🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 834
  • 33
  •   3
Отговори
# 30
не виждате ли, че се шегувам? много от нас заспиваха, докато започнат Маските в неделя

# 31
  • Stockholm
Шок, бомба, ужас

Скрит текст:
Тази вечер Маските падат няма. Във вторник ще е от 20.00 часа. Тази вечер България търси талант може да свърши, когато си иска. Joy

Разбира се, че схванахме шегата, дори се разхилих с глас, спомняйки се колко ме беше яд на тях, че се проточват във времето. Но това не прави България търси талант по-малко противно предаване Joy

# 32
Никак не се очудвам, че Бачорски няма да е в Надкаст. Не му следя изявите след финала, но Надкаст е единственото място, където има шанс да му зададат неудобни въпроси и да се наложи да оправдва популизма си.

# 33
  • София
На нашите хронисти - (вероятно за последно в тази тема за тази година) Благодарности!
Гласувах. Общата ми оценка е "Добър". Не съм пропускал епизод (на живо винаги).
Не виждам как в БГ за 2-и сезон на интелектуално предаване може да има нагр.фонд 500К; абсурд! Но съм съгласен, че с ВИПове - парата може и да направи играта. Благотворителността е добре, но в Трейтърс (у нас и в началото) мисля, че трябва парите да са елемент, към който да се стремят. И нека ги вземе който успее.
Реплики и мераци към Продукцията имам немалко - писах ги в хрониките, които нашите реалити-Паисиевци поддържаха. Дори и 1/3-та да се вслушат - пак ще е за добро. (В крайна сметка, тия неща се правят за зрителите; не онези ок. 3000, които ги броят в седмичното биене в гърдите.)

Общи условия

Активация на акаунт