🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 63 536
  • 1 268
  •   137
Отговори
# 1 020
Не знам, няма ни изкуствен, ни реален, ни никакъв интелект, който може да ни преведе бръмбарите, които щъкат в главата на Натали.

# 1 021
И какво му каза тя с това писмо?! Дрън, дрън, та пляс!
"Жащо ми отнемъш правото на ижбор?". Ми защото човек може да се самоубие от отчаяние, докато решиш, Наталке! Аман!
Орлин я наранил много, така ли? Пак ли? 🤣🤣
Е, то това си беше отговор: пречиш ми.

Това в същото писмо, в което му казва, че иска да прекарва всеки миг с него? Пълна шизофрения...
Да, само че начинът, по който той отговаря на чувствата ѝ, не я удовлетворява.

# 1 022
Тоз Денис и Блажка са си лика-прилика. Двойка клюкари.

# 1 023
Пък аз всичко разбрах. Joy Орлин вече не може да я гледа, обаче от продукцията така го нахокаха, че сега не смее да я сиктирдоса както си трябва. Тоя шъшкащ инфантил и илитерат разбра от продуцента, че била жертва и имала права и сега издевателства умишлено над китаристчето, щото знае, че той не смее да я направи на салата, както си заслужава.  Отделно Орлин е безкрайно гневен на продукцията, че на негов гръб правят шоу, а на Наталия, че не иска да излиза лоша като го изрита и прави всичко възможно той да си тръгне сам. Та остава да ги тормози всички с присъствие.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:40 от NOmerci

# 1 024
Да! 🤣 Искам да съм всеки миг с теб, да се будя до теб..., но и аз не знам кой го е писал това и какво чета!

Хахаха, а всъщност си мисли "Я, ходи се разбери с Тушев, вместо да ме мъчиш мене" Joy

# 1 025
  • Stockholm
Орлин изпи едно питие и реши да остане, на инат Joy Мен обаче ме развесели това решение Joy Тушев какво се е фиксирал в тази скучна тройка не мога да разбера? Че чак и до финала ще ги държи. Да не си е харесал той самият някой от тримата Joy

# 1 026
Натка и тя като Друпи 40 дни и 40 нощи не може да реши. Тушев не разбра ли, че "искам да ги опозная преди да взема решение" означава, че иска стая като на Данка и Мартин от предния сезон? Как да вземе решение, като не е виждала на Житомир... житото.

Дениз днес и вчера и тя ме втрещява, знаем я каква е, ама ми е жал. Плака цял сезон и то с истински сълзи, и не знам що го търпи това лабубу. То не бяха вибратори, огледалаа, тефтерчета, иначе е много принципен и морален и на два пъти я нарече стара мома и дърта шаврантия(ама културно), иначе 108 бройки... То е ясно, че е умножил х10, но пак е много гнусно и нехигиенично. Или и той като Друпката с народните мъдрости,че един ключ като отваря 100 врати е златен, а врата, отваряна с много ключове е боклук.Tired Face

# 1 027
Такова драпане все едно милиони ги чакат на финала Joy
Излагация

# 1 028
Петър" Радвам се, че хората ни възприемат като влюбена двойка" ...
Ха-ха, добър актьор значи.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:46 от Pepina_n3

# 1 029
Браво, Блага! Щом е имало кекс, е редно да има и сватба! 😌

# 1 030
И нека драпането за финала да започне сега 😏 И злобеенето на Виктория разбира се, няма как без нейните плюнки

# 1 031
от всички които са вътре залагам на ЛЕВЕНТ за най -готиния играч....жалко ,че не влезна от началото,а кака БЛАГА се гордее,че е дала секс урок на дечко и обърка секса с любовта ....оффффф и тя гони товарния влак завалийката....

# 1 032
Защото Блага за първи път през целия си живот спи с мъж ОТ ДЕН ЕДНО (КОЙ ЗА БОГА НАЛОЖИ ТОВА "ОТ ДЕН ЕДНО)

# 1 033
Габи : Аз съм готова за годеж!
Калоян до нея стиска челюст и мъчително преглъща.
Леле, на какво са готови за този финал!

# 1 034
Блага каза, че са спали заедно ама аз нещо не разбрах. Секс ли са правили или в една стая?

Общи условия

Активация на акаунт