Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 19 572
  • 318
  •   37
Отговори
# 300
Аз съм с покривка от Крина. Това ми е втора награда за месеца след digital scouts мешката.
И мен Фереро ме пропускат, както винаги. И Филаделфия така. Нищо де, поне цъкам по разни календари, да не забравям коя дата сме.🤣

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 21:33 от KalinkataMalinkata

# 301
  • София
Томбола на "Белла" до 14 декември само за инстаграм
Скрит текст:
Играта се отнася само за Инстаграм!🎄🎁 🎁 🎁 🎄
Тази Коледа Белла подаряват 3 ваучера на стойност 1500лв, 1000лв и 500лв
и още 25 кошници с продукти и брандирани материали Белла.
Ваучерът е валиден за всякаква туристическа услуга – нощувки в България или чужбина,
самолетни билети, почивки.
Ако искате да участвате последвайте @d.bachorski @atanasia.bachorski и @lavitaebella.bg!
Победителите ще изтеглим на 14 декември!

https://www.facebook.com/watch/?v=4338167353120753

# 302
Аз и ММ сме с брандирани УЕФА комплекти. Втора награда за месеца. Да помрънкам за пирамидка от Фереро. Blush

# 303
  • София
Не знам дали това е правилното място, но относно игрите на БГ-мама от темата "BG-Mamma е озарена с коледни изненади – ще ги намерите ли?" - ако ползвате Ad blocker, няма да ви излизат линковете в съответните теми (отне ми известно време да се сетя, че трябва да го изключа - а никъде в самата тема не беше споменато).

# 304
Първата ми награда за декември. ✨

# 305
Здравейте, искам да се включа в играта на Коколино и Кауфланд. Има поле Код, но незнаь какво точно се има в предвид.Не е и обяснено в ОУ. Някой регистрирал ли се е вече, за да ми даде жокер? Или пък са им пиша някъде?

Много обичам сутрините Декември, когато с кафето отварям всички коледни календари.Никога нищо не съм печелила от такива календари, но ми е голямо удоволствие.
Фереро също не ме харесват -нито са покупка, нито без.Регистрирах имейлите и на децата и на мм, но пирамида не ми се пада.

# 306
Здравейте, искам да се включа в играта на Коколино и Кауфланд. Има поле Код, но незнаь какво точно се има в предвид.Не е и обяснено в ОУ. Някой регистрирал ли се е вече, за да ми даде жокер? Или пък са им пиша някъде?

Много обичам сутрините Декември, когато с кафето отварям всички коледни календари.Никога нищо не съм печелила от такива календари, но ми е голямо удоволствие.
Фереро също не ме харесват -нито са покупка, нито без.Регистрирах имейлите и на децата и на мм, но пирамида не ми се пада.
"Код" би трябвало да е номерът на касовата бележка.

# 307
Спечелилите одеало от Куинс - свързаха ли се с вас ?

# 308
  • Nesebar
Спечелилите одеало от Куинс - свързаха ли се с вас ?
Още не

# 309
  • Сливен
Игра за Сливен и Пловдив.

# 310
  • София
Здравейте, честито за прекрасните награди 🤗
Аз се мъча много усилено във Фереро и Филаделфия, но нищо не се пада Sad

Сега разбрах, че съседката ми така и не си е получила шоколадите на Милка и понеже не знае къде да им пише е зарязала нещата. Може ли контакт, на който може да се свърже с тях, знам, че имаше хора от форума, които също им писаха за неполучени шоколади?

п.п. Ако някой спечели награда билети за шампионска лига и има намерение да ги продава, много моля да ми пише!
Прекрасен ден ☺️

# 311
  • Пловдив
И аз съм с покривка, мъж ми с книга от Крина. С х1 бележка.
В Пасифлора бях с 1 бележка, там ме няма.

# 312
Има обявени печеливши от томболата по случай РД на Фантастико.
Бях с една бележка, няма ме в списъка Cry

https://www.fantastico.bg/birthday - като отворите линка в края на страницата се виждат.

# 313
Започнаха да звънят от Кунис - искат адрес на офис на Спиди.

Има обявени печеливши от томболата по случай РД на Фантастико.
Бях с една бележка, няма ме в списъка Cry

https://www.fantastico.bg/birthday - като отворите линка в края на страницата се виждат.
С 10 бележки ни няма, но го очаквах. Видях как касиерките си събират бележки.

Прекалено ми е скучен този месец откъм игри и награди, преди не е било така. Яко са свили рекламните бюджети.

Милка? Рафаело? Линдт? Балантайс? Орбит скоро не са пускали нищо, вафли Боровец нямат национална кампания, нищо.

# 314
  • София
Декември трябваше да е готин от към награди, манифестиран, а то скука.От никъде нищо Simple Smile Но пък мили жестове от съфорумки някак компенсират липсата ми в списъците за печеливши.

Общи условия

Активация на акаунт