🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 94 083
  • 1 803
  •   65
Отговори
# 1 740
Неустойка за Надкаст няма, само за ПО.
Тя щом Лили Естер не се появи не знам, може би не са много големи неустойките.
Според мен Виктор и Кристина няма да отидат в Надкаст
Взима си болничен лист и неустойките отиват в кофата. Продуцентът на миналия сезон нали точно това призна на Даниела, че се е явила в ПО, а не е изиграла картата с болничния.
[/quot

Не знаех.
Ами ще валят болнични значи Grinning

# 1 741
А длъжни ли са всички да ходят в надкаст, подкаст и всякакъв каст?
Какво ново ще научим от двамата "младежи" Неделчо и другия (забравих му името),  ако не попаднат на интересен събеседник като Стоян Ву, например?
Една бабичка от бг-мама пита.)

# 1 742
Мили мами, скоро всичко що касае Ергенът ще приключи. Беше ми интересно да си пишем. Едно нещо обаче не мога да приема и то касае Надкаст с Джан-Микеле. Там тук коментиращите бяхме наречени от Туджаров бабите от бг мама. Писна ми от това купено, ревниво и мазно момче, изгубило всякаква обективност. Оттогава не гледам Надкаст. А Неделчо ми е съученик. Смятайте мами...на 46 съм. Но и тези немалко години не ми позволяват да  издържа мъдро тази туджарова купеност и съответно сервилност. Предвиждам скорошен дигитален линч към това момче...
Нека този към мен да започне сега "баби"...

Неделчо често признава , че се информира именно от тук Simple Smile и смята източника за достоверен.
А Тунджаров си е човек на продукцията и си се мазни, особено на жените, но и той старателно чете "бабите", от които 80% най-вероятно са доста по-млади от него Simple Smile Мен той най-много ме дразни с превъзнасянето на Виктория. Оставям пълната й излагация и в двата Ергена. Бяха я поканили като гост коментатор на миналия Ерген - ами същата работа като това, което гледахме вътре - едни повърхностни, заядливи и хапливи коментари без никаква аналитичност на ситуацията, даже според мен не беше схванала точно какво гледа. И се опитват да ме убедят, че Викитуу е много готина. Добре, че съм "баба"  и  не ми минават тия.
Хареса ми Надкаст с Радо - много симпатичен, разумен и нормален.  За това го гледам, защото дава различен поглед върху човека понякога. Понякога се случва да се изненадам както този път. Харесаха ми в Надкаст: Симона, Стоян Ву, Лъчезар, Денислав, близнаците и Радо на този етап, и от части Хени и Гергана.
Всички останали са със същото излъчване и поведение както в предаването: Шармин, Габриелите, Виктория, д-р Пенко, Батката, Неделчо, а Джан Микеле си се държи като агресор навсякъде и предвид същонстта му не се учудвам, че обижда.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 21:21 от Saint V

# 1 743
А длъжни ли са всички да ходят в надкаст, подкаст и всякакъв каст?
Какво ново ще научим от двамата "младежи" Неделчо и другия (забравих му името),  ако не попаднат на интересен събеседник като Стоян Ву, например?
Една бабичка от бг-мама пита.)

Става дума за Преди Обед.
В Надкаст не е задължително да ходи някой ако не иска.
Но в Преди обед им го има в договора че трябва да гостуват, затова и Емили се появи въпреки че и беше видимо неприятно.
Както и Алек, който нямаше голямо желание по обясними причини

# 1 744
Предполагам,че Дениз и Виктор няма да откажат да коментират след излизането си.
Тя се е активирала със сторита в ИГ.

# 1 745
Мен не е трудно да ме спечелиш, достатъчно е да не си зъл, да не обиждаш хората на външен вид, да не мачкаш човек който вече е паднал... Ако застанеш зад някого когото го тъпчат... събирам си багажа 🧳 😂 А пък ако кажеш че харесваш по-възрастни жени (30+)..... 🏃🧳🧳 Идвам с целия си багаж 😂 Което той наистина каза.
Шегувам се. За последното.
Но, нито е обиждал (Радо) някого, сега в подкаста отново за никой не каза нищо лошо. Да, вътре даде им малко от собствената им напитка...но....те заслужаваха цял басейн.
Като за млад човек който те първа започва да работи, труди се, искрен е че няма възможности но пък иска да се развива, да направи свой дом, да намери жена която не е публична личност и няма такива стремежи, не се хвали с бройки жени ами точно обратното. Прави видеа? Супер, допълнителни доходи. Ходи да работи в Америка? Супер, допълнителни доходи.
Може и да се преструва в Надкаст ...което също е плюс, значи знае как и как ще излезе.
Има си негативи качества, но ако ги нямаше щеше да доброволства в манастира в Обрадовци примерно и нямаше да има кой да се опълчи поне малко на онези отвратителни тартори.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 23:31 от Glutenfree

# 1 746
Предполагам,че Дениз и Виктор няма да откажат да коментират след излизането си.
Тя се е активирала със сторита в ИГ.

Може би те ще са интересни и Петър, въпреки всичко симпатичен ми е.

Чудно ми е Краси  и Киара как ще говорят по цял час

# 1 747
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Масата пишещи тук сме дооста по-млади от Неделчо и Туджаров, егати жалките комплекси са тези. Надкаста им вече излезе от мода. Дядовците да си намерят друго поприще за изява, че отдавна са смешни със сервилността, миекането на диалект и необективизма си. Сега сигурно са негледаеми вече.

# 1 748
  • Stockholm
Този пък Туджаров кой изобщо го е забелязъл? Дори не си спомням представянето му в ИВ. Изведнъж стана голям капацитет Joy Подкасът му без Неделчо би бил една голяма нула, както и всичките му  начинания, ако разчита само на себе си. Дори информацията от  "бабите" в БГ мама не би могла да го спаси от пълно забвение, просто понеже е изключително много скучен образ на екран Blush

# 1 749
Туджаров и Виктория да се вземат, много си ходят 😏👌

# 1 750
Масата пишещи тук сме дооста по-млади от Неделчо и Туджаров, егати жалките комплекси са тези. Надкаста им вече излезе от мода. Дядовците да си намерят друго поприще за изява, че отдавна са смешни със сервилността, миекането на диалект и необективизма си. Сега сигурно са негледаеми вече.
Хахаха, съгласна съм с всичко!
Наистина са негледаеми и неслушаеми. Аз се отказах още от миналият сезон, просто защото не мога да ги търпя.

# 1 751
Неделчо не е ли на 40-41?

# 1 752
  • Stockholm
Туджаров и Виктория да се вземат, много си ходят 😏👌

Понеже никой не ги иска, за съжаление.

# 1 753
Недялко добре че го взе тази Ния та поне му роди едно дете, за “младока” Туджарката, където се натиска на всяка ергенка и си личи, че пищи от отчаяние няма и такава перспектива.

# 1 754
Неделчо си е много сладък и много по в час от Мазньо. Даже въобще не знам как са дуо все още. А Туджаров като вземе да се изцепва така "баби", пък той коментари под видеата не четял, па .. страшно уважение имаш към аудиторията си, мен! И за толкова години да беше посещавал малко логопед. Джийзъс!

Общи условия

Активация на акаунт