Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 32 132
  • 637
  •   2
Отговори
# 180
Ма как да нямат? Такъв списък има от много години в интернет. Моята приятелка като ми ги носеше с всяка поръчка в чантата имах и  каталог на всички аромати.
Ако открия някоя ще я покажа.
Да не са ги спряли аз от 2-3 години не съм поръчвала техни да ми взимат? Ама съмнявам се.

Amiamo, кои са им новите аромати? Имаш ли каталог?

Между другото старите им шишета повече ми харесваха. Тези малките нещо ме дразнят.

# 181
Prada Milano има ли прилична имитация?

# 182
Преди време бях похвалил парфюмите на divain, защото ми допаднаха и прилично клонираха съответните оригинали. Сега обаче, след две неизпратени поръчки, мога да изкажа само неудовлетворение от тази испанска фирма. Покрай намалените цени реших да се възползвам от добри предложения и безплатна доставка, но поръчките така и не дойдоха. Даже силно се съмнявам дали изобщо са ги пращали. Първият път ползваха услугите на Спиди за крайната доставка и всичко беше безпроблемно. Имаше си проследяващ номер и нещата бяха коректни. Двете неуспешни поръчки бяха с куриер Seur, вероятно испанска компания. След двуседмично чакане и никакво движение, освен, че пратките са регистрирани, същите бяха върнати на изпращача, т. е. на divain. Поисках обяснение от фирмата, но нямаше такова. Първият път просто ми върнаха парите. На втората неуспешна поръчка и отново писане на мейл,  получих съобщение от сорта , че съм "важен клиент" и ще разгледат случая. Сега чакам, а нито пари, нито допълнителни обяснения не съм получил. Та имайте едно на ум ако поръчате от там.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 20:17 от Torro

# 183
И аз имам поръчка от тях от 28.11.2025 г. и до момента никакво развитие.

# 184
Преди 13 дни поръчка от Дивайн дойде вчера с Интерлогистика. От намалението за по 20 лева - 4 парфюма на сляпо - чудесни аромати, но трайност около 3 часа.

# 185
Моля за помощ!
Искам да закупя аромат на канела на една близка. Но не знам към коя фирма да се насоча.
В рефан споделиха,че нямало подобен аромат.
Сещате ли се къде мога да намеря?

# 186
  • Deutschland
Парфюм с нотки на канела? В Red tobacco има, но той не се харесва на всеки. Също и в този

https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Khamrah-75805.html

Рефанските продавачки не знаят на кой свят са.

# 187
  • София

Amiamo, кои са им новите аромати? Имаш ли каталог?

Нямам каталог. Намерих само това от интернет:

# 188
Моля за помощ!
Искам да закупя аромат на канела на една близка. Но не знам към коя фирма да се насоча.
В рефан споделиха,че нямало подобен аромат.
Това е парфюм с канела https://giza-perfumes.eu/gurme/581-parfyum-uns111-kanela-seks.html#/28-vid-spray
Също и този има канела https://giza-perfumes.eu/gurme/599-parfyum-d340-lyubovna-sladost … tml#/28-vid-spray.

# 189
  • София
Моля за помощ!
Искам да закупя аромат на канела на една близка.....
Имам Angel's Share Kilian от Заг. Хубав и топъл сезонен аромат е с много канела. Но, разбира се, не само канела.

# 190
  • Стара Загора
Този Angel's Share на Заг става ли за мъже според вас?
Казах на ММ че го оприличават на Kamrah на Латафа, и той почти си го присвои. За мен нито прилича на Латафата, нито пък е подходящ за мъже..но той си се пръска...

# 191
Казах на ММ че го оприличават на Kamrah на Латафа, и той почти си го присвои. За мен нито прилича на Латафата, нито пък е подходящ за мъже..но той си се пръска...
Реално Kamrah имитира Angel Share Kilian, За мен Angel Share е по-добър. Този на Заг е страхотен, на Гиза е най-добър.
Аз обожавам аромата, за мен е повече мъжки, реално и двата са унисекс.

# 192
  • Стара Загора
Да, знам за Kamrah че имитира Angel's Share, но ми се стори различен от имитацията на Заг, която много харесвам.
Явно си е въпрос на възприятие, на мен ми клони към дамски, но доколкото разбирам е доста вървежен и популяпен сред млдежите...

# 193
  • София
Твърдо Да от мен. И в момента съм с него.

# 194
  • BG-DE
Да, знам за Kamrah че имитира Angel's Share, но ми се стори различен от имитацията на Заг, която много харесвам.
Явно си е въпрос на възприятие, на мен ми клони към дамски, но доколкото разбирам е доста вървежен и популяпен сред млдежите...
Kamrah за мен мен не е копие на Angel's Share, в едно направление са но в никакъв случай не са идентични. Не познавам варианта на Заг но е възможно той да е по-близък до оригинала и оттам да идва и разликата .

Общи условия

Активация на акаунт