Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 492
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 1 620
Прегръдка, Мид Hug

# 1 621
  • София
Благодаря, не искам да Ви внася черни ноти в днешния ден.
Децата са спокойни и мисля щастливи въпреки всичко, те са адаптивни.
Още помня като преносвах Ена, Сбъд ме посъветва да си сложа свещичка😊
Животът си търкаля колелото, и така е писано.

И дайте котки, колкото повече толкова повече.

# 1 622
  • София
Мид, черни, не черни - това са нещата от живота. Прегръдки! Днес и ние мислим за починалите роднини, близки, приятели. И сме с приятели двама и децата на маса, посре навън. Ми това е.

# 1 623
  • София
Да, така е, тук сме сега. Това е положението Минке.

# 1 624
Мидче, гуш 🤗
И ние с дечко сме си пожелали коте, чакаме да ни намери.

# 1 625
Мид, черни, бели, по хората ходят. В тая тема има от всичко  - смях, яд, прегръдка, горчилка, самота, общност, рамо, всичко. ❤️
Е така с все всичкото, с радостите и тегобите дружно ще си посрещнем празника. Заедно.

# 1 626
  • София
Абсолютно.
Здраве да има.
Злате и тя много иска, където ходим навсякъде все котки. Много ги обича, баща й беше готов въпреки алергията да й вземе.

# 1 627
И у нас е така, Мид. Аз се съгласих, но тя каза "Ще чакаме да ни намери, не прави нищо" и аз чакам Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 22:01 от zlatenceto

# 1 628
  • Somewhere in the World
Мид, прекрасна е тази Ена ❤
Сис 🤗
гледам Обратно в играта, стоя на тъмно само лампичките на елхата мигат, ароматната свещ блести и ми е едно спокойно на душата… е, може и от виното да е 😂
Благодарна съм за толкова неща през изминалата година, най-вече за уроците, които ми се дават! И аз не останах по-назад- где с когото можах се изпокарах, но винаги съм пряма , а това не се харесва. Но неискам / няма да се променя…
Синът ми нещо ми подмята за куче да ми подари, но неискам… знам, че е голяма любов, но още не мога да преживея раздялата с кутрето на предишната му приятелка, а минаха 3години

# 1 629
  • тук и там

Майчето отиде на вторият етаж,в спалнята, на спокойствие.Не можа да ни изтрае..Това от предишни дни.

# 1 630
Кайс, станала е голяма гушка Heart На колко е вече?

# 1 631
Какви зелени очи 😍

# 1 632
  • тук и там
На година и седем месеца е вече.Пак си е като детенце, само от време на време проявява характер и хапе,ако я притесняваш когато не иска..

# 1 633
Мид,на Мьос предполагам сме доста,които сме ѝ много благодарни по една или друга причина.Да,и аз в това число.Добре че беше тя през втората ми бременност,иначе бях изперкала от притеснения!
За вас с децата, големи прегръдки!Силни сте,заедно сте,здрави сте,това е най-важното!
Неусетно изтича последната вечер от годината...Само здраве и сплотеност искам от следващата,да сме си все така,с малко спорове,и повече хубави емоции!
От мен котка да искате Mr. Green .Само спяща 😁
🤪
На всички снимки спи като пън!Голямо бебе стана,почти два килограма 😁
Слабост ми е за сега,ще прощавате за многото снимки ☺️
Наздраве 🥃!

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 23:41 от Ренко

# 1 634
Аз ударих една чаша вино и стана "наш'та маса поздравява ваш'та маса". Слушаме хитове от 90-те, но аз ще ви поздравя с тази

Пък ако ударя още една чаша може и котката да ви пусна.

Общи условия

Активация на акаунт