🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 39 021
  • 750
  •   108
Отговори
# 660
Габриела вече не е в двойка. Няма ли да си ходи?

Нека Виктория е първа - тя никога не е била в двойка

# 661
  • София
Не съм гледала от доста време предаването, но днес си го пуснах за разнообразие. Впечатлена съм от Орлин.. от писмото, отношението.

Левент в някои отношения ми е забавен, но като разсъждания не му симпатизирам.

Според мен Тихомир не харесва реално Нати и има някакви други цели, не знам. Не ми е топ красавец. Нати ако го избере него.. странна ще ми излезе и тя. Отвратих се, че намесиха баща ѝ, не знам историята, но със сигурност не е окей да издаветелстваш над другите с травмите им. Много ниска топка е този, който е написал въпроса.

Габи преиграва, в реалния живот няма шанс да срещне такъв тип мъж, просто са от различни Вселени.

# 662
  • here and now
Натали няколко пъти каза "Вие не сте в тези отношения", което ме навежда на мисълта, че просто си играе по сценария....

# 663
  • София
Габриела вече не е в двойка. Няма ли да си ходи?

Нека Виктория е първа - тя никога не е била в двойка
Беше ми донякъде симпатична след предишния ерген, сега яко ми падна в очите - незряла, злобна, тръшка се, напада, настъпателна, кофти човек ми се вижда, не е моята порода човек.

# 664
След като Габчето вече не ще да е с Калоян,  е най-добре да си ходи и да си лекува нервната система!
Цялото и поведение просто е и то два сезона...на едно були, което обаче е и хипер агресивно и се изкарва жертва повечето пъти!
Много е напрягаща наистина, това не е нормално! 😢
Калоян като човек се опита да говори с нея, тя се тръшка...еми хайде вън!

# 665
  • На морето!
Натали я оправдавам, още повече, че никакво леко момиче не е, щом КрасимирЪ не е минал и през нея навън.

Габриела се мислеше за много специална на КрасимирЪ, а се оказа, че от тяхната група само към нея не е имал интерес. Милата.

Последните дни май ще гледаме отмъщението на тунинга срещу красотата на Криси. Дениз ясно разбира, че Виктор няма да е нейният човек и вече трудно го издържа, Петър рязко се сети, че не е добре навън да го асоциират с тази компания и си дистанцира. Калата погледна Габи трезвен и се чуди как да се измъкне. Само Фифи още не се е усетила, че финалът идва и е време да се отърве от кърлежа, ако не иска да си го носи и навън като опърпана раница на гърба.
Изобщо развръзката е жестока. Гледам с интерес. Малко повече ми идват мяукането и кудкудякането, но се търпи.
Нямам търпение да видя как ще изфабрикуват хепи енд и какво ще разкажат в подкасти след това.

# 666
Габчето рязко проходи.
Дадоха и най-после ортеза на Габа и сега може да движи. Продукцията се е охирчила със 100- 200 лв.

# 667
Тушев не е вчерашен.
Тъкмо да изчистят имиджа Габа и Дениз и гръм в рая!

Тишо и той греда. ТОТАЛЕН ШОК 😂

# 668
Това момиче трябва да ходи на терапия, а не в реалитита, където я изстискват още и още Sad

# 669
Малиии, колко неловко беше това Joy

# 670
Наталия не иска да нарани нито един от двамата .
Тя иска да нарани и двамата .

# 671
Аз сега се обърках - Натали отряза ли Житото или какво?

# 672
А за комплимента на Левент към Витория; "Ти си хмм ааа ъъъ  зайче! Зайче нали звучи хубаво?"
Laughing LaughingLaughingLaughingLaughing

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 23:48 от Saint V

# 673
  • here and now
Аз сега се обърках - Натали отряза ли Житото или какво?
Не съвсем... Недовършен остана...

# 674
Виктория е в егати филма обаче….

Общи условия

Активация на акаунт