🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 54 202
  • 1 125
  •   55
Отговори
# 825
На Киара ѝ симпатизирах, докато Шермин я заливаше с обиди.
Виждам, че сега се е отпуснала и се държи доста грубо и просто.
Дано с Краси са прочели всички коментари за пословичната му нерешителност и вайканията му.

Тя Киара тогава си беше категорична за Краси, той искаше да ги върти и двете и тя нищо не направи да го спре. Беше си сигурна, че ще я остави нея. Даже когато ходи да вика Шермин да се връща тя си го баламосваше, просто и се стоеше в предаването. Заради този ръб изпусна близнаците.

# 826
На Киара ѝ симпатизирах, докато Шермин я заливаше с обиди.
Виждам, че сега се е отпуснала и се държи доста грубо и просто.
Дано с Краси са прочели всички коментари за пословичната му нерешителност и вайканията му.

Попринцип и аз й симпатизирах, докато Шермин я обиждаше, обаче от както излезна, Киара ми е много противна.
Беше абсолютно същото противно същество в сезона с Алек, в момента в който се почувства със “поддръжнички”  около нея, веднага глътва въздух и става мега злобна.

# 827
А защо Виктор и Криси спят в една стая? В днешния епизод чак го разбрах, понеже Петър ѝ каза да се преместила от стаята си с Виктор. Стана ми много странно. Мислех, че тя спи с Петър в една стая. Интересно и как започна да се обяснява колко сложно било местенето. Явно между Виктор и Криси още там си е имало нещо.

# 828
За връзката на Виктор и Криси не намирам само Криси за черна. Да се хванеш с бивш на уж приятелка е доста долно. Изключвам случаите, които е съгласувано. Но и Виктор пада страшно надолу, като се хваща с приятелка на бивша. Случаите, за които знам, са обикновено опити да натрият носа на бившата, а не някаква неустоима, невъзможна любов.

# 829
По-скоро Кристина е сама в стаята с която е била с Дениз, а Дениз е с Виктор в мъжката къща.
Петър май искаше Криси да се премести в мъжката къща за да не говори с Габриела а Виктор и Дениз да отида в нейната стая в женската?

Относно Киара, показа се каквото беше в 3 сезон
И тя бая се унижи и продължава, мега зле

# 830
Петър реагира така, както трябваше да реагира Калоян. Да ти хвърлят подаръка в басейна — егати уважението. Дано продукцията да е купила тази златна гривна, а не той.
Браво на Фифи, че му го каза на Красимира, а дъртият наглец въобще не се засрами. Сега се перчи, а преди седеше като мушкато до Шармин. Като се има предвид, че предаването се гледа предимно от жени, този женкар трябваше да бъде смачкан от подигравки, ама не — галят го с перце.
И на мен ми беше жал за Киара, докато я разиграваше Красимира, ама сега ми опротивя.

# 831
П
Браво на Фифи, че му го каза на Красимира, а дъртият наглец въобще не се засрами. Сега се перчи, а преди седеше като мушкато до Шармин. Като се има предвид, че предаването се гледа предимно от жени, този женкар трябваше да бъде смачкан от подигравки, ама не — галят го с перце.
И на мен ми беше жал за Киара, докато я разиграваше Красимира, ама сега ми опротивя.

SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied

...даже като попикано мушкато ...Joy

# 832
В Treats прочетох, че гривната не била златна, а съвсем обикновена и купена от летището. Там продавали бижута с такива опаковки. Цената е около 80 лв, което не е малко честно казано за подарък, но златна не е със сигурност.
Тя Габи е толкова противна, че и това не заслужава. Такива като нея се опитвам да избягвам в реалния живот. Прости, невъзпитани и вулгарни. Тя е лишена от всякакви чувства. Не мисля, че би могла да се влюби в някого.

# 833
Ама Габа хвърли гривната, пък после се фвърли да я вади ли? Нещо уж гледам, пък бая подробности изпускам, като ми доскучае се разсейвам, добре, че вие сте в час

# 834
Аз не видях кога я е хвърлила, само видях как драматично се метна да я вади. Все едно дали е чисто злато, позлатена или просто метал – важен е жестът. Човекът се е сетил на летището да ѝ купи нещо.
Кой написа цената на гривната?

# 835
Аз от Преди обед чух, че Габа била 25-26годишна май казаха и затова ѝ оправдаха реакцията… ма хора, та тя изглежда като 36+, че
даже и в студиото коментираха, че изглеждала по-голяма.

# 836
Аз не видях кога я е хвърлила, само видях как драматично се метна да я вади. Все едно дали е чисто злато, позлатена или просто метал – важен е жестът. Човекът се е сетил на летището да ѝ купи нещо.
Кой написа цената на гривната?

В Treats са я написали. Случаен зрител.

# 837
Ама рабира се, не си много малък на 25, а Натали на 21 защото плаче като я разкостиха.
Адски са противни
Дори Шермин имам чувството че не се държеше толкова зле с Натали

# 838
  • София
Аз от Преди обед чух, че Габа била 25-26годишна май казаха и затова ѝ оправдаха реакцията… ма хора, та тя изглежда като 36+, че
даже и в студиото коментираха, че изглеждала по-голяма.

Да, изглежда стара и доста похабена. Алкохолът и нощният живот не прощават. А и филърите правят дълбоки назолабиални бръчки, забелязала съм го и при други жени, които са попрекалили с инжекциите.

# 839
Джукондата и на 35 и на 45 и на 65 ще си е същата безчувствена скандалджийка, злобарка и клюкарка. Тя за клюката и скандала живее, това я зарежда и радва. Такива са и Дениз, Блага, Киара и Виктория. На тях мъже им трябват само за спонсорство, статут и самочувствие, иначе алкохол /без Виктория, тя и без алкохол си е неуравновесена/ и злободневки и са готови да заместят бабите пред блока.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 16:20 от Catfish

Общи условия

Активация на акаунт