че ще сложи писоар в тоалетната.  #2gunfire Само да посмее.
Иначе всичко си е наред. БХС ще правим в сряда, макар, че и аз доста се чудих.
Е, аз да бягам, че баткото се събуди. Той сега си е вкъщи, че сме с ангина. Лоша работа. Няма оправия. Все ангина - 4 за тази година. Миналата махахме трета сливица, но догодина май и другите две ще са наред.
Чао от мен  Simple Smile

# 233
  • The O.C.
Здравейте мили мами!Радвам се ,че нещата при повечето от вас са добре.
 Честито момченце на valen_tina и от мен!Да ти носи само усмивки!
  Нашия бебок само се върти,не може да си намери място.Очаквам с нетърпение 19.05 за да видим мома ли е или ерген.
 Искам да попитам ,някоя от вас пие ли центрум матерна?И по каква схема,почива ли 10 дена и после  20 дни я пие. На мен не ми е много ясно?

# 234
s_vetle аз за съжаление не мога да ти помогна защото не ги пия тези витамини.
Искам да споделя с вас едни интересни сайтове за развитието на бебо.
Сигурно сте ги виждали вече ама за тези който не са ще е интересно:
http://health.discovery.com/beyond/?playerId=219475126&categ … ineupId=769305244
http://www.worldnn.com/bp/mama/index.html
http://pregnancy.about.com/od/fetus/a/uswbw.htm
http://www.mama.bg/Document-Action=show&DocID=2131415396.htm
http://www.ivanbelchev.com/myembryo/bg/embryo.htm
http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm

е признавам, че някой от тях откраднах от септемврииските мами, за което се надявам да не се сърдят. Embarassed

# 235
  • La casa de Mickey Mouse
моми4ета какво става заЩо не мога да вляза в албум4ето

# 236
  • София
Аз влизам без проблем  newsm78

Сложете ме и мен в списъка за МОМИЧЕ, а таткото в списъка за МОМЧЕ.
 Mr. Green

s_vetla на мен докторът ми изписа тези хранителни добавки на ХИП.
  MDimitrova още веднъж честит ти малък мъж.   bouquet

# 237

Искам да попитам ,някоя от вас пие ли центрум матерна?И по каква схема,почива ли 10 дена и после  20 дни я пие. На мен не ми е много ясно?
Аз пиех в началото но моя лекар ми каза че е по-хубажо да ги заменя с О'мами ,защото Центрума не съдържа някои неща които в О'мамито ги има,пък и са по евтини.А за Центрума ако ще продължаваш да пиеш от него пие се без прекъсване този не е като другия да трябва да почиваш 10 дена

# 238
s_vetla това горното беше за теб нещо обарках при писането

# 239
 newsm78 Аз пия ЦЕНТРУМ МАТЕРНА от 1 ден от който разбрах, че съм бремена.Пия ги и сега БЕЗ прекъсване!

Общи условия

Активация на акаунт