Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 593
  • 632
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Търся си парфюм моноаромат ягода.Бихте ли ми препоръчали ?

# 286
  • Sofia
Търся си парфюм моноаромат ягода.Бихте ли ми препоръчали ?

https://www.thebodyshop.bg/serii/strawberry/toaletna-voda-qgoda-3-1234

Имаше някакви арабски, но не мога да се сетя, кои бяха.

# 287
  • София
Здравейте,

Дали сте срещали сполучлива имитация на Valentino Born In Roma Extradose Uomo?

# 288
Поръчката ми от Дивайн пристигна и съм много доволна (нищо че чаках цял месец).

Nomade Naturelle е божествен, добре че го има тук, защото официално е спрян. Много сладък на фона на номадкста база, която ми е леко мъжка. Фурмите са много приятна нотка, опасенията ми, че е твърде сладко не се оправдават. Не е гурме обаче, плодово флорален, като жасминнът си се усеща.
Philosycos си го знам, само подновявам. Хубав, силен, ще чака пролетта.
Twilly е с по-малко джинджифил от оригинала, но с повече ванилия. Много ми харесва.
Mixed emotions е свежак, въреки че сеното в него малко прилича на цигари (на мен не ми пречи, доста ми харесва).

Вероятно трайността ще е като всичко от тях, посредствена, но при мен всичко е нетрайно, ако изключим най-големите бомби, повечето от които не понасям.

Хубава почивка и споделете какво носите по празници и събирания.

# 289
Този парфюм е много нов, визирам Valentino , от тази година е, а е и подвид на първообраза си. Рядко правят аналози на подобни парфюми, още по-рядко в същата година.
Fragrantica много лесно показва дали някой не е направил аналог. А аналоговите фирми не правят аналози в същата година.
Аз вчера душих Byredo Mixed Emotions, но е далече от мой тип парфюм, дори не мисля, че би правил шлейф... не е такъв тип.
Twilly, оххх... колко сме различни.. лично аз не мога да го трая 🤣😂.
Аз се влюбих в един Nishane вчера, Mana... дано направят аналог, този парфюм е цяла вселена, но не е за хора с нежни сърца и възприятия. И е за мъже, но с кеф бих си го душила.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 13:29 от Sansola

# 290
  • Sofia
Кой номер е Nomade Naturelle,  не ми излиза с търсачката?

# 291
  • Sofia
Кой номер е Nomade Naturelle,  не ми излиза с търсачката?
1060 е номерът

И моята поръчка от Дивайн е пристигнала, но още съм на работа и ще я отворя довечера. Нямам търпение. То голямо чакане падна.

Имат нови аромати, но сега нямам време да ги въвеждам в таблицата.
divain.1307  212 VIP Black Elixir Carolina Herrera for men
divain.1079  Tulip & Japanese Yuzu (Amsterdam Collection) Rituals for women and men

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 15:03 от semelyna

# 292

Twilly, оххх... колко сме различни.. лично аз не мога да го трая 🤣😂.

Simple Smile Хубаво е да знаеш чии любимци да избягваш (и с кого да разменяш каквото не ти харесва). Simple Smile

# 293
Аз днес в Лили дрогерии видях едни нови парфюми на Llums. 4 аромата бяха, единият категорично е Кирке. Аз харесах този, на който пишеше Godess, но по нотки не ми отговаря на Burberry Godess🤔, а не съм го мирисала в оригинал, за да мога да преценя. Интересно ми е и другите кои са... Някой ако може да помогне. Иначе са много плътно, шлейфови, добре направени, без гадни , евтини и спиртни нотки. Напръсках си ръката и на блотер също. Аромата има и развитие, не е Моно

# 294
  • Sofia
Отворих си пратката от Дивайн.
Yum Pistachio Gelato | 33 Kayali ми твърде шам фъстъчен, но на синът ми много му хареса.
Tom Ford  Soleil Blanc ми е доста слаб, но свеж и цветен. Харесва ми, но отива да отлежава.
MYSLF L'Absolu Yves Saint Laurent за мъжествените мъжки парфюми нищо не мога да кажа. Всичките са ми еднакви. Синът го хареса. Доста е силен като аромат.
Bal d'Afrique Byredo е уникален. Новият ми любим аромат. Има нещо специфично, което ми е много познато, но не мога да го определя.

# 295
  • Deutschland
Африканският бал го купих, благодарение на VanessaDE. Любов от първи дъх беше.
Солейл Блан ми отлежава втора година и по-траен не е станал.

# 296
  • BG-DE
При Дивайн отлежаването не повишава трайността, имам едно тяхно Либре на 4 години, каквото си беше като го взех такова си е и сега 🙂 Всъщност освен при някои арабски аз не съм чувала отлежаването да подобрява парфюма, макар че моето арабче клонинг на Делина ексклузив и след година и половина не се подобри 😂

# 297
Използвам вълната да попитам кой вариант на Африканския бал ви се струва най-сходен с оригинала. Тъкмо приключвам трети флакон от Мартинез, като разнообразявам с Хануман и Ветивер Тонка (Гиза и Гиза/Гардени), които са много сходни. Искам да пробвам нещо по-трайно и близко, защото оригиналът има една ефирна нотка, която засега не я улавям в аналозите, въпреки че много много ги харесвам и ги ползвам щедро.

Добавям, че  трайността ми е по-скоро лукс и не я търся като задължителна (кожата ми нищо не задържа, носът ми лесно свиква с всичко).

# 298
Използвам вълната да попитам кой вариант на Африканския бал ви се струва най-сходен с оригинала. Тъкмо приключвам трети флакон от Мартинез, като разнообразявам с Хануман и Ветивер Тонка (Гиза и Гиза/Гардени), които са много сходни. Искам да пробвам нещо по-трайно и близко, защото оригиналът има една ефирна нотка, която засега не я улавям в аналозите, въпреки че много много ги харесвам и ги ползвам щедро.

Добавям, че  трайността ми е по-скоро лукс и не я търся като задължителна (кожата ми нищо не задържа, носът ми лесно свиква с всичко).

Тези Гардени наистина ли са по 250мл
По-малко няма ли

# 299

Тези Гардени наистина ли са по 250мл
По-малко няма ли
Взимам си наливен от пазара на Красно село

Общи условия

Активация на акаунт