Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 110 466
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
От играта на ДМ за парфюм за 1 ст., спечелилите получихте ли си талона в приложението? Има име като моето, но нямам талон и може би не съм аз.

# 1 216
  • Пловдив
Как разбирате като печелите в инстаграм?Участвах в няколко игри и никъде няма обявени печеливши,а в едната дори са премахнати коментарите,много ми е странен този инстаграм.
Може да е в стори, коментари или самата публикация. Понякога се бавят с тегленето..
А понякога пишат лично съобщение.
От активните в ИГ и ФБ съм, защото работата ми го позволява. Тагвам се със 7-8 "колежки" и на родата редовно досаждам Simple Smile През цялата година имам 5 награди от ИГ, 4 от ФБ и една от бг-мама Simple Smile

# 1 217
  • Бургас
Изтеглени са късметлиите, които печелят Dreame Air Style - мултифункционален стайлър за сушене и стилизиране на коса. Това са:

Надежда Х
ТИHHА

Честито!

# 1 218
Престиж са изтеглили последните печеливши.Там бях с над 10 участия и нищо.Може би защото основно бяха купувани вафли роден край 😄Мечтаната кафе машина ще я очаквам следващата година.А Вие какво желаете най-много за новата година(здравето е задължително,това се знае)?

# 1 219
  • София
Ами ще си пожелая почивка, тази година не успях да спечеля Simple Smile
Дойдоха чашите на Стела, много готини.

# 1 220
И моите чаши от Фереро дойдоха току що, спечелени са на 04.12 и не съм от София.

# 1 221
Някой получи ли “Персил за една година” от играта им в Кауфланд. Вчера се сетих, че мина доста време, погледнах си пощата, дала съм данни на 5 декември, те са си дали срок от 30 календарни дни за изпращане. Тоест утре им е последен срок да изпратят (предвид че останалите са неработни). Имам чувството, че просто са ме забравили.
Извън горното се включих в Милка. Май другаде не ми се участва. Чакам игра за инстантен фотоапарат. Включвам се в инстагарам, но без никакъв успех за сега.

# 1 222
Изтеглени са късметлиите, които печелят сандвич мейкър от Président! Това са:

dilyanad
Светлица
MeriPopins
Мама Лиса
kiss06
teddybearm
Gehenna
mariat
Tilda.M.
SunshineMery

Честито!

Ще припадна... Цяла година суша беше ( от Януарската ми доставка на чашите на Швепс от онзи бъг). Да вземе да се принесе и за дугата година късметът.

# 1 223
Някой получи ли “Персил за една година” от играта им в Кауфланд. Вчера се сетих, че мина доста време, погледнах си пощата, дала съм данни на 5 декември, те са си дали срок от 30 календарни дни за изпращане. Тоест утре им е последен срок да изпратят (предвид че останалите са неработни). Имам чувството, че просто са ме забравили.
Извън горното се включих в Милка. Май другаде не ми се участва. Чакам игра за инстантен фотоапарат. Включвам се в инстагарам, но без никакъв успех за сега.

Не съм получила наградата от Персил и Кауфланд все още.
Нали дадоха срок 10 дни да си изпратим данните за доставка. Може тези 30 календарни да започват след
10 - дневния срок. Не знам дали се изразих разбираемо Flushed

# 1 224
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мислех си, че ще завърша годината без награда, но София Мел ме ощастливиха във форума!

# 1 225
  • София
Милде имаха ли игра?

# 1 226
  • При децата ми

Да, в "Кауфланд" е играта.

# 1 227
Имат активна в лидл, тази в Кауфланд свърши преди няколко дни.

https://www.milde.bg/

https://www.milde.bg/lidl/ - до 7 януари включително.

# 1 228
Охи никъде ме няма този месец 🥲 Престиж не виждам почивката да са изтеглили и аз бях с доста бележки

# 1 229
От никъде нищо. Последно спечелих тук от форума серум за лице.

Общи условия

Активация на акаунт