🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 39 875
  • 756
  •   151
Отговори
# 270
Габриела се разстрои, че й се е паднал мъж, когото друга от жените дори не си спомня.

# 271
Стана й гадно на Габи, че в реала са се лайкнали, макар и за малко. Аз я разбирам донякъде. Изненадана е меко казано.

# 272
Леле...
Голяма драма че са се запознали един път, и то без да е ставало нищо!
Габи абсурдно преиграва , съжалявам ама не ми е жал.

Щях да я оправдаят за реакцията и, ако са били примерно интимни!
Ама в случая...абсурдно е!
Ама за Кристина имам съмнения че прикрива нещо!

# 273
Нещо не разбирам драмата.. какво като се познават? Блага казва “Габи е излъгана” .. за кое за бога??

# 274
Много преиграно. Историята беше забавна, леко неловка. Сакъв е този рев?

# 275
  • София
Каква драма, очаквах поне да е имало забивка, те дори контакти не са си разменили.

# 276
Драма-Габа- Queeeeeeeen

# 277
Драмата е, че се подразбира, че са изкарали цяла вечер заедно. Дискотека, барове, закуска сутринта. И фантазията й играе, че са флиртували и т.н.
Това е. Просто ревност.

# 278
Гледам, гледам, гледам и се чудя... Тези всички са за ТЕЛК.

# 279
Многострадалната Габриела най-страдащото Були в този сезон. То от стол ли не я събориха, глезена ли не си изкълчи, Доктора на пясъка я изтърва и сега тази огромна драма с Кристина и Калоян. Не се издържа вече на тези крокодилски сълзи 😭😭 😭 Браво бе Кала, заби я десет метра в земята с едно изречение тази злобна змия, поздравления 👌😀
 P. S. В трепетно очакване съм на неуспешния опит за самоубийство с хвърляне в плитък басейн. Апропо тя нали не можеше да върви, Кратун ли е помолила да я метне вътре 🤔

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 00:03 от Catfish

# 280
Съвсем не преувеличи Габа Joy

# 281
Мъчи се, напъва се, ама сълзички пак не текнаха. Само на физиономия и хленчене го докара.

# 282
  • here and now
На крокодилските сълзи на Габа, грам не повярвах...
Чудех се как ще разтурят отношенията с Калоян, ми да бяха измислили нещо по-така...

# 283
Калоян каза, че Кристина е инициатор на запознството.

# 284
Пак от нищото голяма драма и ще говорят за това 1 седмица поне.. може би е било хубаво Калоян да й го спомене, за да не разбира тя по този начин или от друг човек.. ама чак пък толкуу Grinning

Общи условия

Активация на акаунт