🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 13 260
  • 209
  •   1
Отговори
# 150
  • Stockholm
Аз лично за Бачорски  чух за пръв път преди може би 8 години, че е   един от братята  на Иванка Курвоазие - Фейсбук иконата и моя любимка. Виждала съм го в предавания, но не бях впечатлена, имайки предвид  брат му Иванка колко уникален образ  беше. Затова и се опитах да го харесвам, но не успях. Справи се със задачата, да, но продължавам да твърдя, че се усещаше, че има голям гръб, откъде идваше и самоувереността му. За психопрофила му не ми се отваря дума отново, но колкото по-надалеч от такива, толкова по-добре. Грешка на продукцията е, че го оставиха без конкуренция.   Ако ще го вкарават в All Stars, нека поканят и Иванка Курвоазие. Според мен ще бъде интересно.

# 151
  • софия
Ако на UFO още му се отговяря на коментари, от мен въпроси:
 - начина по който бяха "разкрити" предателите считате ли за "издънка" на продукцията? Аз - да Joy
- считате ли, че монтажът беше твърде "избирателен" и вместо да се постигне синтезиран разказ, се получи букет от нахвърляни неясни събития. Аз 60% - да Grinning
- кое в сезона ви хареса най-малко и бихте променили?  Имам предвид бг продукцията, без да излизате от Библията -  след реализацията на С1 имате ли друго виждане как да направите С2 и в кой аспект бихте подходили различно? Grinning

За протокола - хареса ми сезона , ще гледам и следващите два пролетен и зимен( един с известни и един с неизвестни). Grinning

Тук в темата имаше доста критики и много от тях ще са полезни да прегледате.

Успех Hands V

# 152
Бачорски за мен беше неизвестен преди това шоу. 

Последните маски, както писа titanbg бяха излишно разводнени със стари кадри.

Мнението ми за почти всички си остана същото. В частност и за  Венци си остана същото - куха лейка.
За Владо и за Ева се подобри.

Видя се и което писах преди -  че Даянчето никой не я брои за хайлайф.

Бачора малко се оплита в обяснията си за какво е влязъл и какво иска да направи. И как хем има свои хора хем ги разкарва и то съвсем умишлено (Владо и Венци).  Мисля че "туистът" му е хрумнал в самия край. Ако не беше така, щеше поне малко от малко да е загатнал в по-ранни синхрони. А в по-ранните синхрони потриваше ръце и чистеше. Примерно Дино много го обичам, ще рева за него, ама за да съм аз героят накрая - налага се да му тегля балтията.  Въобще приказките за доброто са бошлаф, както и тези "да направим шоу за зрителите". На първо място му е било да обере славата.
В което видимо успя.

а да -  и определено се изпусна и пресоли манджата като се похвали какъв добър манипулатор бил.

# 153
Виждам, че всеки си гледа през неговата призма, което е най-нормалното нещо, но заключението е - две версии, това би било супер.

Тук нямаме възражения и коректно отразих това изказване.
Другите неща от цитата са нелепици, и както виждаш не го казвам само аз. А са нелепици, защото са много лесно оборими на базата на редица минали прецеденти, ако щеш от братска Румъния дори, да не ходим по-далеч.
Харесваш американските версии с техните хиперактивни и полускандални риалити звезди и смяташ, че това е подходящият тип каст - няма лошо, въпрос на мнение. Но тъй като имаш пряк достъп до бг продуцентите и телевизията, не е коректно да ги въвеждаш в заблуждение относно версиите с неизвестни.

# 154
Какъв е този Иванка Курвоазие?

# 155
Атанас Бачорски (един от 4-те братя) стои зад известната ФБ страница Иванка Курвоазие.

Нищо ли не сте гледали от "Бачорски и златната ябълка"?

# 156
  • София
Днес ме споходи една подмолна мисъл 😂:
Глория сподели някъде, че когато са дебнели в билярдната са я викнали на синхрон, тя им казала, че няма време - трябва да хваща предатели и напуснала най-безцеремонно / в неин стил/😜
Та, мисълта ми е - Дали не са викали нарочно Ева и Глория на синхрони, за да НЕ хванат предателите? 🤔

# 157
Днес ме споходи една подмолна мисъл 😂:
Глория сподели някъде, че когато са дебнели в билярдната са я викнали на синхрон, тя им казала, че няма време - трябва да хваща предатели и напуснала най-безцеремонно / в неин стил/😜
Та, мисълта ми е - Дали не са викали нарочно Ева и Глория на синхрони, за да НЕ хванат предателите? 🤔
Със сигурност е така, това което си мислиш....

# 158
Атанас Бачорски (един от 4-те братя) стои зад известната ФБ страница Иванка Курвоазие.

Нищо ли не сте гледали от "Бачорски и златната ябълка"?

хаха, по-долу интервю с този виртуален образ Иванка. Не сме гледали златната ябълка.

# 159
Не съм гледала Златната ябълка с Бачорски ...

# 160
  • Stockholm
Иванка беше уникална преди години. Но постепенно се изчерпа. Заради нея очаквах повече от Бачо, но уви. Не съм гледала Ябълката, но Иванка я следя много преди да се появи в пространството братлето ѝ Дани.

# 161
Ами гледай Ябълката, 15 епизода са. Атанас Бачорски е много цветен образ, за жалост, изобщо не му е лека съдбата.

# 162
Бачорски е отказал на Надкаст за съжаление.
Атанас е идеален за сезон 2, но бързо ще го изгонят заради брат му.

# 163
Тези от "Трейтърс" имат право да отказват на Надкаст, но излизащите от "Ергенът" и "Ергенът: любов в рая" нямат, вързани са с договор, гостуват в "Преди обед" и "Надкаст".

Д.Бачорски може да приеме поканата на Анна-Мария за нейния подкаст, кой знае?

# 164
  • София
Не е така.
Емили отсвири Надкаст.
Лили Естер отсвири не само тях, но и Преди обед.
Явно и Павел няма да го викат, но може би защото няма какво да каже. Той влезе и излезе без нито един синхрон.
Имаше още участници, които не отидоха в Надкаст. Всъщност не знам дали имаше. Може и да няма всъщност... Но НЗ, след като вече ти написах очевидни факати в подкрепа на моята теза. Че никой с нищо и никъде не може да те задължи.

Общи условия

Активация на акаунт