🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 63 249
  • 1 262
  •   159
Отговори
# 1 200
Ако Натали беше казала кратко и ясно на Орлин, че иска да се пробва с Тихомир, нямаше да я разпъват така на кръст - нито участниците, нито зрителите. И аз виждам как изпитва удоволствие от това да гърчи и двамата. Егото ли си храни или нещо друго, не знам, обаче това, което прави и с двамата е адски гадно. Буквално ги кара да стоят, като кученца и да чакат да им подхвърли малко харна (в случая внимание) и после да седят и да умуват, каквото точно е имала предвид. Ама и те са за бой - ще каже човек, че е принцесата на Уелс, та толкова са я зачакали да решава. Да й бият шута и двамата, и да си тръгват.
Абсолютно съм съгласна!
Точно това е проблемът с Натали - че не комуникира правилно случващото се и постави Орлин в ужасна ситуация както по отношение на връзката им, така и него като личност.
Няма нищо лошо в това в такова предаване да смениш първоначалния си избор и да пробваш с друг човек. Този сезон направи нещата трудни, защото най-шумни са "морализаторите" като Виктор, които заклеймяват смяната като нещо лошо.
Това е и разликата между Красимир и Натали - той беше в изчерпани отношения с Шермин, когато се появи Киара и не направи избора бързо поради две причини: 1) искаше все пак да пробва да спи с Ана 2) беше го страх как ще излезе пред камерите. Отделно продукцията сипа вода в кладенеца, изкарвайки на бял свят информацията, че Киара не го харесва и го прави само за да си начеше егото.
Докато Натали нарочно "пързаля" Орлин, за да има причина да го зареже. Тя и не комуникира по никакъв начин - нарежда се сред доста наши политици по критерият "най-много изказани думи, без да кажеш нищо".

След вчерашния епизод обаче съм сигурна, че Натали не е изцяло виновна и от продукцията я насърчават да работи така и я манипулират, че излиза много силна.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 16:25 от Clouded

# 1 201
Габа и Блага делят една мозъчна клетка. И двете искат да додрапат до финала и грам не им пука една за друга. Това фалшиво приятелство на някой друг да го пробутват, защото в национален ефир не им се получава особено.
Евала на Калоян, че развали кефа на Габа, която на всяка цена искаше да види финала.

# 1 202
Аз пък подозирам Калоенчо - направи този отчаян на пръв поглед ход, но хитър в същността си. С цел манипулация.
Един вид по този начин той доказва че любов има между тях, и че тя им е по-важна от финала. Някой обаче да вярва на това? Не.
За това и Гъбата като чу, реагира по този, нехарактерен за нея, тих и разбиращ, начин.
Гъбата и разбиране, моля ви се.
тушев им е подшушнал идеята, убедена съм...каква по-голяма саможертва един вид в името на любовта, от отказ от финал...
Прах в очите на останалите вътре.
В моите обаче, йок.

# 1 203
Ще изчакам дали продукцията няма да даде златна роза на Бланкото и Калоян.Чак не мога да повярвам как му дойде факса в последния момент.Тя беше тръгнала да се разправя отново като махленка,докато Калоян не я поля със студена вода.
И кога според Красимир е трябвало Калоян да го изговори с нея,като доколкото разбрах,цял ден не са си говорили?!

Това "спорихме" с половинката вчера,той казва,че Натали пързаля Орлин,за да го зареже/*или той сам да се откаже/,а аз твърдях,че тя иска да си го остави резерва,втора опция.
Орлин ѝ е казал,предложил,че ако някой изпита симпатии,хареса друг човек ,ще си го изговорят и няма да се сърдят.Но аз го разбирам като прекратяване на взаимоотношенията след това,а не като триъгълник.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 15:46 от Морана

# 1 204
Натали: "Всичко е токова простичко, трябва да помисля над тази идея (трите варианта на Орльо)."

Е, защо ще мислиш, като е толкова простичко? На шах по колко време мислиш?

Орльо казва на Левент, че Натали ще преосмисли някои неща Simple Smile
Левент: Кое да преосмисли? Тоз избор, кАжи и да го реши вече!
Орлин: Не, не! Аз съм търпелив човек. Само искам да знае моята гл. точка.
Левент: ДрЪпни я, погледни я в очите, ти ще го усетиш!
Орлин: Ми, аз го усещам, ама...
Левент: Виж сЯ, кажи и: Момиче, кажи какво искаш!
Орлин: Мисля, че така се говори с мъжете, жените са малко по-сложни същества.
Левент; А, бе не е така! Кажи ѝ правиш ме на шматка. Simple Smile  Много внимание и обръщаш. Много я глезиш една жена и тя много тръгва срещу тебе. Тъй, да се усети. Да усети самотата. Стой тука, малко без теб да стои това момиче! И без теб, ей тъй, малко да и дойде акъла! Simple Smile

Хей, тоз левент става за психолог, не Дениз.

# 1 205
Една моя теория - Тушев е подшушнал на Калоян да се откаже от финала, като му е обещал, че ако го направи, ще им дадат 2-те останали златни рози. И така двойките на финала пак ще са 6. Не е случайно, че от трите рози останаха 2 според мен - точно за такава ситуация са ги оставили. И смятам, че нарочно не са казали предвалително на Габи, защото тя е слаба актриса и с реакцията си при изказването на Калоян, може да се издаде. Искали са това да е изненадващо за нея, за да може реакцията й да е естествена и неподправена. А може пък и тя да го знае и затова да реагира така кротко. Или просто този път не беше пияна, затова успя да се овладее.

# 1 206
  • София
Какъв въпрос бихте искали да видите в анкета? Може и да сме го пускали в анкетата вече.

1) Е, коя двойка искаме да спечели. За коя двойка стискаме палци. Макар според мен болшинството хора не им пука за нито една двойка... Ама все пак това си е задължителен въпрос за всеки един формат преди финала.
2) Кой двойка я виждаме като най-истинска.

След финала в темата между два сезона:
1) Оценка на сезона
2) Да го сравним с предните 4 сезона на оригиналния Ерген.
3) Любими участници (ако има такива изобщо ; бтв: аз имам няколко, които ми допаднаха, но любими нямам).
4) Коя двойка ще остане такава и в реалния живот според нас.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 15:53 от Diavolo

# 1 207
Ми да, Левент с прости думи обясни на Орлин реално ситуацията, както никой друг досега. Не знам защо не хвана и Натали, че да ѝ влее малко разум и на нея.
Орлин се е примирил да е третото колело. Според мен ясно е усетил, че Натали харесва Тихомир повече, но не му се иска да ги оставя необезпокоявани до финала и затова напук каза, че остава, че и за Натали да е още „по-сложно” (не, че изобщо ѝ е сложно, понеже всички виждаме как ѝ текат лигите по Тишо).

# 1 208
Снощи гледах как се сричат излияния, от човек, който едва може да чете. И това трябваше да са чувства, облечени в думи, извиращи от сърцето. Трият ми мненията на поразия, но ме сърбят пръстите да натракам - Е па толкова тъпа, самовлюбена и похотлива *жрица, нема 'се роди втори път.  Поведението ѝ ми напомня ми на "двубоя" между Месалина и куртизанката. Ако ѝ бяха съвременнички Натито щеше да ги отвее  двете накуп. Жестока и покварена е, убедена съм, че ако довечера се появи нов ухажор, кокорчовица ще е разтроена... Никой не е застрахован, че няма да развие чувства към трети човек. Но си има почтени и достойни начини, да се отреагира. Да, отхвърленият винаги ще бъде наранен, но поне достойнството му ще бъде пощадено. А тази е безпощадна!
Радвам се и, че Калоянчето най-накрая се освести. Като леден душ го обля фактът, че за Габа е бил само оръдие за да остане тя в шоуто. Адмирации, че прояви достойнство и се оттегли. Двойкаджията Орлин, да си води записки, щото е жалък. Приравни се с Виктория. Да просиш чувства е жалкарско, а да стоиш доброволно в триъгълник си е направо мизерно.

# 1 209
Абсолютно накараха Калоян да се измори така изведнъж и да абдикира и сигурно и Бланката знае, щом реагира така спокойно. Той Калоян е казал 8 думи на кръст за 3 месеца, сега изведнъж ... Хехе

# 1 210
Радвам се и, че Калоянчето най-накрая се освести. Като леден душ го обля фактът, че за Габа е бил само оръдие за да остане тя в шоуто. Адмирации, че прояви достойнство и се оттегли. Двойкаджията Орлин, да си води записки, щото е жалък. Приравни се с Виктория. Да просиш чувства е жалкарско, а да стоиш доброволно в триъгълник си е направо мизерно.
Орлин всъщност направи по-мъжкото - остана напук на хората и на продукцията и им го заяви в лицето (най-вече на продукцията).

# 1 211
  • София
Хлъзгавото поведение на Натали адски ме отвръщава. Не пуска нито единия от двамата, иска да си има резервен вариант, ако някой от тях нещо се отдръпне или я разочарова... А и те като нямат други опции в тази затворена среда са се закачили за нея.  Орлин е вложил много в тази връзка - емоции, отдаване. Грозно е, некоректно и съсипващо, особено за Орлин да седи и да чака дали ще бъде удостоен с внимание и какъв ще бъде изборът на госпойца Натали...
А за Габа нямам думи каква лъжкиня и долна манипулаторка е. Как безцеремонно лъжеше, че не е поискала тя от Левент да ѝ даде роза. А всъщност най-арогантно му заяви - "Ти ще ми дадеш роза!" Няма може ли, искаш ли. Направо в заповедна форма!!!
За двойните стандарти също много грозно - Габа като направи панаир, че не била уведомена за запознанството на Калоян и Криси и прекъсна банкета с истериите си, никой нищо не каза, всички тичат да я успокояват все едно кой знае какво е станало, а за Натали и Орлин, че се забавиха, бяха обвинения, упреци...

# 1 212
Clouded, уважавам мнението Ви, но за мен лично, не е мъжко, дори не е и дамско, да оставаш там, където си някаква опция, а не първи и единствен избор.

# 1 213
Орлин всъщност направи по-мъжкото - остана напук на хората и на продукцията и им го заяви в лицето (най-вече на продукцията).

Онтересното е, че това негово изказване го пуснаха, че ще е след рекламите, но след това не го дадоха. Или съм го пропуснала?

# 1 214
Нищо мъжко не виждам в поведението на Орлин. Но да, той е от съвременните мъже, с нежна душа, китара и безкрайни словоизлияния. OMG, аз не познавам мъже, които да говорят толкова много, особено за чувства. 

Общи условия

Активация на акаунт