Всичко за дамските чанти – 6

• 12 275
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Честита Нова Година, дами! Чудесни придобивки показвате, носете ги със здраве!
Благодаря на Ал за споделения модел на Coccinelle, разкошен е.
Имате ли отзиви за чантите на Lonbali, Allegra pouch ми намига😁

# 61
....
Към чантата имам една единствена забележка, а именно че мирише доста силно на м@рихуана. Понеже ми е първа чанта на AL се чудя дали и други сред нас са забелязали същото.

Имам две чанти и няколко аксесоара на марката, нямам оплаквания от качеството и необичайни миризми:smile:

# 62
Някой има ли такава чанта да каже дали е удобна и дари цената е добра?

# 63
момичета, имате ли идея дали може да се поправят кожените кантове (течна кожа са май) на чанти/раници. обожавам rhea раницата си, но от години носене кантовете на дръжките са се напукали и самата кожена дръжка е почнала да се нацепва. има ли оправяне или да си търся нова раница?

# 64
Аз имах същия проблем с любима кожена чанта преди години. Ще забавиш нацепването, но започвай да обмисляш нова раница.

# 65
Здравейте.
Искам да ви попитам Polene имат ли практика да правят намаления и ако да по кое време са?
Много харесвам Numero dix модела им, но ме идва скъпичка

Благодаря

# 66
Здравейте, дами! Връщането на чанта към Demellier безплатно ли е? Изпратиха ми нещо като етикет, който ще принтирам и приложа. На него пише - може и чрез Спиди, а я получих чрез Еконт...Освен този етикет трябва ли да има друго в пакета? Ще ви бъда много благодарна за помощта! HugFlowers Hibiscus

# 67
Здравейте.
Искам да ви попитам Polene имат ли практика да правят намаления и ако да по кое време са?
Много харесвам Numero dix модела им, но ме идва скъпичка

Благодаря
Не нямат никога намаления,единствено пускат безплатна доставка по някои празници и черен петък.

# 68
Поръчах тази чанта да видим.

Здравей,дали я получи ?

# 69
Да, получих я онзи ден.
Прекрасна кожа, лека е като перце, което ме изненада и съм страшно доволна на първо четене.
Ето я, среден размер.
Има дълга дръжка и портмоне вътре, което се закача.
В стори в профила ми в инста има дълъг клип, в който я показвам отвсякъде.

# 70
Оф , поръчвам и аз утре ,кафявия  велур 😊 и ботушки искам 😊
Как да те намеря в инста ?

# 71
Аз имах същия проблем с любима кожена чанта преди години. Ще забавиш нацепването, но започвай да обмисляш нова раница.

благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт