🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 32 258
  • 516
  •   174
Отговори
# 285
Или е болезнено ревнива, или е в роля. Май е второто, защото не вярвам изобщо да има симпатии към Калоян, който й беше досега просто златния билет до финала.

# 286
  • София
Драмата е, че се подразбира, че са изкарали цяла вечер заедно. Дискотека, барове, закуска сутринта. И фантазията й играе, че са флиртували и т.н.
Това е. Просто ревност.
Дискотека и ресторант, в който той е свалял приятелката ѝ, не се харесали и си тръгнали. Чак такава реакция е прекалена.

# 287
Не разбирам къде е драмата. Много неприятна жена.

# 288
Супер досадно да гледаме Габа.

# 289
Криси пък се уплаши дали не са си писали, писателката тя. Simple Smile Представяте и си да плъзнат и цитати в социалните мрежи от нейните чатове.
 Ярко зелено много и отива.

# 290
  • София
Габи освен супер невъзпитана и груба се оказа и пълен егоцентрик. Сигурно би се оправдала, че това е защитен механизъм, придобит от кариерата ѝ с ало.беге клиенти.

# 291
  • here and now
Ей тъй става, като не си пиеш Гинкото... Mr. Green

# 292
Кристина не успя да го изиграе "невинна"......
В амнезия ли е била?

# 293
  • София
Грам не съчувствам на Габи. Това е толкова дребно, а тя реве и смърча. Ужасна актриса.
Кристина така брутално лъже, че чак се опплиа  в собствените си приказки

# 294
  • София /Абсурдистан
Аз пък не вярвам, че го е забравила. Крият нещо.
Ама чудо голямо, повод ли е за рев.

# 295
Само не схващам Габчето за какво ги разиграва тия циркове, като тя познава отвън Красимир?
Уж просто приятели, ама нищо не спомена как са се запознали и тн, може и клиент да и е бил и да са имали време заедно, много повече от това на Калоян с Кристина.

Така че тя реве за неща, които напрактика и тя прави ама в още по-голям мащаб???

# 296
Аз сложих край на връзка, защото гаджето беше забравило да ми спомене, че отива до София да се види с най-добрата си приятелка. Така да забравиш… има защо. Аз не изчаках да разбера.

# 297
Кристина много удобно не помни Калата, нищо, че беше готова преди месец да сподели и нейният лист с пране Joy
Защото си няма тефтер LaughingLaughingLaughing Да взима пример от Виктор LaughingLaughingLaughing

# 298
Аз пък и вярвам, че не го помни.
Кристина сигурно всеки ден я заговарят и се запознава с разни момчета, които я свалят.Grinning

# 299
Или е болезнено ревнива, или е в роля. Май е второто, защото не вярвам изобщо да има симпатии към Калоян, който й беше досега просто златния билет до финала.

На Габриеласуставърхубрадата ѝ трябва ефирно време - бая зор вижда с този хрисим Калоян да се вреди за такова. Чудесно ѝ се получи преувеличеното стенене с изтърването на пясъка от Доктор Пи, после още по-чудесно с онзи Радо и сагата със стола, а романтичното герданче от тревички изобщо ѝ дойде супер удобен повод за ефир.

И сега рев без сълзи, очквам и някакъв хистеричен епизод, за още малко съспенс и камери...

Общи условия

Активация на акаунт