Чудех се за някакви неща, но се отказвам.
Бях писала тук за препоръка за аромат на канела,исках да направя подарък на една близка.Направих поръчка за 4-5 масла,но ми я отказа. Приятел ми си направи профил поръча и той масло за него,че го обеждавах,че са хубави аромати пак по препоръка от тук,дабави и моите аромати,но пак ги е отказала. Бяз никакво обяснение. Съответно идеята ми за подарък отпадна.
Аз имах сага с нея преди време,понеже ми беше объркала цената на доставка,макар,че тогава й звънях и питах.Самата Милка ми обясни,че доставката не била редактираната в сайта"ГИЗА" и няма проблем да поръчам до автомат които ми е близо. Е да ама не,цената на доставката нямаше нищо общо с таксите на Спиди. Съотвено чаках да я поправи и така не го направи.Не си взех поръчката- не заради 2-3 лв в повече,а поради факта,че аз и бях звъняла и тя ме увери,че нямало проблем! След отказа ми звъня да се саморазправя и да ми обяснява как била на почивка и не можела да я редактира цената. Беше адски груба и нагла.Обвини ме за нейната грешка и как можело да се поправя и да ми пратила разликата по банков път.
За мен това беше напълно излишно. 3 дена се заминавах с глупостите и нейната грешка! Но вместо да се извини беше супер арогантна и по време на разговора ни,каза,че поема риска да прочете негативи за нея,но била над нещата..Така,че да въпросната Милка чете и определено явно не и е проблем да губи клиентите си. Явно за нея 60-80 лв на поръчка от клиент. Щом не и се занимава с клиенти и доставки да спре тази опция,какво разиграва хората. Винаги има алтернатива,осебено сега с надутите си цени,то няма смисъл да се поръчва от нея. Нали уж точна заради цената търсим имитация на даден аромат? Цената щом е толкова висока,то се губи смисъла от покупка на имитация. Да не забравяме и факта,че трябва да си закупим и спирт и глицерин,тоест цената да си разредим маслото става все по-висока.
Определено сама си губи клиентите и подкрепям мненията на зад,че нещата които предлага не са кой знае какви. Това,че тук сравняваме и пишем кое от кое е по-добро,не и дава права да разиграва клиентите си и да се отнася арогантно спрямо тях.Всъщност се замислям,че прилича на онзи "Боби от парфюми с мисия" той също е арогантен и всички коментари се трият, ако не са супер позитивни и ласкателни...
) дали е с него и тя ми отговори, че е с имитация от тази група.. Не я бях чувала преди, но я чекнах - парфюмчетата са по 15/16 € за 100 мл и се твърди, че има на всичко имитация. Човекът, който ги предлага е с някакъв здравословен проблем. Та един вид това е “мисията”.