💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 45 397
  • 1 126
  •   23
Отговори
# 1 080
Ще стискам палци на Траян и Алекс. Не искам никой да отпада, но вече са финалите и няма как, ще "гърмят като фойерверки". Това е положението, дори и да не ни харесва.
Няма как да знаеш предварително какво ще ти сервира продукцията.
Аз така и не можах да видя края на епизода и промото, утре ще си ги пусна, че ме побъркаха с това Европейско вкъщи. Имаме само 1 телевизор. Joy
Е, заповядай - какво ще чакаш! https://www.vbox7.com/play:4e56076b14

# 1 081
Въйй, Мишко показва зъбки. Това ходжово лале толкоз не е приказвало през целия сезон. Що тъй се засегна сега? Къде беше тоз фасон, когато разбра, че в коалиция от четирима той е пети за главатаря Шопа и първия му... купувач-консултант? Така умело върти и суче - били се разбрали да гонят силните, той автономни решения не вземал, не бил пресметнал, ала-бала. После смел бил, а за имунитет питал само да разбере ценоразписа.

Рада ме разсмя искрено.
- От тяхната коалиция - вика - цели двама.
Че те тия двама се равняват на 100% от вашата коалиция, ма Радкей. По численост, не по способности, честност и мъжество.

Естествено, че нямаше да е двойна, ако беше отишъл Лъвското сърце Гончията на силни.

# 1 082
  • София
ЖДНБ...Стана ми гадно за Мирослав. Може да е всякакъв, но да те предат най-близките ти хора не е Ок.
Дали са му дума Траян и Дино и трябваше да я изпълнят.

#СезонанаКалин#

Тц, не съм съгласна. Значи, когато фикуса предава - "такава е играта", спомни си само Сапунджиева, а не е само тя.
И кога пък му станаха толкова близки, че не разбрах? Фикуса с никой не е близък, само със собствения си г*з. Иначе му признавам, че е голям манипулатор, даже момиче не съм виждала да реве така, че го били предали. Брат за брата, доообре. Какъв брат си ти на Траян? Ти, който игра с Пекин, най-голямата врагиня на Траян и Дино! Брат бил той!

#Калинелюбовмоя хахах

# 1 083
Много сте писали, не съм Ви чел всичко Simple Smile
Аз вече съм казвал, че съм нов, гледам от миналия сезон.
Но и в този сезон, също като в миналия, забелязвам една лека "бизнес нотка".
Миналия сезон беше близначката Рени-инфлуенсърка- Крива-права-осакатена-катастрофирала, се появи там, поигра малко, прави завери и интриги, отпадна... и после пошумя инстаграмно, прави реклами и раздвижи нещо там ... та тази година, без да се учудвам, реши да стане водеща (Тук ми се ще да викна: "За Бога, братя... от това нещо водещ не става, не гледайте!!!)
Този сезон е Радостина. Която още преди две години още има бизнес сделки с конкретната треньорка (която аз не съм гледал, само сте ми разказвали тук, и която няма да обсъждам, защото вие знаете повече).
Та Радостина игра мъченикът на блатото, лошия герой, блесналата звезда от нищото и промъкнала се "през цедката"... и стигна до момент, в който да се поизчисти колкото може имиджа и да се промъкне напред и да отпадне някак не безславно. (Дали случайно или не, но в миналия епизод камерите и операторите доста наблягаха на женските ѝ прелести Simple Smile А на дяволития аз отдавна бях казал, че най-красивото дупе в играта е нейното Simple Smile Даже някоя от чатърките не разбра, че имам предвид само и точно това, та започна да ми обяснява недостатъците и лошите ѝ черти. Поне Дяволо го призна и потвърди. Факт Simple Smile В тази връзка искам да отбележа и нещо, което не четох да е коментирано- от самото начало ми прави впечатление, че Радостина минава усърдно и внимателно препятствията, без да бърза, с усилие повече да ги мине, а не "да блесне", с усилие да демонстрира елегантност, а и да покаже тяло, разбира се. На терена и извън него, особено със стойка и походка. Чааааак докато се стигна до (не знам тоно, може би предпоследния) епизода, в който даже и Павел се изцепи, че минава като на дефиле. Ами прав беше, тя си дефилираше през цялото време, когато беше пред камера.
Според мен този проект вече е изпълнен, резултат сигурно са постигнали и е време да го закрият, за да не става очевиден.
Е, поне в инстаграм броят на последователите ѝ е почти непроменен (имам предвид от началото на сезона, досега!), няма някакъв наплив от абонати... но какво пък, може следващата година да има участие в "нов проект".
Та- ако не всичко, то повечето е бизнес.

# 1 084
Все си мисля, че ако единият номиниран беше Калин, а не Траян, нямаше да има двойна елиминация. Нещо не е в сметките Траян, вечният прецакан още като го преместиха от феномените едва влязъл в предаването. Не ми допада Дино, но пък имат хубаво приятелство с Траян, струва ми се от малкото искрени в предаването. Чак си представих Дино как ще пали свещички

# 1 085
  • София
Кирил Панчев, разбира се, че е бизнес. Всеки се бори.. кой за последователи, кой за клиенти, зависи в каква сфера му е бизнесът. Разликата е , че на едните няма да им потръгне, даже може да имат отлив на последователи, а на другите ще им потръгне и няма да могат да смогнат...Примерно семейната фирма за тийм-билдинги на Калин със сигурност ще е претрупана от нови клиенти и ще има невиждан наплив. Гаранция! Така както Калин натрупа хиляди последователи в Иг, така ще натрупат и клиенти. Пожелавам им само успехи!

# 1 086
Дино, горкият, първо доктора, сега Траян…

# 1 087
  • София
Днеска от Канада виц след виц хвърчат. Най- добре на арената се бил чувствал😂🤣😂🤣😂

Хахах, мистър lo6omie това Grinning

# 1 088
И нещо друго ми направи впечатление - на играта с плочките бяха подредени по абсолютно същите цветове, както и днес на кокилите. Калин 💛, Траян 💚, Алекс 🩷, Дино - 💙, Чикагото - червено, Рада - лилаво, Али Ръза - турунджево. Демек, пак ще си ги действат както им е сгодно.

# 1 089
Кирил Панчев, разбира се, че е бизнес. Всеки се бори.. кой за последователи, кой за клиенти, зависи в каква сфера му е бизнесът. Разликата е , че на едните няма да им потръгне, даже може да имат отлив на последователи, а на другите ще им потръгне и няма да могат да смогнат...Примерно семейната фирма за тийм-билдинги на Калин със сигурност ще е претрупана от нови клиенти и ще има невиждан наплив. Гаранция! Така както Калин натрупа хиляди последователи в Иг, така ще натрупат и клиенти. Пожелавам им само успехи!

Може, съгласен съм.
На Чикагото- повече миньори в смяната, на Раду - повече товарни превози, а на Гешев- спирки чак след Студентски град Simple Smile))

# 1 090
Бе тука какви неща се говорят, че Радостина щяла да ги бие и двамата? Не го вярвам. Тва ако стане, направо продукцията да си хвърлят дипломите и да и дават чека. И без тва по-добре тя отколкото Мирослав.

Сега по-сериозно. Най-поетично (а и най-вероятно) би било Рада и Алекс да паднат заедно в опит да натирят другия, като двама злодеи дето се самоизяждат. Да не говорим, че с техния край се слага и края на седмици коалиционна ултра токсичност още от Пекино време.

# 1 091
  • Някъде там...
Гарганела, благодаря, изгледах го. Simple Smile
Промото пак издайническо се оказа, ясно е кои отпадат, ехх.
И утрешната битка за имунитет е статична. Учудиха ме, че не е посудата, но и тази е скука. Последен съвет ще е, Чикагото ще вади сабите сигурно.
Мирко вярно е голямо шубе!
Заешко сърце.
Иначе същински Пекин в панталони, опитва се да манипулира, да вменява вина. И да иска от Алекс да млъкне, за да се изкажел, докато същевременно Мирко не спря да приказва през него. Ужасен човек, ужасен.

Това с цветовете си е още от първата битка. Всеки си има определен цвят трасе за всяка номинационна. И после на елиминационните този цвят пак присъства.

# 1 092
Бе тука какви неща се говорят, че Радостина щяла да ги бие и двамата? Не го вярвам. Тва ако стане, направо продукцията да си хвърлят дипломите и да и дават чека. И без тва по-добре тя отколкото Мирослав.

Сега по-сериозно. Най-поетично (а и най-вероятно) би било Рада и Алекс да паднат заедно в опит да натирят другия, като двама злодеи дето се самоизяждат. Да не говорим, че с техния край се слага и края на седмици коалиционна ултра токсичност още от Пекино време.
От финалните реплики на края на епизода най- ми се струва, че ще се върне Алекс. Там военните действия тъкмо се зараждат открито. А и как ще изпуснат гласа на народа! Интересно ще е утре при всички положения.

# 1 093
При този разврат на събитията, се надявам Траян да спечели утре.

# 1 094
Не разбрах! Всеки си има цвят от началото до края ли?

На кокилите:
Радка - Лилав
Чикагото - Червен
Алекс - Розов
Калин - Жълт
Дино - Син
Траян - Зелен
Миро - Оранжев

В рекламите за утре има:
Синя
Розова
Жълта