Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 110 459
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Елхово

Мираж и Кауфланд с Интерлогистика, ще остане за догодина вече, че сега не е за влизане в Кауфланд Kissing Heart

# 1 231
# 1 232
Приключвам годината с малко награди, но имам 2 ваучера, кафе автомат, вертикална прахосмукачка и кухненски робот. Повече от доволна съм, практични и функционални награди, които ползвам с удоволствие. Чакам само играта от Олимпус.

# 1 233
Туко що ми се обадиха,
че печеля семейната почивка във вила Амая от Престиж ❤️
Но не знам никакви подробности, на 05.01 ще ми се обадят за повече информация 😚
Зачетох се в правилата, то си е баш цяла вила за 10 човека за 2 нощувки. Кофти, е че трябва да се използва до края на Март.
Сандански е доста далече, така че не съм сигурна дали ще се възползвам от наградата.... По-добре кафе машина да беше ..

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 18:43 от J_M_L

# 1 234
  • при късмета
Някой получи ли “Персил за една година” от играта им в Кауфланд. Вчера се сетих, че мина доста време, погледнах си пощата, дала съм данни на 5 декември, те са си дали срок от 30 календарни дни за изпращане. Тоест утре им е последен срок да изпратят (предвид че останалите са неработни). Имам чувството, че просто са ме забравили.
Извън горното се включих в Милка. Май другаде не ми се участва. Чакам игра за инстантен фотоапарат. Включвам се в инстагарам, но без никакъв успех за сега.
Уточнили са, че са календарни дните, значи срока е до 5.01.
Имам за получаване ваучер от Фанстатико от Престиж и това е. От календарите нищо, както обикновено

# 1 235
И моите чаши пристигнаха- разкош, точно навреме!✨🥂✨

# 1 236
От тази игра на Престиж нищо не спечелихме, а играхме около 30 човека. Но пък в другите 2 игри имахме по някоя награда. Много се надявах на почивката, все още има шанс 😁🍀
Малко са игрите в които играя, решила съм да се спра малко, но ми е много трудно като има хубави награди, сега обаче само на Милка са такива, та ме улесняват 😁
На Проктър обичайно не ме теглят, а сега всичко е в Лидъл, което ми е странно, но те си знаят логиката 🤣😁🤣
Пожелавам на всички късмет, нека всеки си спечели желана награда. Нека сме по толерантни и добрите дела да водят *2 след себе си още такива 🍀🍀🍀

# 1 237
Здравейте!
Не се включвам в много игри, но и където и да съм се включила не съм спечелила.  Здрави да сме, ще си купим желаното.
Днес се разрових из абв и намерих ваучер за 25 лв за Юск, валиден до 31/12/25 г. У наше село Юск няма, време за размяна също, та ще се радвам да го подаря на някой, който ще може да го използва утре, за да не изгори.

# 1 238
Ако не е даден ,ще се пробвам да отида до нашия магазин .
Не съм печелила нищо скоро ,чакам нови игри ,че ми свършиха запасите на ДП ,веро .(Прах и препарат за миялна имам     ....Simple Smile

# 1 239
Изпратих го на DENICA3.

# 1 240
  • София
Някой може ли да ми каже къде могат да се видят печелившите от играта на Фантастико и Кит Кат?

# 1 241
  • Бургас
В ИГ играя в няколко игри, вече трябваше да има изтеглени, но уви!
Никаква информация не ми излиза!
Кога и как и къде са изтеглените!
Всичко е на късмет!

# 1 242
*Организаторът променя датата на публикуване на печелившите до 16.01.26 поради технически причини.

Някой може ли да ми каже къде могат да се видят печелившите от играта на Фантастико и Кит Кат?

# 1 243
  • София
Декември изпращам с 5 награди
Чакам 100 лв от Престиж и ФФ
50 лв от Милка и ФФ и играта от Олимпус.
Пожелавам си награди: безкабелна прахосмукачка и робот за прозорци.
Днес получих пуловера от Кока-кола
Скрит текст:
Нови седмични и безлимитни награди в Кока-кола
 теглене 16 /01/2026
Скрит текст:

# 1 244
  • софия
Благодаря, че са споделени печелившите на President, вероятно това ще е последната ми награда за годината.

Общи условия

Активация на акаунт