Нормално ли е първите пъти да е лош сексът

• 11 821
  • 207
  •   1
Отговори
# 75
Но е дефиниция за сексуални възможности

# 76
  • София
Тук проблемът не е запецването, това не е чудо невиждано, но в комбинация със супер преждевременна еякулация, която изобщо не е нормално, вече бие на проблем и то сериозен.

# 77
От мен още един глас за това, че в случаят няма нищо притеснително. Нито в това, че на момчето не му е станал, нито, че са изчакали няколко месеца. Подкрепям мненията на rf22

# 78
А момчето просто добро и възпитано ли е или направо свито?
За 24-годишен жребец ми е малко странно такова стечение на обстоятелствата. И веднъж като не станало, после хич да не пробва. Бе не е съвсем нормално, според мен.

# 79
Включвам се пак кажи-речи се получиха нещата тоя път 😃 вчера дойде като тръгна да сипва втора чаша пиене директно го награбих, стратегически не го оставих да пие много-много хахаха поцелувахме се малко - там пак стратегически без много увъртане стигнахме до заветния момент който беше с продължителност около 3-4 минути, но след кратка почивка и явно придобито самочувствие изкарахме и втори рунд който също беше горе долу с тази продължителност, но вече съм спокойна, че може да отнеме време, но ще се получат нещата все пак Simple Smile благодаря на всички за съветите и включванията

# 80
3-4 минути .... си е концепция за лош секс.

# 81
Поздравления, нещата се получават, като не се натяга прекалено с анализи и негативни прогнози.

# 82
Явно е по бърз, но повтарянето е добър знак. Правете го по редовно, всеки ден по възможност и ще се удължи самият акт. Нормално първите пъти възбудата е по силна, като отпаднат притесненията да е по бързо, после ще се удържат поне с няколко минути отгоре

# 83
Да, тук и моят скромен опит е показал че има подобрения. Предният ми партньор също с времето започна да издържа повече това не ме притеснява чак толкова

# 84
Демек никакво удоволствие за теб вече четвърти път. Ти си светица. Simple Smile

# 85
Ами значи пак е бил зле секса. Въпреки дебненето да не пие много, да няма много предигра, той едва издържал 3 минути.
Ти си знаеш дали секса ти е важен или не. Не мисля, че някога ще стане по-добре.

# 86
А той е имал и самочувствие след 3те минути...и без много увъртане стигнали до заветния момент, тоест без любовна игра...

# 87
Явно си имате тип, никой не може да Ви спаси от Вас самата.

# 88
  • София
Казвах аз, че проблемите са сериозни, заради суперпреждевременната еякулация описана в първи пост, ама не, дай му шанс. То трагикомедия просто.

# 89
Това ми звучи, като някакъв майтап.

Звездица, махай го тоя, че ще ти изкриви представата какво е секс.

Какви 3 мин?

Самочувствие? Joy

На мен фантазията само не може да се разгърне за толкова. Joy

ВкарАл, вътре, вън и свършил, ужас.

Звездичка, поне по другите начини доставя ли ти удоволствие, или е мързелан, ненаучен, неможещ и неискащ и там?

Когато има неопитност, се гледа поне да се има желание и да се действа, пробва. Тогава може да се дават "шансове", което кореспондира и с взаимното харесване.

Търси си потентен, ти реално тепърва ще опознаваш тялото си, какво харесваш и как ти е най-добре, но тоя дори не полага усилия да те задоволи.
Не, тя го е награбила и без много увъртане... явно ако има любовна игра той не може и 3 мин, а здравият мъж още повече се възбужда, когато подгрява жената.
Мисля, че момичето има комплекси и се примирява, но не е редно това...

Общи условия

Активация на акаунт