Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 110 511
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 185
Съмнявам се да е само до късмет. Аз участвах сигурно в над 100 места в инстаграм и единственото което спечелих този месец е от един giveaway 
кутия сладки неща на захарни заводи.
Но и аз не пиша по 100 коментара от 100 профила…

# 1 186
  • In The Middle Of Nowhere
В инстаграм всеки ден печелят 2-3 жени, особено едната. Нахални ли са по много коментари ли пишат, програмите ли нещо не са наред дето теглят, но е ужас някакъв. Без извинение ми се повдига вече като им видя физиономиите при тегленията дори и само да се въртят по снимките.

# 1 187
В инстаграм всеки ден печелят 2-3 жени, особено едната. Нахални ли са по много коментари ли пишат, програмите ли нещо не са наред дето теглят, но е ужас някакъв. Без извинение ми се повдига вече като им видя физиономиите при тегленията дори и само да се въртят по снимките.

Абсолютно и аз това съм забелязала. Нямам идея как е възможно едни и същи да се теглят.

# 1 188
Пишат по 100 коментара в последния ден на игрите и затова печелят.Ако сте забелязали повечето програми въртят последните коментари и така едни и същи печелят.Това са хора,които по цял ден само с това се занимават,най-вероятно после това, което печелят го и продават.

# 1 189
  • Бургас
Не го знаех това за последните коментари!
Ще го имам предвид, когато се сетя да играя в някоя игра Simple Smile

# 1 190
  • In The Middle Of Nowhere
По принцип да, може, но ето гледам че и аз слагам коментари в деня на тегленето и пак рядко ми се получава.. А някои програми даже теглят от последния час, друг път пък направо най-последният коментар.. А понякога и самите организатори не си спазват сроковете, та знаеш ли кога ще изтеглят..

# 1 191
И при мен от коледните календари едно голямо нищо, в инстаграм пробвам с коментари в последния ден, но пак нищо, дори и снимката не ми се върти в тегленията, така че не знам каква е тактиката... Някои или я знаят или имат огромен късмет, защото наистина са все едни и същи хора, но пък важното е да сме живи и здрави, което си моето ще си дойде при мен

# 1 192
От половин година вече не съм майчинство и нямам време за Инстаграм. Нооо,когато бях майчинство,заспеше ли детето,оправих ли си вкъщи,сядах на телефона и в Инстаграм яко цъках. Ами...спечелих доста награди.... Много занимавка и доста труд бих казала. И да, това е истината..много дебнене в последния момент коментиране. Нямам време вече за Инстаграм...играя тук,таме с покупка и да ви кажа доста рядко виждам заветното честито. Ама и заради натовареното ежедневие доста и забравям...намерих си 3 бележки с продукти милка нерегистрирани за играта на моят магазин от миналия месец 🫣 Здраве да има...

# 1 193
  • Варна
Ееее най-сетне след сушевия ноември спечелена награда. Мислех, че и декември ще съм капо. То календари, инстраграм, фейсбук.... Снощи пак играх в rozali и си мислех, че играя от лятото и нищо. Днес виждам мейл от тях, влязох си в профила и там лично съобщение. Та се надявам да не ми е последната награда за годината. Въпреки всичко съм много доволна от спечеленото през годината. Пожелавам си двойно повече през 2026.

# 1 194
Като споменахте Инстаграм, някой случайно да е засякъл печелившите от тази игра:

Междудругото единият от тези 2-3, които ги теглят постоянно, е някакъв фен профил с абсолютно измислено име.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 19:37 от Yo_Ana19

# 1 195
Аз от доста години се занимавам с маркетинг, социални мрежи, поддръжка и подобни неща, абсолютно всички сайтове сканират определен брой коментари, т.е. в игри с над 1000 коментара, дори понякога над 500, изобщо не се сканират всички. Има платена опция това да стане, но няма създател на съдържание, който да използва тази опция, поне не и в по-големите агенции - та, и аз участвам, но изцяло на късмет. От FB игри съм печелила повече отколкото тези в ИГ, последно беше ваучер от ДМ за аромат или комплект за 1ст. Участвам редовно, имам си 3-4 приятели, които отбелязвам и толкова Grinning Надявам се все на нещо

# 1 196
В 21:25 спечелих ваучер за фантастико от играта на милка и фантастико.

# 1 197
Оп, имам мейл от Knipex Simple Smile спечелила съм за ден 19! Тъкмо пролетта ни предстои ремонт, та ще влезе в употреба.

# 1 198
  • ЛОВЕЧ
Аз имам от Кока кола ,печеля комплект със закупен билет преди време

# 1 199
Днес пристигнаха чашите от Фереро, спечелени на 07.12 ,с Европът ги доставят Relaxed
Не ги очаквах тази година, като прочетох колко се бавят от предната игра

Общи условия

Активация на акаунт