Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 12 116
  • 208
  •   1
Отговори
# 105
Явно пие за кураж това момче. И пак не му се получава. Хм...

# 106
Само да вметна, че голяма част от мъжете със сексуални проблеми се преструват на много мили и добри, докато жената не ги зареже или те я зарежат, като им омръзне. Тогава може да чуе жената неща, които много ще я изненадат, какво мислят за нея и пр., докато тя се е успокоявала колко са мили, внимателни и добри и си струва да търпи липсата на секс или куция секс. Това им е козът. Коя жена ще ги изтърпи, ако бяха груби, стиснати и не можеха да омайват с думи.

# 107
Абе те нека са си мили и добри и наистина. Но млади хора да нямат полов живот и да не се вземат мерки, не става. А според мен малко ще са пресните двойки, които ще хукнат по сексолози още първите месеци. Това е някак прекалено обвързващо, само за да разбереш харесва ли ти секса с един човек или не.

Ако тръгнем да задълбаваме по линия сексуална възбуда, може човекът да има някакви по-особени фетиши, които ако се изяснят какви са, има два варианта, или тя да е ок с това и да го правят по този начин, или да избяга ужасена...

# 108
Съгласна с последното мнение, иначе стресът също влияе.

А как мислиш, дали има стрес със нова жена, особено когато мъжът не е много уверен в способностите си, няма много опит или има кофти такъв, притеснява се как ще се представи и т.н?
Другите глупости нямам намерение да коментирам, бройте вътре вън да изглежда по-внушителен провала. Разбирам, че някои сте отхвърляли по тази причина потенциално добри кандидати и няма да си признаете, че е възможно да е било грешка, но е често срещан проблем особено при по-млади и неопитни мъже. Дължината на акта също се увеличава следващите пъти, особено ако е имало дълга пауза в секса както е в случая. При мен проявите бяха различни, но причината пак е била същата. Има си методи за диагностициране на този тип проблеми, няма да ви откривам тук топлата вода.

# 109
Аз не разбирам защо се впускат такива мъже в търсене на секс или нова връзка, ако смятат, че проблемът им е решим, но не са го решили. Ами да си го решат първо. Както, ако имаш гонорея (само пример давам, може да е каквато и да е полова... инфекция) ще се лекуваш първо, не би трябвало да търсиш жена, докато не си излекуван, така и това би трябвало да го свършиш. Или други временни проблеми. Ами реши си проблема с парите, липсата на работа, излекувай се... пък тогава търси връзки. То в общия случай нито един от двата пола не обича хора с проблеми, с изключение на "спасителите". В добро и зло, ама нека преди това да има нещо добро все пак, преди да дойде злото.

# 110
Съвсем не всички мъже, които свършват преждевременно (отделен въпрос е, че преждевременното е много неясен термин, според лекарите е под 3 минути) подлежат на лечение. Това си е физиология и масово мъжете издържат под 10-15 минути. Тези, дето с часове не свършват, са другата крайност. Аз лично и такъв мъж не искам.
И пак решението е в намирането на пасваща половинка, а не в гонене на някакви норми, в разрез с физиологията на индивида.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 09:45 от Черна станция

# 111
Защо трябва мъжът да има диагноза, че да кажем, че такъв секс е лош? Авторката го е описала като лош в заглавието, да отбележа.
Надявам се да пише пак след месец-два и да каже как се развиват нещата.

# 112
Никой не говори за часове, но 3 мин е обидно недостатъчно, опитите са 4 и всички са провал.

# 113
Защо трябва мъжът да има диагноза, че да кажем, че такъв секс е лош? Авторката го е описала като лош в заглавието, да отбележа.
Надявам се да пише пак след месец-два и да каже как се развиват нещата.
Именно, поне след месец два може да се каже вече със сигурност става или не, и то ако го правят редовно. Ако е само няколко пъти без да броим колко пъти го вкарал, трябва дори повече време. В началото влияят твърде много неща, за да може да се каже категорично, а и авторката като гледам е влюбена, така или иначе няма да го остави толкова бързо и само и вкарвате допълнително напрежение. Всъщност дори тя самата казва, че и при предишния е имало удължаване на издържливостта му с времето, което си е точно така.

# 114
Сексът се учи и за секса се говори (между двамата).  Кое, как, какво, кога...
И умението идва с опита, и апетитът идва с практиката.
Трябва напасване.
Ако дълго време продължи неумението и нежеланието да се учи, има проблем. Решим с друг партньор.

# 115
Честно да си призная, ако се отказвах от всеки мъж, който свършва за 5 мин. първите 5, досега щях да съм зачеркнала почти всички мъже, с които съм го правила.
Явно, че момчето се притеснява, няма много опит, голяма работа, че не е клатил час и половина по часовник. То това между другото за мен е даже още по-тъпо, едно че ми става досадно, протърквам се, пък и като не може да свърши - почвам да се питам дали всъщност в мен не е проблема някъде.
Тъй че - наистина нещата в началото може и да не са особено уау, но с времето се променят.
С един от партньорите ми, с които реално съм правила най-брутално хубавия секс в живота ми също началото не беше много блестящо, и той свършваше за отрицателно време. Но иначе се се стараеше, повтаряхме и постепенно се напаснахме.
Особено като се познавате вече, като сте се отпуснали, като има въображение, нещата си стават.

# 116
  • София
Не знам как точно изглеждам след скапан секс, но явно лицето ми говори само, та никога не съм била в дълга връзка, която да е започнала без хубав секс.

# 117
Ама защо е или 3 минути или часове, никой не иска това. Има и нормален и хубав секс. Значи ако не свърши като светкавица то непременно те протърква часове ?

# 118
Здравейте, реших да питам тук, вместо да пускам отделна тема. Имам сходен проблем като авторката. Аз съм на 24, приятелят ми на 25 г. И двамата бяхме девствени допреди да се срещнем. За мен сексът е висша форма на доверие и затова не исках първият ми път да е със случаен човек ей така - да видя какво е. По тази причина минаха шест месеца откакто се "загаджихме" докато пристъпим към такъв вид интимност.
Приятелят ми има доста сходства с приятеля на авторката - първите пъти не издържаше кой знае колко, но никога не съм си позволявала да повдигам темата или да показвам, че е някакъв проблем, защото ми беше ясно, че е от неопитност и притеснение. Аз се чувствах по същия начин. С времето нещата като продължителност на самия акт се подобриха, но нямаше никаква друга стимулация от негова страна. Пак ми беше хубаво, но това беше от самата близост и че имам чувства към него, явно, че той не разбираше дали аз съм свършила или не, а аз така и не съм стигала до оргазъм. Като му го казах, той даже беше доста учуден.
С времето опитах да му обясня, че за жената удоволствието идва и по други начини, той иначе винаги е откликвал, като съм искала да пробваме различни неща. Гадно ми е, защото усещам, че наистина много се старае и иска и на мен да ми е хубаво, но аз така и не успявам да свърша и вече се чудя в мен ли е проблемът.
Тук е важно да обясня, че може би аз самата не познавам тялото си достатъчно добре, за да насочвам и него, сама също не съм успявала да свърша.
Уточнявам и че не е като да нямаме привличане един към друг - правим секс сравнително често, винаги започвам с желание, но накрая остава едно чувство на неудовлетвореност. Надявах се, че с времето ще се подобрят нещата, вече от година сме заедно, но вече съм объркана какво да направя, за да се получи. Иначе наистина обичам приятеля си, пасваме си във всяко отношение, просто може би в секса ни пречи неопитността и на двамата. Ще се радвам на съвети

# 119
Изобщо ли не знаеш какво е оргазъм, или само с приятеля ти не го постигаш? Сама успяваш ли? Ако не, значи ти още не си се научила да правиш секс. На мъжете кефът им е вроден, но при много жени трябва време и практика за да се получат нещата. Ти може би и малко си позакъсняла, което също да е фактор.

Общи условия

Активация на акаунт