🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 65 062
  • 1 283
  •   147
Отговори
# 1 035
  • In The Middle Of Nowhere
Блага се похвали, че са спали с Денис на втория ден ли, втората среща ли .. моля??? Seriously?

# 1 036
На мен това писмо ми каза едно нещо много категорично - Ваня Щерева не е част от продукцията.
А на мен Наткиното епистоларно мъчение ми крещи Еленаааа🙃😉/ за гледащите за първи път това е редакторката Елена, бивша обсебена ергенка/

# 1 037
Блага каза, че са спали заедно ама аз нещо не разбрах. Секс ли са правили или в една стая?

Явно, едва ли щеше с такава гордост да го заявява иначе. Пък и каква ухилена е последните дни…

# 1 038
На мен това писмо ми каза едно нещо много категорично - Ваня Щерева не е част от продукцията.
А на мен Наткиното епистоларно мъчение ми крещи Еленаааа🙃😉/ за гледащите за първи път това е редакторката Елена, бивша обсебена ергенка/

Елена е в друга телевизия.

# 1 039
Елена е редакторка в този сезон. И тя като Блага, се заяви гордо.
И аз смятам, че тя е написала писмото на Натали, ако не и това на Орлин.

# 1 040
ЛЕЛЯ ЛЕНИ СЕ КАЗВА ЖЕНАТА!

# 1 041
А Габа, как бързо и идват лъжите! Изопачи какво реално е казала на Левент, защото вече не и изнася!

# 1 042
  • София
Ххаха, Радо интриганта хвърли клюката и се наслаждава отстрани и пак възпали Габа фалшивата.

# 1 043
На Габриела не и върви с Радовците Trollface

# 1 044
Леле, колко е долна тая Джука! Отвратителна злобна лъжкиня и манипулаторка, но няма интелект дори за тая работа. Куха лейка, ужас. Run Кала Run! Браво на Радо и Левент 👌/и Петър предния ден/ Всички други голям страх цял сезон от една долнопробна врещяща труженичка

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 23:42 от Catfish

# 1 045
Радо как я надигра...

# 1 046
Женски характер е интересна… обида 😂

# 1 047
Ох, че са нелепи всички…😁😁😁

# 1 048

Ххаха, Радо интриганта хвърли клюката и се наслаждава отстрани и пак възпали Габа фалшивата.

В пълното си право беше Радо да сподели това, точно в този момент. Габа се взе за тартора на 'имението' . Всички и мълчат на обидите, лъжите, фалшивите игрички

# 1 049
  • here and now
Габа и на Радо се мазнеше за роза, голям зор да остане до края...

Общи условия

Активация на акаунт