🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 13 280
  • 209
  •   1
Отговори
# 165
Е то и в този сезон не бяха особено известни. Например "светилото"  Бачорски кой изобщо го знаеше и какво му е известното? Венци Венц съм го чувала единствено в подигравателни скечове. Реалити звездите също не минават за известни. Коя е Глория?  Единствено актьорите и Ел Капитано могат да се приемат за известни. И точно те се справиха най-лошо Joy Просто кастът трябва да е по-адекватен, независимо с какви- известни или неизвестни. А истината е, че този сезон 80 процента от поканените не се бяха подготвили изобщо. И  следващия път сложете поне двама психопата в тройката на предателите, не само един Joy
  Много често виждам сходно мислене с моето от ваша страна и започвам да ви чувствам като мой близнак ! Много приятно чувство ! Чест и почитания !

# 166
В шоуто Бачорски не ме дразнеше, харесваше ми и играта негова, но днес гледах първите епизоди от Златната Ябълка останах с много лошо впечатление. Вярно че са имали много трудно детство и все пак са успяли в живота, но когато чух как явно се похвали че изневерявал на бившата съпруга докато тя била бременна не знам какво да кажа. Още па и казва че не осеща вина и че важно било как той се осеща, много егоистично според мен.

# 167
Иван Юруков, Мира Радева, Диляна Попова, Силвия Петкова и Тома също не бяха в Надкаст.
Някой знае ли защо Бачорски няма да ходи в Надкаст?
Той умира да се показва където и да го викнат Grinning

# 168
на човека явно не му се приказва едно и също отново Grinning

# 169
В шоуто Бачорски не ме дразнеше, харесваше ми и играта негова, но днес гледах първите епизоди от Златната Ябълка останах с много лошо впечатление. Вярно че са имали много трудно детство и все пак са успяли в живота, но когато чух как явно се похвали че изневерявал на бившата съпруга докато тя била бременна не знам какво да кажа. Още па и казва че не осеща вина и че важно било как той се осеща, много егоистично според мен.

В жълтите сайтове писаха че и на настоящата изневерявал.

# 170
  • София
Нямах идея кой е Бачорски преди Трейтърс. Не съм гледала последните два сезона на Хелса, а Муха в супата пък съвсем.
Когато нямам идея кой е този човек, от къде на къде ще му гледам шоуто в Ютуб.. Grinning

Бях срещала името му само на тениските на чистачките във фитнеса, обаче надписът “Банан за Бачорски” ми се струваше като някаква подигравка. Не го приемах сериозно, ама май така му се казва фирмата.

едит, за да не спамя:
идват с такива коли и бусове, пък не знам “О” ли е, “А” ли е Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 11:42 от kuklichka_

# 171
  • София
Бонанза Бачорски, не банан.

# 172
Бонанза Бачорски е фирмата, но понеже много хора я наричат “Банан за Бачорски” е брандирал няколко коли така.
Определено е силен в маркетинга.

# 173
  • Ню Йорк
Тъкмо изгледах сезон 1 и 2 на англичаните и да ви кажа Бачорски си играеше най-умно играта. Точно така се играе, както правеше той. Явно е гледал най-внимателно преди да влезе.

# 174
Ще го напиша в спойлер, защото се отнася за UK сезон 2
Скрит текст:
На фона на Хари, Бачорски игра като мило, добронамерено ангелче.

# 175
Трудно е да се сравняват, според мен. Тамошните предатели имаха ясна цел (парите) и оттам всичките им действия са канализирани в една посока, докато на Бачорски идеите се променяха според конюнктурата - искам моите хора да спечелят, ама сега пък ще ги накажа и ще ги изгоня, после кръгом и пак същото. Замислих се защо още при първия ултиматум (когато предложи на Мая) не реши преди нея да изгони няколко високоморални по същия начин - ако не Владо и Венци, с които беше близък тогава, то можеше да пробва с Ева например. Ако това му е била идеята, можеше на по-ранен етап да го направи без проблеми. Не може да се каже с категоричност, че е имал ясен план, по-скоро умело си представи действията като някаква стратегия, но впоследствие.

За чуждите сезони пак питам дали има интерес да се направи отделна тема за дискутиране. На 1-и януари почва новият британски.

# 176
+1 за чуждестранните сезони

# 177
Простичко казано: Бачорски не го познавах преди сезона, а в сезона симпатизирах на друг предател, та нямаше как да ме радва и тук.

Няма да участвам в тема за чуждите сезони, защото спойлерите ми обезсмислят гледането.

# 178
  • Stockholm
На Бачо не му бяха сложили никаква конкуренция, а тотално неориентирани  участници. Така всеки може. Сред слепите и едноокият е цар.

# 179
Гледам в момента на запис и като първо впечатление адски много дразни преиграването на определени състезатели на синхрони. Някак отгоре ми идва държането им. Точно като в сървайвър или американския вариант на предаването. Особено при разкриването кой от праведните е елиминиран за деня. Очеизбодно преиграват и им е обяснено от продукцията, че държанието им трябва да е в тази насока.

Общи условия

Активация на акаунт