🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 1 215
  • 39
  •   2
Отговори
# 30
не виждате ли, че се шегувам? много от нас заспиваха, докато започнат Маските в неделя

# 31
  • Stockholm
Шок, бомба, ужас

Скрит текст:
Тази вечер Маските падат няма. Във вторник ще е от 20.00 часа. Тази вечер България търси талант може да свърши, когато си иска. Joy

Разбира се, че схванахме шегата, дори се разхилих с глас, спомняйки се колко ме беше яд на тях, че се проточват във времето. Но това не прави България търси талант по-малко противно предаване Joy

# 32
Никак не се очудвам, че Бачорски няма да е в Надкаст. Не му следя изявите след финала, но Надкаст е единственото място, където има шанс да му зададат неудобни въпроси и да се наложи да оправдва популизма си.

# 33
  • София
На нашите хронисти - (вероятно за последно в тази тема за тази година) Благодарности!
Гласувах. Общата ми оценка е "Добър". Не съм пропускал епизод (на живо винаги).
Не виждам как в БГ за 2-и сезон на интелектуално предаване може да има нагр.фонд 500К; абсурд! Но съм съгласен, че с ВИПове - парата може и да направи играта. Благотворителността е добре, но в Трейтърс (у нас и в началото) мисля, че трябва парите да са елемент, към който да се стремят. И нека ги вземе който успее.
Реплики и мераци към Продукцията имам немалко - писах ги в хрониките, които нашите реалити-Паисиевци поддържаха. Дори и 1/3-та да се вслушат - пак ще е за добро. (В крайна сметка, тия неща се правят за зрителите; не онези ок. 3000, които ги броят в седмичното биене в гърдите.)

# 34
  • Stockholm
Само благотворителност за известните! Ентусиасти като Бачо да не се правят на важни, че изкарвали повече и да си подаряват наградите Joy

# 35
  • София
Изгледахте ли Глория в Надкаст?
Малее, огън жена. И скандална. Хах. Безпардонно държане на моменти, като Кралица. Сигурно е подразнила не малко хора, но аз се изкефих на макс.
Един от най-интересните и полезни Надкасти изобщо не само за Трейтърс, но и за сезона.

# 36
С риск следното да не се хареса на много хора - разбирам Бачорски за настройката му да играе с определен кръг приятели без значение дали някой от тях е предател. Разбирам го до такава степен, че чак си мисля че щях да правя същото.
АКО!!!  АКО имам приятели от преди!
Не всеки ще си го признае, а още повече човек който вече е играл.

Но това е пак старата приказка за зелника, кой го яде и кой го дава.
Работа на кастинга е да избере хора които няма да правят такива неща.  И да - ако бях продуцент, щях да взема максимални мерки да не се случват такива приятелски игри.

А да - щях да забравя - не приемам коментара му за "доброто да победи".  Това е игра и няма добро и зло. Има тези играчи и онези играчи.

# 37
  • софия
Гледах всички в Надкаст и то преди да гласувам в анкетата. Кофти, кофти ... Joy
Гло е умна, ама в друг живот за мен, сори.
Петканов даже ми беше по-добре, мани-мани... Confused
Венци и Владо - не, ама там си го очаквах.
От Коджабашев - очаквах повече. Разбрах само че си е подобрил " телевизионната  култура" (каза го и при Ева). Много хубаво, ама за любимец в Трейтърс - тц, мерси. Отпадна ми и той , жалко.
Оставам само с две любимки от С1 -  и двете  "неостри цивилки". Joy
Изнесе сезона- Бачорката.

И аз няма да повтарям критиките към продукцията - имам не малко, но вече е обсъждано.

На сезона давам Добър. Последните епизоди - слаби. Все пак  дадох добра оценка на всички въпроси около финалния епизод - на практика нямаше какво много много да се направи.
Длъжни са според мен да направят сезон с неизвестни. Твърде различни ще им се получат според мен. Дано не изпуснат този шанс. На практика от една концепция  ще им се получат две съвсем различни предавания.
За известните- благотворително. За неизвестните - парИ.
Епизоди 90 мин два пъти седмично. Маските -30 мин в друг ден.
Два сезона годишно.

Ще ги гледам всичките. Grinning

# 38
  • София
Благодаря за новата тема!
Харесах предаването, бих гледала втори сезон, ако може с неизвестни хора. Давам оценка добър. Отличавам Глория и Бачорски, като най-запомнящи се. Коджабашев късно изригна, ако изобщо може така да се нарече, иначе стисках палци на него предимно и се радвам, че остана накрая. Не ми хареса сценката на Петканов, излишно и глупаво беше. Владо и Десислава са чудесни водещи. Хубаво би било да бъде 2 пъти седмично, маските може би веднага след предаването.

# 39
  • София
Изгледахте ли Глория в Надкаст?
Малее, огън жена. И скандална. Хах. Безпардонно държане на моменти, като Кралица. Сигурно е подразнила не малко хора, но аз се изкефих на макс.
Един от най-интересните и полезни Надкасти изобщо не само за Трейтърс, но и за сезона.
Абсолютно!
Нестандартна, щура, но топ играч, който е на 100% в играта и разграничава играта от публичния имидж, дори повече от гледащите 😂. Изясни ми се отношението й към Ева накрая. Ако Ева я подхлъзна на кръглата маса от стратегическа позиция / да я премахне преди края/ е ОК, но тя няма да си признае, заради имиджа 😉. Ако - не, просто е куха лейка. Кое ли ще избере? Имиджа на “предател” или “глупачка”? 😂…

Общи условия

Активация на акаунт