🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 43 470
  • 814
  •   127
Отговори
# 720
5 рози за коя? - Филипа, Кристина, Дениз, Галена и Киара може би?

И аз ги мисля в почти същия ред, че ще са, само че вместо Галена, май ще е точно Габито...
Въпреки че уж не ще да е с Калоян, уж ще ,,поговорят" и отново ще са заедно и ще изпрокопса за да се добута до финала!
А и тяхната линия е по в интерес на Тушев да я доразвие.
Галена заради познанството и с Радо, макар и по чат едва ли ще ги допуснат до финал. А и няма развитие май в тяхната сюжетна линия нещо, уж голямо влизане на Галена, ама и двамата в странична роля.

Блага и Виктория очаквам да са пътнички вече и двете.
Вики изгуби с тая отчаяност по Тихомир и последно време злобата и и нападките и, Блага не знае къде се намира, тя влезна изцяло за слава, не да се влюби тоя път. В първи сезон поне беше влюбена, колкото и по абсурден начин да беше.
Все пак и признавам само че не се разплака досега за розичка, и че не си свали бельото отново.

# 721
Тази година нямахме представител на "руската школа", обаче имаме школата на Натали. Определено й е спусната задачата да се колебае, но знае как да мяука. 😄

# 722
  • here and now
А двете златни рози артисаха ли?

# 723
Оф, Натали ми е толкова заухава, че ни Габита, ни Калояновци, ни Викторовци могат да ме впечатлят в тоя епизод.
Мен пък много ме дразни Орлин. Реално не тя, а той трябваше да вземе решение. Да си бил месец с една жена и при появата на съперник, тя да започне да се колебае, трябва да му подсказва, че е губещия. И ако беше си намерил топките, трябваше веднага да си излезе, вместо да виси нос там и да предизвиква хейт върху ѝ. Видимо за всички е, че тя се стреми към Тишо и само съжалението към Орлин я спира. Силен на думи само. Ето и тази вечер чете, чете и накрая, вместо да си тръгне, предложи три варианта, пак тя да избира. Разбирам да беше му казала, че не иска да си тръгва, а то - сам си дава индулгенции. Опитвайки се да не нарани него, Натали обира целия хейт, а той най-безсрамно се възползва, горкият ми страдалец.

Викаш виновен е, защото не я улеснява като си тръгне сам. Всички дружно трябва да се погрижат за чувствата на Нати. Щото това нейно "затруднение" да избере е космическа несправедливост към самата нея.

# 724
  • here and now
Цял сезон всички заявяват, че си тръгват, сал една Анка напусна два пъти..
Инак са много горди всички...

# 725
А двете златни рози артисаха ли?

На Бланко и Калоян ( или само Бланко)😄😅
Ако тя не успее да пребие някой за 1 от 5те.

# 726
Нещо не гледах задълбочено и може и да съм изпуснала.
Орлин напусна ли?!

# 727
Като излязат извън формата ше си е между тях тримата. Сега е те, всички съквартиранти в рая и сеирджиите, които гледаме предаването.
Натали търпя, търпя, но то вече не се издържа. Каквото и да се случва, това нещо е между трима души и няма нужда странични хора да се озлобяват. Ако бях на нейно място щях да рева на всеки банкет

# 728
# 729
Нещо не гледах задълбочено и може и да съм изпуснала.
Орлин напусна ли?!
Не, но го обмисля.

# 730
Ще пропусна да се включа в масовото прехласване по Левент Laughing Още един батка псевдо алфа мъжкарче.
Добричък е, защото случващото се не го засяга.

# 731
Трябваше да вкарат още една или две Наталита на нейната възраст, малко да й свалят акциите и да стои по-плътно до Орлин, за да не го изпусне. Когато Шермин си говореше с него и намираше много общо с него, удари един рев от ревност май. В момента, в който Шермин си тръгна и Натали си разигра коня, спокойна, че вече няма конкуренция. Истината е, че колкото повече й се обясняват в любов, тя толкова повече губи интерес, защото вече не е предизвикателство. Орлин щеше да спечели повече, ако е по-студен и я отреже набързо. Подсъзнателно тя търси някой, с който няма да се получи, защото не е готова за връзката, за която мисли че е готова. В случая взима решение с мозъка, да отреже Тихомир и това може би е най-правилното решение, защото винаги ще има изкушения и ако иска връзка, трябва да се научи да казва твърдо не. Тя е привлечена към тръпка и т.н., но това може да идва и от травма, затова е по-добре да избира с мозъка, не с чувствата.

# 732
  • SF
Колебаещия се забрави ли как цял месец ходеше по Шерминатора и търпеше обидите й, че е павиан, необразован, българин... Накрая се взе с тази, която започна всичко, за да натрие носа на Шермин.

Натали прекалява. Много прекалява вече. Като си иска Тихомир, защо тупка топката с Орлин?? За да не го наранява? - точно така го наранява.

Но не точно тя е леката жена във формАта. Кристина доста ги е пообиколила. Ама доста ги е пообиколила. И продължава да ги обикаля. След Виктор да се готви Денката хокеиста. И даже и Тихомир да се подготви, после Радо и накрая Йовица.
Натали пасти да яде с нейните двама.

# 733
Ох каква беше тази голяма глупост да вкарат трима мъже накрая
Преди това по една жена без мъже
В Too hot to handle и Perfect match такива разминавания не е имало
Трябваше да ги вкарат втората част поне всички заедно за да не се разминават.
Имаше потенциални мачове или поне интересни разговори а не едно и също.

# 734
Натали и Тихомир - ужасен криндж. Знам, че се харесват, но ми е много неприятно да ги слушам и да го гледам как се е проснал върху леглото им с Орлин.

Орлин трябваше отдавна да го няма.

Габи зверски прекали, а на Криси не трябва да се вярва много.

Общи условия

Активация на акаунт