🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 78 932
  • 1 629
  •   130
Отговори
# 1 590
  • Варна
Не закъсня ли финала с един ден заради протестите, когато пропуснаха една вечер?

# 1 591
Не е минал финала, в понеделник е.Само партито мина.
Не са чак толкова нещастни мъжете
Само гучито е намусен.

# 1 592
Ами, на Натали триангуларностните отношения и запознанство с родителите е топ ъф дъ топ!
Натали и двамата кандидати я представиха на родителите си!
Аз съм в шок!!
Другите бяха Кяра и Красун.
Виктор представи Дениз на бизнес авера си... Тя него на сестра си... Калоян представи Габи на брат си, тя него на никого...
Филипа беше представена на зълвата...

# 1 593
  • София
Явно са заедно в живота.

# 1 594
  • Пловдив
Близнаците и Хени ги няма също по снимките, близнаците се дистанцираха от предаването рано, не видях и доктор Пенко никъде, но може да греша. Емили и Валентин също ги няма, както някой отбеляза. А и за кратко гастролиращата Симона.

# 1 595
Прави ми впечатление, че повечето жени изглеждат ужасно на снимките! Зле облечени, супер наплескани, с много лош грим! В това число - Виктория, Габриела, Галена (тя е потъмнила косата, което е по-добре), Филипа - тя и кошмарно облечена, със странна зеброва блуза и кафеви ботуши. Гергана наклепана и тя, с провиснали грозно дълги екстеншъни, с дълга рокля и сандали без пръсти (декември месец, Виктория и тя със сандали), до нея Блага с ботуши. Дениз и Криси изглеждат добре, с по-семпъл грим, Криси с много арт бюстие. Шермин толкова зле изглеждаща не я бях виждала, направо супер зле - коса, грим, рокля и пак с лачените бежови обувки на платформа, които не свали в шоуто, други няма ли? Мъжете са много по-свежи!

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 15:40 от Tess d`Urberville

# 1 596
  • Пловдив
Тъкмо коментирах във фейсбук Шермин за тези обувки, не ги свали, на фотосесии с тях, в предаването, няма ли други? Не че нещо, не бих се подигравала така, ако не твърдеше, че живее луксозен живот, предполага се, че има възможност да си купи доста неща. Съгласна съм и за визията на повечето, с тези сандали посред зима не знам каква е идеята, за официални поводи чудесно вървят елегантни затворени обувки, но уви на повечето тази концепция не им е ясна.
Забравих да коментирам от снощния епизод - Благовеста защо твърди, че изглежда по-млада, не е така. В смисъл 35 не е преклонна възраст, но не младее в никакъв случай. Просто е дребна и нежна и съответно това създава впечатление за първите 5 мин, после няма как някой да се заблуди.

# 1 597
Аз ще опитам да се абстрахирам от последните спойлери. Може пък да не значи нищо, кой знае

# 1 598
Интересен е подкастът с Виктория, сподели доста обективни мнения и ситуации. Не се напрегнах, което в добре. Става за убиване на цели 2 часа.😄

# 1 599
  • Пловдив
Интересен е подкастът с Виктория, сподели доста обективни мнения и ситуации. Не се напрегнах, което в добре. Става за убиване на цели 2 часа.😄

Ако ти остане време може да споделиш нещо по-интересно.Не мога да ги гледам тези подкасти, надкасти, а и 2 часа е трудно да отделя, малките обикновено са нон-стоп с мен или сме в движение.

# 1 600
Фифица кога не е била кошмарно облечена.

Прави ми впечатление, че повечето жени изглеждат ужасно на снимките! Зле облечени, супер наплескани, с много лош грим! В това число - Виктория, Габриела, Галена (тя е потъмнила косата, което е по-добре), Филипа - тя и кошмарно облечена, със странна зеброва блуза и кафеви ботуши. Гергана наклепана и тя, с провиснали грозно дълги екстеншъни, с дълга рокля и сандали без пръсти (декември месец, Виктория и тя със сандали), до нея Блага с ботуши. Дениз и Криси изглеждат добре, с по-семпъл грим, Криси с много арт бюстие. Шермин толкова зле изглеждаща не я бях виждала, направо супер зле - коса, грим, рокля и пак с лачените бежови обувки на платформа, които не свали в шоуто, други няма ли? Мъжете са много по-свежи!

# 1 601
😂😂😂

Този подкаст, по-точно този епизод, е точно нагледен пример за субективността и относителността. Никаква връзка с реалността. Жалко. Но, има работа за терапевта!
Но пък, евала за обективността на "Мис Студентка", гласувала за Натали.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 18:08 от Glutenfree

# 1 602
Виктор, който толкова пищя за патриархалното семейство, от което произлиза и взема пример, защо не представи Дениз на семейството си? Те къде са, защо не се появиха?
Мен, ако някой ме представи като бъдеща невеста на бизнес партньора си, доста ще се учудя...

# 1 603
Галена е пуснала и стори, че е разочарована от Радослав - не е имал никакви чувства към нея. Заминал за Америка като излезли от предаването.

То сезонът на Cape Cod е юли и август, не може да си зареже договорите заради нея.
A и като цяло Радо си е воден от материални интереси. Няма как да изпусне сезона, да държи ръката на това девойче. Лошо е, само ако и е дал обещания.

# 1 604
Виктор, който толкова пищя за патриархалното семейство, от което произлиза и взема пример, защо не представи Дениз на семейството си? Те къде са, защо не се появиха?
Според мен Виктор не поддържа особен контакт с родителите си (чиста моя хипотеза си е това). Не го чухме нито веднъж да говори за семейството си (само в контекста на лошото финансово положение, в което са се намирали, когато е бил малък). Подозирам (предвид „чудния” му характер), че ги обвинява цял живот за това, че не са били „драпащи” и „отговорно-амбициозни” като него в момента, та заради тях е бил „задръстеното и бедно момче”, което девойките са подминавали.

Не смятам, че и човек като него съумява да изгради смислени, стойностни връзки с околните, та не бих била и особено учудена, ако и приятелският му кръг не е никакъв. Единствено „бизнес партньори” и алъш-вериш.

Общи условия

Активация на акаунт