Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 56 376
  • 1 650
  •   1
Отговори
# 1 635
Няма може! Трябва! 😁😂

# 1 636
Не прощаваме, щото са малко. Тоз е роднина  на Тъпото 😍

Ули, не съм подстрекател 😜

# 1 637
  • Mediterraneo
Аз почти опуках бутилка, а даже не сме излезли още.

# 1 638
Хайде, няма да чакам втората чаша вино Simple Smile
Хич не е фотогенична милата Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 23:55 от Ули

# 1 639
Милата е прекрасна ❤️

# 1 640
  • София
Девойки, много здраве и късмет през новата година.

Много хубави са всичките котета.

# 1 641
  • София
Наспорт!

И аз съм с пижамата, но отгоре имам още два ката дрехи, че ми е студено. Пантата пък е по къс ръкав. Вчера беше изумила психоложката, явявайки се само с яке върху късия ръкав. Жената ме информира във Вайбър. Благодарих ѝ, не се обяснявах, че то чавето тъй си ходи. Ако добави суитчер под якето, се поти и разболява. Ген от БНД.

Спи ми се, чакам 12 ч и гушкам възглавницата.

Търти, звучиш ми като да работиш с удоволствие. Надявам се да е така наистина и ти пожелавам това да не се променя!

Котките са само за гушкане. Моята дебелана няма да показвам, че няма място на екраните ви. Ама и тя е красавица, просто красотата ѝ прелива от кадъра.

Ена расте и хубавее !

Ули, обожавам тази песен!

# 1 642
Ми то и аз ходя с тениска под якето.. като бях ученичка, майката на моята приятелка, дето ходехме заедно на училище изпадаше в истерия зимата като я чаках сутрин.
Иначе преядох като попско дете на задушница, а даже не стигнах до месата. Питката ми стана душичка, а снахата беше направила чудни брускети, ресторантски 🤭 и баница. Баткото спа до 6 и ще дочака зарята за първа година май 😌
Новогодишните слова ще ги запазя за догодина, а сега наспорт и весело изпращане на старата година! Всичкото гад да си остане в нея!
Мид, Фил, и всички останали, гушки!

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 23:34 от Азалия

# 1 643
Не съм чела назад, но искам да ви благодаря,че ви имам! Бъдете здрави , спокойни и щастливи!
    Имайте от всичко,което си пожелаете! Имайте уют,подкрепа и любов!

# 1 644
  • тук и там
За много години!Да сте живи и здрави,Новата година да донесе щастие,радост и много хубави моменти на всички!Наздраве!
Ние имаме още час до догодина!

# 1 645
  • Somewhere in the World
Честита да ни е 2026!
Да сме здрави, обичани и обичащи. Да имаме мир в душите и спокойствие, благодат в домовете!
Благодаря, че ви има ❤

# 1 646
Честита нова година! Живи, здрави и щастливи бъдете!
Навън е кошмар. Нямат край с тези пиратки. Миналата година беше по-скромно, сега един през друг.

# 1 647
Честита нова година! Нека бъде добра към всички ни.

# 1 648
  • София
Честита да е, 2026,здраве и спокойствие ❤️

# 1 649
За много години!
Изпращаме старата в пълен състав, това е най-важното. Да сме здрави, усмихнати и спокойни, лошото да е останало в миналата година, тази да е по-добра за всички ни!
Прегръдки за всички!
Мид Heart

Общи условия

Активация на акаунт