Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 494
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 1 605
  • France
Идвам да ви пожелая честита Нова година! Че сигурно ще спя, когато тя дойде официално Joy
Нека да е нежна към нас. Нещата да ни се случват лесно и без препятствия. Да сме живи, да сме здрави и да не губим близки хора. Да обичаме и да сме обичани. И щипка късмет

# 1 606
Мен вече ми се доспа Grinning
Мъховете правят работната установка - лаптопи, кабели, модеми, ще въвеждаме еврото. Чакам ги да приключат и да докарат другата женска половинка. Гостът ни оттатък балкана пътува към нас. Аз опнах гръб и се почерпих с един аналгин.
Мастикосът го въведе вече и сега почива
🐈‍⬛

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 23:17 от Сирос

# 1 607
Здрави и щастливи бъдете, мили дами!

При нас последните дни се объркаха ужасно. Проблеми и скандали се редят един след друг. Днес почти не си говорим, яденето също се прецака, усещайки настроението ми. Търпя заради Беболина, но търпението ми си има граници. Ще си легна рано, с надеждата, че новата година ще ни донесе мир и спокойствие.

# 1 608
  • France
Сисун, не е лесно това, което предприехте. Голяма промяна е и ще трябва време. Приемай нещата възможно най-спокойно: "и това ще мине". Знам, че е лесно отстрани Hug

Около мен е луда кочина в нашия малък и препълнен апартамент. Опитвам се да не гледам. Joy Но предпочетох да изляза и да се разходя, отколкото да чистя

# 1 609
Ехаа, блазе му на Узо Simple Smile
Нас тепърва ни чака таз задача след словото на РР. Компютрите са нагласени, само да не стане сакатлък с нета или тока - Ренко, чета, че при вас спрял, дано е дошъл вече.
Масата частично заредена, след малко сядаме.

# 1 610
  • Mediterraneo
Сисун, не, че е успокоение, но и ние успяхме да се изпокараме този следобед. Направо ми уби цялото желание за празнуване, ама се извини с половин уста и аз, какво да го правя, ще сложа масата, ще хапнем, ще излезем малко сред хора. Казвам му, че не е здравословно да сме и двамата вкъщи повече от ден, а и следващата седмица ще почива цели три дни Simple Smile Виж, на ваканцията се търпяхме 24/7 десетина дни, ама е друго.
Сипах си едно вино, макар че като излезем няма да продължа на него, не знам как ще завърши вечерта.
Прегръдки за всички и весело да ви е! Наздраве, любими!

# 1 611
Има,има,Бърд!
Узото е позьор голям 🤩! Братовчед му върви по неговите стъпки 🤭.Снимам го когато е заспал в причудлива поза,някой ден ще ги покажа.
Сирос,колко килограма е това сиво божество?
Сиси,🤗

# 1 612
Аз се наядох с капама от вчера и просто не виждам вариант да ям още 😆
Чакам баницата да видя какво ще стане, навъртолих късмети на клечка този път.
Ще ви пожелая пожеланията в новата тема, че тази година ми е омразна, да си отива.
От мен наздраве с любимо пино гриджо.
п.с. Исках да ви пусна снимка на еклектиката от кухнята - на една дъска парчета панетоне и салам, но ми забраниха.
Cheers, любими 🎄💚🍀

# 1 613
Сис, не е успокоение, ама не е само у вас. Така се изпокарахме днес за последно в тая година...

Ренкич, не знам. Не съм го мерила, но не е тежък, рунтав и пухест е.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 20:40 от Сирос

# 1 614
Ma вие пък Grinning , аматьорки Grinning аз декември се скарах в офиса с колежка, с баща ми, с майка ми, със свекърва ми, с приятелка (уж) и не знам остана ли някой, с когото не съм скарана. Мъх е с изчерпани жълти картони и нищо не се е променило.

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 21:19 от zlatenceto

# 1 615
Днес шетам, готвя и работя паралелно, като седнахме на масата вече бях окапала. Моите хора днес бяха на Пампорово, скапали са се от каране и студ. Късметите видяхме, чухме чужбинците, вечеряхме и вече всички дремят. Мислехме на площада да ходим, но всичкото народ го тегли към леглото. Ще се ляга май.

# 1 616
И мен към леглото ме тегли. Вероятно ще закъснея с новата "къща" този месец. Бъдете щастливи!

# 1 617
Ами, Кло, ако трябва и до другата година ще чакаме Simple Smile

Аз дремнах, ама мисля пак след малко.

# 1 618
  • София
Ние сме тримата, Пали беше вън, но то е доста студено.
Това ни е четвърта н година сами.След няколко ще е само за мен самотна надявам се.
Обичам ви, трудни са празниците за мен. Някак като сън в мъгла.

# 1 619
Мид, прегръдка голяма 🤗

Общи условия

Активация на акаунт