🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 13 251
  • 209
  •   1
Отговори
# 180
  • Stockholm
Все повече се убеждавам, че сезонът беше посредствен. Просто беше ново реалити с интересна концепция и това създаде интерес, но и високи очаквания. Сега като анализираме и сравняваме с чужди формати, не можем да не си признаем, че имаше доста недостатъци, доста наивност и доста неподготвени играчи, а  най-вече  счупена игра заради популизъм. Добро попадение беше Бачо в ролята на предател, поради индивидуалните си качества- адаптивност, предприемчивост, алчност, амбициозност, макиавелизъм, нарцисизъм и т.н. Но  това не беше достатъчно, тъй като той беше единственият силен участник, а както всички знаем- една птичка пролет не прави.

# 181
На мен пък от всичко Бачорски ми изглежда най-хлъзгав и съмнителен с мазната физиономия. А как червенее. Още първия епизод на синхрон го отбелязаха.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 22:16 от fermata72021

# 182
Гледам в момента на запис и като първо впечатление адски много дразни преиграването на определени състезатели на синхрони. Някак отгоре ми идва държането им. Точно като в сървайвър или американския вариант на предаването. Особено при разкриването кой от праведните е елиминиран за деня. Очеизбодно преиграват и им е обяснено от продукцията, че държанието им трябва да е в тази насока.

Е, как бе, според режисьора точно така трябва да се държат на синхрони.

Може да се прежаля да направя тема за чуждите сезони (ако е разрешено, освен ако подфорум Телевизия не е само за БГ телевизия), но по-скоро другата седмица.

# 183
  • София
Нов обзор на Саркаста след Маските падат и Надкастите.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 01:11 от Diavolo

# 184
  • Stockholm
Топ е Саркаста Blue Heart

# 185
  • София
Жесток SarcasT! 👏🏻

# 186
Хареса ми много Саркаста, чакаме финалния обзор.

Все пак Жорката 100те лица, много повече ми допада в този си вид, от колкото в период на полу разпад с логорея.
Надявам се, ако влезе още някъде в бъдещето и да е съвсем автентичен, но обран от към думи.

Другото пак да кажа, че нашето доста се припокрива с ирландското като ключови моменти и вярвам, че камата е била планирана точно за този ден и точно за тази игра. Вече, че може да се даде на този най-много факли или на този без факли, на самия него или да я даде на друг, съгласна съм.

И да помоля за нов линк за чуждите сезони (и този не работи), че искам френските да гледам, дето ги хвалите.

# 187
Рових за коментари с не-българско участие и намирам това https://www.reddit.com/r/TheTraitors/comments/1p77hjz/short_summ … ulgarian_version/

цитирам един само:
"
Wow this sounds like a trainwreck, but I am intrigued lol. That's the problem when multiple traitors get exposed at once, it kind of breaks the game.

From what I've read here I wouldn't be surprised if this alliance was a result of pregaming, which the producers really should've anticipated & put a stop to somehow.
"

# 188
Еха, какво цветущо описание на Владо Николов: The bully faithful wasn't just incompetent. He was actually a bully and behaved horribly towards some of the other players berating and insulting them.
Право в целта.

# 189
Мая от Трейтърс ще готви в "Черешката на тортата" през януари
https://www.facebook.com/reel/1420087559725277

# 190
Идея за меню. Мая може пак да сготви Бистра . Вече има опит с тая рецепта 🤩

# 191
  • Stockholm
Свърши шведският Трейтърс с известни. Победител е предател, който успя да спечели формата сам, понеже изловиха колежката му във финалната фаза. Изполва тактиката да се сближи с една тъпа мъжка цивилка с влияние. Когато дойде момента да се признае за предател, се усещаше, че го преживява, но си наложи да  гледа всички прецакани в  очите и да не показва слабост. Наградата беше 329 000 крони, което е 30 200 евро. Също не особено голяма, за да ги мотивира да се бият на живот и смърт. Направи ми впечатление, че и шведите още не са наясно, че това е само игра и говорят за подлост, лъжа и предателство Joy Иначе, победителят, който е цветнокож и е комик в различни телевизионни програми, си изигра играта хладнокръвно и галантно и успя да прецака "белите господари" до един.
Във форум, подобен на нашия,  в темата  за предаването беше нечовешки хейт и расизъм, страшни обиди към праведните и унизителни ептети към победителя.
На снимката- финалистите и победителят - първият в ляво.

# 192
Много интересен reddit тема сте линкнали. Интересно е да видим какво мислят чужденците за нашия сезон Grinning виждам, че има доста объркани хора там, които са се опитали да гледат и следят събитията, но не са разбрали защо се държи такава почит към Владо Николов и Бачорски. То и тук мисля си говорихме, че ако чужденец се хване да гледа сезона, просто няма да хване никакъв смисъл защо такава голяма група от хора толкова се клани на тия двамата.

Но мисля, че един човек добре го е обобщил с недоумението си защо Бачорски е хвален като силен играч - няма как всички да знаят, че участник Х е предател с още четири епизода до края и да се твърди, че предателят е изиграл силна игра. Аз това го повтарях непрекъснато също. Деен играч ли беше Бачорски? Да. Добър предател ли беше? Не. Същото може да се каже и за Неве, само че тя не влезе с pregaming схема.

# 193
  • Stockholm
Да, съгласна съм, но Бачорски не спечели, само защото не пожела. Дори и когато всички знаеха, че е предател, пак имаше варианти да спечели формата, благодарение на неадекватността на цивилките. Петканов и Глория му бяха в ръцете и можеше без усилия да ги подхлъзне преди огъня, че другият е предател.
 Но все пак, мога да обобщя, че работата на Бачорски беше - сред слепите и едноокият е цар.

А тук един ден от живота на кака Гло след Трейтърс
https://www.youtube.com/watch?v=bdRZxfOHQBg

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 23:22 от silsto

# 194
Направих отделна тема за чуждестранните издания, за да не се смесва с българската (радост за Мери_Ан Stuck Out Tongue Closed Eyes) и за да може да се дискутира свободно със спойлери.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1839999

Общи условия

Активация на акаунт