Трябва ли жената да е "послушна"?

• 917
  • 46
  •   4
Отговори
# 45
По-скоро в тълкуването им.

# 46
Винаги съм си отстоявала мнението и открито казвам какво не ми харесва. Интересно ми беше да разбера  какво мислят по-голямата част от жените. Да, в брак с турчин съм, но с уважение към моята религия и традиции.

Той е с по-темпераментен характери и си позволява да говори на висок тон с всички около него и смята това за нормално.Не му харесва, ако и аз започна така да му говоря или да го критикувам. Има високо его и не приема чуждо мнение, тоест винаги е прав, но си позволява да критикува другите. Особености на характер общо взето и нищо общо с религията

Нормално ли ти се струва той да може да се държи така към другите, а те към него не?
Оттук вероятно е тръгнал да ти обяснява, че жената трябва да е послушна. И няма да се спре..

Човек, който смята, че винаги е прав, няма какво да се коментира с него, няма да ти го позволи. Представям си как сте в компанията на други хора.
И как ще го възпитате това детенце..
Ще го възпитава той, след като смята, че винаги е прав. А ти ще се нагаждаш към него, наричайки това темпераментен характер, особености на характера..
А е нещо съвсем различно.

Общи условия

Активация на акаунт