🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 12 835
  • 208
  •   2
Отговори
# 30
не виждате ли, че се шегувам? много от нас заспиваха, докато започнат Маските в неделя

# 31
  • Stockholm
Шок, бомба, ужас

Скрит текст:
Тази вечер Маските падат няма. Във вторник ще е от 20.00 часа. Тази вечер България търси талант може да свърши, когато си иска. Joy

Разбира се, че схванахме шегата, дори се разхилих с глас, спомняйки се колко ме беше яд на тях, че се проточват във времето. Но това не прави България търси талант по-малко противно предаване Joy

# 32
Никак не се очудвам, че Бачорски няма да е в Надкаст. Не му следя изявите след финала, но Надкаст е единственото място, където има шанс да му зададат неудобни въпроси и да се наложи да оправдва популизма си.

# 33
  • София
На нашите хронисти - (вероятно за последно в тази тема за тази година) Благодарности!
Гласувах. Общата ми оценка е "Добър". Не съм пропускал епизод (на живо винаги).
Не виждам как в БГ за 2-и сезон на интелектуално предаване може да има нагр.фонд 500К; абсурд! Но съм съгласен, че с ВИПове - парата може и да направи играта. Благотворителността е добре, но в Трейтърс (у нас и в началото) мисля, че трябва парите да са елемент, към който да се стремят. И нека ги вземе който успее.
Реплики и мераци към Продукцията имам немалко - писах ги в хрониките, които нашите реалити-Паисиевци поддържаха. Дори и 1/3-та да се вслушат - пак ще е за добро. (В крайна сметка, тия неща се правят за зрителите; не онези ок. 3000, които ги броят в седмичното биене в гърдите.)

# 34
  • Stockholm
Само благотворителност за известните! Ентусиасти като Бачо да не се правят на важни, че изкарвали повече и да си подаряват наградите Joy

# 35
  • София
Изгледахте ли Глория в Надкаст?
Малее, огън жена. И скандална. Хах. Безпардонно държане на моменти, като Кралица. Сигурно е подразнила не малко хора, но аз се изкефих на макс.
Един от най-интересните и полезни Надкасти изобщо не само за Трейтърс, но и за сезона.

# 36
С риск следното да не се хареса на много хора - разбирам Бачорски за настройката му да играе с определен кръг приятели без значение дали някой от тях е предател. Разбирам го до такава степен, че чак си мисля че щях да правя същото.
АКО!!!  АКО имам приятели от преди!
Не всеки ще си го признае, а още повече човек който вече е играл.

Но това е пак старата приказка за зелника, кой го яде и кой го дава.
Работа на кастинга е да избере хора които няма да правят такива неща.  И да - ако бях продуцент, щях да взема максимални мерки да не се случват такива приятелски игри.

А да - щях да забравя - не приемам коментара му за "доброто да победи".  Това е игра и няма добро и зло. Има тези играчи и онези играчи.

# 37
  • софия
Гледах всички в Надкаст и то преди да гласувам в анкетата. Кофти, кофти ... Joy
Гло е умна, ама в друг живот за мен, сори.
Петканов даже ми беше по-добре, мани-мани... Confused
Венци и Владо - не, ама там си го очаквах.
От Коджабашев - очаквах повече. Разбрах само че си е подобрил " телевизионната  култура" (каза го и при Ева). Много хубаво, ама за любимец в Трейтърс - тц, мерси. Отпадна ми и той , жалко.
Оставам само с две любимки от С1 -  и двете  "неостри цивилки". Joy
Изнесе сезона- Бачорката.

И аз няма да повтарям критиките към продукцията - имам не малко, но вече е обсъждано.

На сезона давам Добър. Последните епизоди - слаби. Все пак  дадох добра оценка на всички въпроси около финалния епизод - на практика нямаше какво много много да се направи.
Длъжни са според мен да направят сезон с неизвестни. Твърде различни ще им се получат според мен. Дано не изпуснат този шанс. На практика от една концепция  ще им се получат две съвсем различни предавания.
За известните- благотворително. За неизвестните - парИ.
Епизоди 90 мин два пъти седмично. Маските -30 мин в друг ден.
Два сезона годишно.

Ще ги гледам всичките. Grinning

# 38
  • София
Благодаря за новата тема!
Харесах предаването, бих гледала втори сезон, ако може с неизвестни хора. Давам оценка добър. Отличавам Глория и Бачорски, като най-запомнящи се. Коджабашев късно изригна, ако изобщо може така да се нарече, иначе стисках палци на него предимно и се радвам, че остана накрая. Не ми хареса сценката на Петканов, излишно и глупаво беше. Владо и Десислава са чудесни водещи. Хубаво би било да бъде 2 пъти седмично, маските може би веднага след предаването.

# 39
  • София
Изгледахте ли Глория в Надкаст?
Малее, огън жена. И скандална. Хах. Безпардонно държане на моменти, като Кралица. Сигурно е подразнила не малко хора, но аз се изкефих на макс.
Един от най-интересните и полезни Надкасти изобщо не само за Трейтърс, но и за сезона.
Абсолютно!
Нестандартна, щура, но топ играч, който е на 100% в играта и разграничава играта от публичния имидж, дори повече от гледащите 😂. Изясни ми се отношението й към Ева накрая. Ако Ева я подхлъзна на кръглата маса от стратегическа позиция / да я премахне преди края/ е ОК, но тя няма да си признае, заради имиджа 😉. Ако - не, просто е куха лейка. Кое ли ще избере? Имиджа на “предател” или “глупачка”? 😂…

# 40
Не бях гледала никакви касти до сега. Този уикенд изгледах Надкастовете с Оля, Мая и Коджабашев и си затвърдих мнението за тях. Това са моите топ 3 + Бачорски.
Известни или  неисвестни искам да е следващият сезон честно казано не мога да преценя.

# 41
  • Другата България
Да се запиша в новата тема със задължителните благодарности за нея, хубаво е да има място, на което аудиторията на формата да можеМ да си коментираме последващо и да се споделят новини за бъдещи сезони /ДАНО!/, както и инфо за участници или каквито и да били други новини. Все още не съм изгледала нито един “храст“, като гледам и надали ще ми остане време, всичките ми впечатления до момента са на база видяно и чуто по време на излъчването на 12те епизода.
Много са въпросите в анкетата, доста от тях са коментирани през сезона, затова няма смисъл да се повтарям за някои от тях. Като цяло моята оценка за него е много добър. И не защото нямам забележки - напротив. А защото това е първи сезон на формат, който е съвсем непознат на нашия ТВ пазар, нещо съвсем различно от всичко излъчвано до момента, формат, който предвид насочеността на българската ТВ аудитория по принцип /към “хляб и зрелища“/ все пак успя да ангажира вниманието на зрителя дори и с генериран хейт - значи се гледа, а щом се гледа, значи има интерес. Отчитам и времетраенето на снимките, отчитам и регламента/Библията, отчитам и многото труд и /вероятно/ безсънни нощи и на екип, и на участници. Нямам забележка към обстановка, декори, и разбира се - мястото Heart, не мога да не отбележа и човекът, който за мен привлече поне половината аудитория - Владо /но не Николов, а Карамазов/ Heart - страхотен, роден за такива роли.
А сега забележките. На първо място - кастът. Много съм писала за това, както и всички останали. Силно се надявам за в бъдеще нещата да са различни и вярвам, че ще са, защото продукцията няма интерес от делулута. Не трябва да има интерес и от популисти, а в сезона имаше доста такива. И най-вече - не трябва да се канят хора, които /ще/ приемат такова участие само и единствено като трамплин за бъдещите си изяви и творчески кариери, създаване на контакти и т.н., без да имат реална представа къде отиват и най-вече - защо. И не на последно място - предварителните геометрични фигури, оформени навън, които някоЙ си мисли, че биха му донесли успех вътре, разчитайки само и единствено на тях.
После, на моменти монтажът. Знам, че е трудно за толкова малко да се обхване толкова много. Така, че да се задържи интереса на зрителя и да се покажат важните моменти. Но нека се наблегне на едита на всички, поне първоначално, вместо 70% от времето да гледаме едни и същи хора, да ги слушаме и т.н., докато други са в миманса и то не /само/защото са в ролята на ратанови столове. Така и вечно недоверчивия зрител по-лесно може да се убеди в това, че няма продуцентска намеса или някакви “побутвания“ на участници. Веднага ще дам пример - Даяна. Тази жена участваше ли изобщо???
И накрая - финалът. Не може финалът на сезон /който и да е той/ да е най-слабия му епизод. Дори и с “изненадващия ход“ на Бачо, който всъщност беше по-предвидим от пристигането на дядо Коледа.
Дали ще гледам втори сезон? Иска ли питане, естествено, че да, стига да не стане като с О100Г /още съм им сърдита/. Имам едно условие обаче - Владо. Ако има друг водещ, сериозно ще се замисля. Още повече ако акцентират върху “известни“ или известни участници - не, не им е там мястото, ако толкова е трудно да се подберат само неизвестни, или това противоречи на правилата, нека са 50/50. И по възможност два епизода седмично, бях за схема с един - трудно се задържа интереса на зрителя по този начин. На масовия такъв.
За сезона е ясно – изнесе го Бачорски. Заслужаваше да спечели с оглед показаното като цяло, през целия формат, въпреки, че целта му не беше тази, или поне не официално. Въпреки това, все пак именно той спечели най-много, и то това, което искаше - слава. Още, и още, и още...
Моят топ 3 - Коджабашев, Мая, Оля. С превес към Жорката, първоначално малко ме разочарова, но после си влезе в неговото амплоа. Така и не можах да “припадна“ по Глория, определено не е “моя“ човек, но беше един от участниците, който беше там, за да играе, мисли, анализира, Петкан ѝ дойде като бонус - дано да е заслужен. Или по-скоро да си заслужава.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 15:01 от Merri_An

# 42
Известни и неизвестни участници по равно е гаранция за моментално разделяне на лагери и гонения на база принадлежност към групата. Това никъде не трябва да се прави. В британския ВИП първи изгониха най-малко известния, когото не познават. При нас също се видя с отношението към Даяна.
Аз не съм убеден и че дарение за благотворителност ще реши проблема - отсега си представям как някои се тръшкат като Тити Папазов в няколко подобни благотворителни състезания. Ще има популизъм и още как.
По-лесно е да не вкарват откровено богати хора, за които наградата е джобни пари (това и за неизвестни важи). Видя се как на Петкан и Глория им святкаха очите, а на Бачорски му беше все тая за парите.

# 43
  • България
НадкасТът с Ева е много добър. Тя е много искрена.

# 44
Известни и неизвестни участници по равно е гаранция за моментално разделяне на лагери и гонения на база принадлежност към групата. Това никъде не трябва да се прави. В британския ВИП първи изгониха най-малко известния, когото не познават. При нас също се видя с отношението към Даяна.
Аз не съм убеден и че дарение за благотворителност ще реши проблема - отсега си представям как някои се тръшкат като Тити Папазов в няколко подобни благотворителни състезания. Ще има популизъм и още как.
По-лесно е да не вкарват откровено богати хора, за които наградата е джобни пари (това и за неизвестни важи). Видя се как на Петкан и Глория им святкаха очите, а на Бачорски му беше все тая за парите.
Абсолютно съм съгласна.
Знам, че доста хора тук пишат за "нормален" сезон с идеята, че самите те искат да участват, на други им е писнало от едни и същи муцуни, но мога да ви гарантирам, че сезон с нормални хора ще бъде тотален провал и не бива да се рискува толкова рано - не и докато правят само по един сезон на година.
По принцип с популярността на предаването се очаква, че кастът за сезон 2 ще е по-добре подготвен и няма да се стига до играта на Владо, но няма как да няма "бели птици", разнообразието прави шоуто интересно.

Благотворителните състезания не ги одобрявам - включително и тези на Стани богат. Ами дари 100 000 лева, защо караш хората да се борят за тях? Благотворителен концерт е друго, но благотворително състезание с натрупване на награда за мен е проява на лош вкус. Така, ако се откажеш от 2000 лева в полза на щит, ставаш пълен егоист, но този път в истинския смисъл на думата... всъщност защо изобщо се обсъжда това.

Общи условия

Активация на акаунт