🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 6 286
  • 88
  •   56
Отговори
# 60
Благодаря за темата🌺
Разяснете ми малко за тетка Криси, тя е от Бяла Слатина и работи в кантората на тати. Следва ли, че кантората е в Бяла Слатина?
Виктор откъде е, къде живеят заедно?

Баща и няма кантора, има дърводелски цех...

# 61
О, аз не се радвам, че е последната тема, защото тук е весело и приятно. Свикнах да си коментираме тука и ще ми е тъпичко, когато предаването свърши. Лоши, хубави, участниците, предаването, но ми запълваха време и ме развличаха.

# 62
Обвинява се Тушев в лицемерие поради факта че избирателно избирал кога да си изкаже мнението.
В темата наблюдавам същото лицемерие - избирателно се посочва че някой не бил ок, защото стоял и не вземал отношение по време на някакви си тормози.
Е пак питам - кой е този участник, който заяви, че има нещо против по отношение вербалната помия или при друг казус? Но не на синхрон, там всички са силни, а в къщата - кой е този който се конфронтира челно с някой друг и защити?
АЗ не виждам такъв. Всички си кютат. Всички искат да не си развалят рахата, Да не се карат. Да не влизат в челен словесен сблъсък ....
Еми обвинявате Тушев, ама същата работа и в темата от някои.

Денислав се опита в началото да изяви мнение, но както сама казваш - масово не им дреме там. Такива, които не са ок с положението в предаването, бързо излизат.
В крайна сметка хората там са извадка, на Тушев предаванията са винаги еднотипни - просташки.

Проблемът е, че същият този е привикал въпросните хора на кастинг и ги е одобрил за предаването, след като вече са установили от екипа, че са готови за сеир и скандали.
Е, не може хем да търсиш такива типажи, хем после да им четеш конско. Как това не е двулично?

Относно темата - аз лично виждам как мнението тук се мени постоянно. И е резонно - хората сме комплексни, в дадена ситуация и най-черният може да постъпи адекватно.
Орлин, например, е харесван в повечето ситуации, но и в други такива, не постъпва добре.

Но гледайки продължително във времето, всеки може да си направи своя извод. Например, при Тихомир вече има няколко ситуации, в които на човек може да му стане ясно, че като цяло, не изглежда добър човек.

В крайна сметка ние, зрителите, гледаме тази продукция и съответно имаме правото да изразим мнение, което не е нужно да се припокрива с това на останалите. Но, ако Тушев толкова желаеше да няма обиди, насилие и расизъм, то тогава ТОЙ и екипът му можеха да ни го спестят. Или най-малкото - да вкарат различни персонажи, които не са там за 5 минути слава.

# 63
Ами защо да гледаме пак в чуждата паничка...Тушев както иска да си процедира. Линията видите ли другите така правят, значи и аз съм извинен...никога не ми е била мото.

Аз визирам тук списващи - не харесват един участник, защото нищо не бил направил.
А харесват втори, защото...оп, и той нищо не е направил в защита на някой си.
Но единият се вади дъно, вторият-връх и топ на топа..
Еми двулично ми е. Айде да не е лицемерие, ами двоен стандарт да го нарека.

Значи един мълчи - о, той е супер интелигентен.
Втори мълчи - баси простака е тоя...

# 64
Освен това е ловец, някак мил и добър човек да убива животни....
Вегетарианец ли сте? Защото аз съм добър човек, но ям месо. Ловци познавате ли?
[/quote]

На мен също ми звучи пресилено това изказване кой добър, кой лош според убийството на животни, но се замислих да не се отклонявам от темата. Познавам лично ловци, имат много стойностни ценности. По селата почти всеки убива прасета, кокошки. Аз дори някак повече разбирам да убиеш животно в природата(макар, че ми е жал за сърничките), отколкото да си глезиш теленцето, да му даваш храна и после да го клъцнеш, за да стане на суджук и телешко варено.

За да не е съвсем извън темата, мисля, че Калоян е добър и разбран човек. Не иска да наранява хората, колко и се извиняваше на Габи за цветята. Аз някъде оттам гледам активно, не съм гледала предишните серии, освен някоя реклама или частично.

За "триото", всички са ми антипатични. В началото ми бяха разбираеми, можех да вникна на всеки в позицията, дори и да не я приемам. Но с тези мазни физиономии, като разбраха, че са финалисти, "пъзелът" се сглоби.

# 65
Аз в нищо не вниквам, не искам, смисъл няма, защото знам, че всичко е едно голямо театрО.
И няма общо с живия живот. Постановка нагласена.

# 66
И за мен всичко е тъпа постановка с евтини актьори.

# 67
То е ясно, че много неща са постановка, но като се появи и Тушев да чете конско става съвсем тъпо и нагласено.

# 68
Освен това е ловец, някак мил и добър човек да убива животни....
Вегетарианец ли сте? Защото аз съм добър човек, но ям месо. Ловци познавате ли?

На мен също ми звучи пресилено това изказване кой добър, кой лош според убийството на животни, но се замислих да не се отклонявам от темата. Познавам лично ловци, имат много стойностни ценности. По селата почти всеки убива прасета, кокошки. Аз дори някак повече разбирам да убиеш животно в природата(макар, че ми е жал за сърничките), отколкото да си глезиш теленцето, да му даваш храна и после да го клъцнеш, за да стане на суджук и телешко варено.

За да не е съвсем извън темата, мисля, че Калоян е добър и разбран човек. Не иска да наранява хората, колко и се извиняваше на Габи за цветята. Аз някъде оттам гледам активно, не съм гледала предишните серии, освен някоя реклама или частично.

За "триото", всички са ми антипатични. В началото ми бяха разбираеми, можех да вникна на всеки в позицията, дори и да не я приемам. Но с тези мазни физиономии, като разбраха, че са финалисти, "пъзелът" се сглоби.

[/quote]

Гледах в едно тв предаване,ловец обясняваше ,че в техния род,всички мъже стават ловци...от любов към животните...За съжаление,познавам ловци..и не,не са добри хора...
Професиите на всички "герои",всъщност....са въпрос на добросъвестност...кой каквото решил ,това посочил.Но искенно вярвам,че никой финансист няма нужда от подобна реклама ..

# 69
  • Sofia
Калоян е бил кум на сватбата на брат си.
Има снимки в инстаграм.

# 70
Няма как да се генерализира, че ловец = лош човек. Има хора и хора. Моят приятел, баща му и дядо му са ловци. По-добри хора не познавам. Винаги са спазвали правилата и никога не са браконерствали. Имат две кучета на село, подчертавам, че не са ловни. Гледат ги като деца. Най-вече дядото, че той си живее в къщата на село. Кучетата се държат на синджир, който сигурно е дълъг 10 метра и си имат движение. Поддържа ги, храни ги добре, разхожда ги всеки ден. Лятото следобед всеки ден ги мести в другия край на къщата за да не им пече слънбе в къщичката. Сутрин ги връща обратно. Цялото семейство са с големи принципи, морал и добли човешки качества
 Пък нека са ловци. Да споменем, че има и лов за регулиране на популациите, който държавата си го следи и определя какво и как може да се обстрелва, ако популацията му е доста завишена и започва да вреди.
За мен лично хората, които си малтретират домашните любимци или животните, отглеждани за храна, са много по-лоши и опасни от гореспоменатите ловци.

# 71
Да,абсолютно съм съгласна,хора различни,със или без ловни пушки ..За съжаление,човечеството така е оцеляло,ловувайки за изхранване,а по късно,опитомявайки животни за храна...
Лова за удоволствие,няма как да го приветствам...,без значение мащаба,таргета и цената...

# 72
Чакам с нетърпение довечера да видим тайната на Калоян. Само да не се окаже някоя тъпотия, сглобена при монтажа. Не съм и очаквала да останат двойка извън предаването, Габи няма как да се впише извън чалгарско-ескортските среди.
 Кажете и от кой сайт си пазаруват ментетата ергенките, може и на лс😉

# 73
Калоян и Криси верно са имали нещо, но не е било нищо сериозно. Габи преиграва с реакцията си. Ако може да се вярва на Боряна от сезон 2, която да речем е приятелка на Кристина (от време на време излизали заедно).
Аз предполагам някой е писал на някого или нещо от сорта.

# 74
  • Варна
Всички, които подкрепяте конското, четено от Тушев, как ще коментирате, че преди това по негова гениално-унизителна идея Виктория блъсна Натали в басейна и Натали трябваше да танцува без музика пред мъжа, който харесва?
Щото, нали, със съгласието си да блъсне Натали Виктория се изложи, но самата задача си беше унизителна за Натали.

Който оприличи погледа на Натали на змийски поглед, беше право в целта. С тези разширени зеници, застинал поглед, все едно заковава плячката.

Общи условия

Активация на акаунт