🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 34 245
  • 619
  •   278
Отговори
# 375
Ето и гледната точка на госпожица Бланко.

Скрит текст:
Gabriela Tsoneva
brielaiconliving

Има значение че го крие Калоян,какво ме интередува кой с кого се познава иначе?Има значение че спи до мен и нея в леглото и не казва.Ти няма да ходиш след бар на ресторант с жена/мъж която не те привлича по някакъв начин.Има значение и че бях изпиша много узо.Реакьията ми щеше да е съшата но много по-лека ако не бях пияна и нямах такова его.Просто щях да тегля една майна и да ги изтрия.Има значение и предходният факт към мен за починалата ми майка.За престоя там който те яде психически.

brielaiconliving

Има значение и че в такъв момент щом нещо е скрито търсиш причина,явно нещо има.ИМА ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА КОИТО СЕ СЛУЧИХА НО ВИЕ НЕ ГИ ВИЖДАТЕ И ВЪПРОСИТЕЛНИ В ГЛАВАТА МИ,че вие си нямате и идея!

Ма, така кажи,бе гъбке махмурлийке. Бях пияна на мотика, а сълзите бяха, сякаш от мастика. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 376

P.S. Маги Томова

# 377
Дениз не ми се мисли каква психоложка ще става. "Оставили са те до коша за боклук като бебе, майка ти и баща ти са се карали и били пред теб, просил си на улицата, за да оцелееш...  Ааа, тези на мен не ми минават."  

То интересното е, че Натали нито веднъж не са я дали реално да се оправдава за отношенията си вътре с тези двамата с детството си. Особено пък пред воайорките. Обаче те и за предполагаемите й травми намират какво да коментират и да я тормозят, да си наслагват някакви техни си фантасмагории. Въобще кой е длъжен на тях пък да им дава обяснения за т.нар си връзка там с един, с двама и тн. Пък камо ли да им се оправдава на тях. Уот дъ фък.

Но, да, определено мисля, че не й е призванието това на Дениз. За такава професия ти е нужна обективна преценка, а не като не харесваш някого, защото му завиждаш или ревнуваш от него, да умаловажаваш някакви неща в живота му. И да си интерпретираш споделянето на дадения проблем като оправдание за нещо, при положение че човекът никога не го е казвал в контекст да се оправдава. И няма какво да ти се оправдава на тебе пък точно.

Поне стана ясно откъде идва проблемът на Блага с Натали. Явно за нея тя е събирателен образ на всички по-млади момичета, които бившите й приятели са предпочели пред нея. Което, че е гадно - гадно е. Но те гаджетата й са виновни, а не момичетата.

Дениз да мисли как ще се справя със 108те бройки на ¡консервативния! котарак Виктор, че там травмите по-силно се усещат.

Доня Габриелита каква латиноамериканска теленовела спретна. Как не й беше неудобно да го прави този цирк, на фона на други истории, които бяха реално тъжни. Аз си и мисля, че това цялото нейното беше леееко планирано предварително, но уотевър.

# 378
Габа с нейната патешка джука ми е супер безинтересна.

Викторчо с тефтерЯ вероятно е мега зле в кекса. Дениз, която тъъъкмо да ми хареса и вземе, че си покаже злобата.

Най-интересни са ми тройката.

# 379
Не виждам поводи за ревност. Той бил с приятели, вземали си от гардероба якетата. Тя с приятелка. Отишли да хапнат в компания, говорил си с Мария. Не си разменили контакти, не са общували. Не му направила добро впечатление, а тя дори не го помни. Габи прави грандиозен цирк от нищото, даже не ми се разсъждава защо, толкова е глупаво. Тук се умуваше дали не е гей, женен или с дете, а то се оказа едно голямо нищо. А утре "драмата" даже ще ескалира. Колкото Габриела сама може да се изложи, никой не е в състояние да ѝ го причини.

Дааа, а Кристина сигурно е била пийнала повечко и затова не го помни.

Виктор е страшен комплексар, смешник!

# 380

Да и аз го видях, вече за трети път чета/слушам че Калоян към днешна дата е гадже на Маги. Ще видим.

# 381
Представям си разговорите между Маги и Калоян колко са бързи. Joy
Маги е класи над Габа като външен вид и поведение.
Виктор направо ме уби с тоя тефтер.

# 382
Виктор нали разбира, че за да се нарече консервативен мъж, не е достатъчно да иска жена му да е боса, бременна и в кухнята? Трябва и да не е спал с 108 жени...Не че му вярваме, де... Joy

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 02:20 от shurayu

# 383
Аз стисках палци на Габи и Калоян, въпреки че тя е безкрайно далеч от мен. Жалко

# 384
Bobbydyl, не знам защо, но не вярвам особено на Натали. Изказванията и ми напомнят на една позната, която твърдеше такива неща на околните, включително на всеки нов любовник, с цел да спечели съчувствие/възхищение/прошка в зависимост от ситуацията. Всъщност родителите са избухвали вследствие на лъжи/кражби/бягане от училище, и системна безотговорност.  Също беше много убедителна. Имам такъв пресантимант заради останалото поведение.
Натали разказваше, че основно побоищата са били върху майка ѝ, по улиците даже.

Боже мен мама колко ме е била. Освен и аз да изляза в национален ефир, с драматичен поглед и да разкажа как съм израснала сред домашно насилие Grin Не само аз, ами още стотици хиляди на моята възраст деца. Представям си колко проблемна е била, като тийн

# 385
Еййй Маги Томова на 37, хванала наш Калоянчо на 26. Не я харесваам!

# 386
Иначе, аз хич няма да изревнувам от Крисчето, по-яка мацка съм от нея хихи

Шегата настрана, обаче, си пролича, че тя се прави, че не помни, защото като дойдоха въпросите а Калоян и стана напрегната и чакаше да дойде този въпрос и когато усети, че наближава, отпи нервно от чашата. Иначе, не че не е възможно да не помни. Особено след дискотека или по време на някое събитие с много хора. На мен лично ми се е случвало на разни събития да идва някой и да ме поздравява (и мъже, и жени)  аз аз изобщо да не знам кой е този човек, но от неудобство, се правя че знам. После се оказва, че някъде сме се запознали пак на събитие и сме си говорили. Но при тях определено има нещо. Или е имало нещо между тях, или просто защото и двамата са наясно, че е тъпо, че са премълчали и сега баш накрая ще ги издадат (по-скоро е второто). Иначе, Кристинка съм я засичала безпомощно (почти) пияна, пак по разни събития и затова вероятно не му е направила добро впечатление на Калоян

# 387
Пуснах ви тук от тредс коментарите за Криси и за това че Габи е коментирала но повечето не вярваха че е свързано с Криси Grinning
Тази Виктория е много зле, щом Радо който като цяло не влиза в конфликти я нападна положението не е добре
Ако си промени малко характера съвсем по друг начин ще изглежда.
И в истинския живот изобщо не е добре нищо че иска да излезе морална

# 388
А аз някъде бях чела, че Калоян е с Катето, от същия сезон, в който участва и Маги.

# 389
Виктор не е никакъв психопат. Той е най-обикновен компексар,изживяване се като Mr.Grey. Даже не е оригинален. За мен дори е гей  - скрит или може и деен. Тези 100 жени някъде ги е сънувал, както това, че е милионер. С тези прибрани крачета, когато слизаха от планера, ми е всимко друго, освен сексуален звяр. По-скоро е пеперудка

Общи условия

Активация на акаунт