Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 12 212
  • 175
  •   1
Отговори
# 165
Ето както в "Къде е златото" Люси каза на Виктор, че бил добър човек, а пък в другото предаване му били изопачили образа.
Тя Люса да не се обажда много. Че няма такава злоба като нея. Иначе Виктор е добър човек, разбира се. Но няма как да се изопачи от другото предаване обсебващото поведение, нонстоп ре, нонстоп драми, всичко това съчетано и с агресия и с мутренско поведени.. плюс някаква показна религиозност! Но иначе си е добряга, да. Ама да не ти е вкъщи такъв драма куин.

# 166
Очаквах вече да е започнало, те още обявяват. Пак ще се бият с Ергена и всичко останало, което ще почне. Защо се правят на телевизии? Къщата на инфлуенсърите стана това, което е, точно защото започваше преди всичко останало.
няма как.. ще е нишово. Като цяло Трейтърс е просто като формат но леко скучно понеже няма никаква инфорамция за праведните освен когато случайно не нацелят някой предател и той не натопи другите. тук поне ще има информация но правилата са леко сложни за телевизия.

# 167
# 168
няма как.. ще е нишово. Като цяло Трейтърс е просто като формат но леко скучно понеже няма никаква инфорамция за праведните освен когато случайно не нацелят някой предател и той не натопи другите. тук поне ще има информация но правилата са леко сложни за телевизия.

Защо да е скучно, то това е идеята - да нямат информация и да гледаш как психясват и се лутат докато отнякъде им светне. Социален експеримент е, все пак. Скучно е да е детективски сюжет с улики и информации.

# 169
Мен ме изгубиха като зрител.
На останалите в темата пожелавам приятни минути пред екрана, дано си заслужава замисъла на полицайчето Nature High Brightness

# 170
Минавам да споделя,че за мен кастинга е покъртителен.
Уж стратегическа игра,а са вкарали хора,които са известни или с простотията си,или със скандалите си.
Еднакви лица навсякъде,каста е по-скоро за Къщата на Инфлуенсърите.
А като видях Стела тотално се отказах.

# 171
# 172
Искрено не мога да разбера телевизиите, а вече и онлайн риалити-тата.
Очевидно е, че има глад от страна на зрителя за нови, свежи, интересни персонажи и кадри, но не — те си държат на до болка изтърканите „инфлуенсъри“ и „известни“, които сме ги гледали вече в няколко предавания.

Може би е грешка, че сравнявам с огромен пазар като Америка, но там да направиш повече от два сезона с популярни личности е рядкост. Дори „Трейтърс“, които започнаха така, отварят сезон за нови играчи.

Аз съм с впечатление, че публиката бързо се насища от прекалено много познато и ако искаш да си различен, да направиш нещо голямо, трябва да бъдеш оригинален и да бягаш от нормата. Но уви — явно не това е целта и тук.

Като фен на „Мафия“-та, би ми било интересно да видя концепцията на предаването, но, честно казано, някои от участниците просто тотално ме отчайват и съм 50:50 дали да му дам шанс. В най-лошия случай ще проследя темата, за да видя дали си заслужава (някой все пак трябва да се жертва 😄).

# 173
  • София
Аз започнах да играя отскоро Мафия онлайн и доста се зарибих между другото. Та  там виждам много хора, които са толкова надълбоко в играта, имат доста опит и биха се справили страхотно в нещо подобно. Сега не знам какъв % от тях биха се показали по телевизора/ютуб, но знам, че биха се раздали на макс.
А тук половината участници съм убедена, че хал хабер си нямат къде се намират и за какво става въпрос, дано греша, ама не ми се вярва. Важно е да ни излъчват там. Simple Smile

# 174
Ами и двамата назовавате проблемите - много хора сами не искат да се показват по ТВ/Ютуб, много хора не биха били избрани от продуценти да ги показват по ТВ/Ютуб поради една или друга причина, трета група не може да си позволи да отсъства от работа дори и за 2 седмици и четвърта група потенциално добри участници изобщо не разбира за съществуването на съответните предавания. Не е 2006 и всеки да говори за "Биг Брадър", а наградата да може да ти оправи живота.
Много предавания предпочитат да работят с изцяло нови образи, но невинаги е възможно. Пример ще дам с "Ергенът" - в сезон 3 е кандидатствала Йоана от КнИ 1 и са я отказали, защото искали нови персонажи. В сезон 1 обаче имаше доста познати лица (Дениз, Капитонова, Блага и т.н.), които просто са викнати, за да се популяризира шоуто, а и със сигурност за нещо непознато не е имало много кандидати.

На мен доста от персонажите тук не са ми познати, в последните онлайн риалитита, които съм гледала, все има по 1-2 човека, които виждам за пръв път. Даже като се замисля последните шоута със 100% познат каст за мен са "Трейтърс" и "Къщата на инфлуенсърите 1".

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 13:51 от Clouded

# 175
На мен не ми се гледат тези хора... може би просто ще дам шанс заради няколкото непознати лица. Иначе нямам никакви очаквания и пак ще съм разочарована Joy

Общи условия

Активация на акаунт