🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 80 397
  • 1 643
  •   142
Отговори
# 1 440
Кой би купувал продукти за дълголетие и здравословен начин на живот от човке, който пие ЛИТРИ водка на деен, пуши като комин и крещи злобно и истерично.... Никой!

# 1 441
  • На морето!
Накрая Натали ще избере Орлин, но той ще й откаже. Такова усещане имам.

# 1 442
Наталка сега какво ще прави без внимание? Да не й се наложи да мисли? 🥲

# 1 443
О, не! Сега ще ги разделят и всеки ще може да си помисли, колко не иска да е с другия. (повечето)

# 1 444
  • Stockholm
Травмите на Натали не са само от бащата- насилник, но и от майката. Само психически нестабилен човек би направил това, да не говори с детето си в този момент. Със сигурност е била подготвена от прдукцията и се е съгласила на чат, но в последния момент се е отказала. Амбивалетна и нерешителна, същата е и Натали. И за това е виновен  бащата- насилник, но и майката, която го е избрала и дори е направила семейство и дете със социопат.

# 1 445
Някои девойки са избрали да са по сутиен и прозрачни дрехи при запознанството с роднините на мъжете, това е абсурдно!
На мен би ми светнала червената лампичка.

# 1 446
Натали е изненадана, че Орлин се е отдръпнал, не я преследва, не скимти след нея. Йовица  я приземи донякъде, но държанието на Орлин в спалнята- напълно. Сега очаквам “пълен шок” от хореографката и чудене как може такова лошо отношение, тя не заслужава…Все пак нали все искаше да “обмиШли нещата”

# 1 447
Блага и Денис ще прекарат повече време разделени отколкото заедно 😂

# 1 448
Натали изглежда много натоварващ човек за партньор -
непрекъснато изисква, има някакви очаквания в главата си, но никога не ги комуникира директно и после се разочарова.

Тихомир прекалено лесно я разчете - казва й обичам те и знае, че дава необходимото внимание и валидиране на Натали. Тя веднага се разтапя от този "мил жест".

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 23:56 от FreesiaR

# 1 449
  • here and now
Наталка сега какво ще прави без внимание? Да не й се наложи да мисли? 🥲
И да мисли и да носи Mr. Green

# 1 450
Шок, ужас! Тихомир с поредният Ж Е С Т!!!

# 1 451
Тихомир пак играе мръсно.

# 1 452
  • На морето!
Казах ви аз, че ще избере Орлин и той ще я отреже, като така ще мисли, че се реабилитира. Но не, щеше да се реабилитира ако си беше тръгнал веднага като разбра, че тя се колебае.
Според мен това ни показаха.

# 1 453
Няма как да ми стане жал за Натали, просто.😆

# 1 454
Ще е готино, ако на финала напишат какво е станало след предаването с по 2-3 изречения както беше при Е4.

Общи условия

Активация на акаунт