Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 509
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 1 590
Аз сварих целината и морковите, разбърках майонезата, сега чакам киселите краставички и граха да пристигнат и ще я объркам.
Сутринта мислех, че ще трябва да импровизирам с дърпано свинско, ама ММ рече, че имало време за ребрата, та поне основното няма да го мисля.

Аз старомодно ще изчакам до догодина с пожеланията Simple Smile

# 1 591
  • Mediterraneo
Весело посрещане, вещици мили!
Ние ще сме си у нас, към 22 уж смятаме да излизаме, децата дават назад. Най- много виждам голямата да ни закара и вземе после, такси няма как да намерим по никакъв начин за връщане, не и в град като нашия.
Сутринта сложих на бавно готвене една капама, от вчера съм готова с млечна и картофена салата, руска взех готова, баклавата стана убиец, само баницата ще пекна надвечер.
Сега с голям кеф ще ударя една сиеста, първо малко ще погледаме, че захапахме Stranger things най- после.

# 1 592
  • Пловдив
И аз ще чакам Simple Smile
Сега съм на следобедно кафе с фреш. И тирамису.

# 1 593
Добичето във фурната, салатите готови, супата и тя, баницата е наредена, ще я пека довечера. Сега душ, официалния тоалет и с книжка в креслото. Мъх ще чисти кухнята.
И аз от старомодните с пожеланията.

# 1 594
  • София
Ама, ние имаме голямо желание да си поднесе поздравите след 00.00 ч., ама се страхуваме, че ще караме втори сън тогава. Simple Smile

# 1 595
Това с добичето във фурната прозвуча малко двусмислено Simple Smile

Пия кафе и презареждам батериите за баницата и финалното почистване.

Няма да успея да си дочета книгата аз, а изобщо не ми се влиза с нея в новата година. 

Довечера телевизиите пак ще облъчват с чалга, след 12 пък сръбско. Най-вероятно ще гледаме концерта пред Александър Невски, а после ще си пускаме любими плейлисти.

# 1 596
С триста зора започнах да правя лазанята. То като се замисля какво друго съм приготвила, нищо с нищо не си ходи. Лазаня с руска салата. 😃 Вероятността да заспя преди полунощ е огромна.
Обичам си това местенце. Понякога забягвам, но този форум винаги го свързвам с вас, тук. ❤️

# 1 597
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ахой, банда!

Окончателно се изнесохме от Кайро и сега сме на северния бряг - все едно сме в Кипър или Гърция. Joy даже има мъгли и дъжд. Е, не всеки ден, но по-често от веднъж годишно.

Не писах, но ви четох редовно. Да не пропусна някой кухненски тренд Wink

За Коледата - традиционно, сега за нова година ще трябва да е нещо различно.  яйчена салата, пържени чушки с чесън и оцет, картофени пюре и ориз с фиде за гарнитура на пържолите. Това от мен, какво ще направи другата жена още не знам. Но каквото и да е, все ще е вкусно.

На Коледа бяхме у дома с младежа, с един китаец и с българско семейство от Южна Африка. Сега де очертава почти същото, но без младежа Cry Cry Cry и при Южно Африканските Българи

Много ми е тегаво. Изпратихме Горинич, а в университета направили размествания и първия му изпит няма да е на 2, а седмица по-късно. Ако знаехме, можеше да си остане още малко.

# 1 598
Няма начин преди полунощ да заспя,вече започнаха да гърмят наоколо 🙄.На половината обаче не им дреме,спят си още.
Сирос,браво за официалния тоалет!Замисли ме,но по-официален ХангунГ нямам (туй с ирония към мен,но наистина голямо Браво).

# 1 599
Ренко, по официална пижама съм 😃

# 1 600
Пак е нещо!Аз и такова нямам 😂
Всъщност имам,но не са ми удобни,и нося до скъсване долнището от тая,и горнището от оная 😁

# 1 601
Пия кафе, белким я дочакам Новата.

# 1 602
Мен вече ми се доспа Grinning
Мъховете правят работната установка - лаптопи, кабели, модеми, ще въвеждаме еврото. Чакам ги да приключат и да докарат другата женска половинка. Гостът ни оттатък балкана пътува към нас. Аз опнах гръб и се почерпих с един аналгин.

# 1 603
  • Somewhere in the World
Аз спах до сега, но никак не съм гладна 🙄
Ще сложа някакви мезета да не ме завари новата година неподготвена, но пържолите ще са утре.
Отивам да простирам последната пералня за годината!

# 1 604
  • тук и там
Ние хапнахме предястията и се оказа че сме се наяли,а няма още 19ч...Настанихме се на диванЯ и гледаме "Треска за злато "на Чарли Чаплин по канал 4..

Общи условия

Активация на акаунт