💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 67 280
  • 1 675
  •   257
Отговори
# 1 065
Дино ще се радва, ако Траян не се върне. Моментът дойде и двамата го усещат. Но Дино беше по-хитър. Хем се спаси, хем знае, че след ден грошовете и коалициите стават невалидни. Наистина полудяха за грошовете на момичето. Вероятно Алекс и Радостина ще отпаднат, а Траян най-сетне ще си прости глупостта за ненужното предимство на племето от резиденцията.
Ако Алекс и Ради отпаднат, ще е скучно. Масова стрелба срещу Миро. И като отпадне и той, остават влюбените в Калин да го носят на ръце до финала. За което Калин няма вина.

# 1 066
  • Някъде в Матрицата
За наблюдателните, в промото се видяха цветовете на останалите 5. Ще има радост в темата, ще има и тъга.
На мен тази стратегия не ми допадна.

# 1 067
Едно разбрах от днешния епизод:
Миро е шубе!
Голямо! Simple Smile

# 1 068
Добре де при положение, че са двойни номинациите и съответно двойни елиминации, коалицията при всички положения губят свой човек - Траян или Алекс. Може да имам изключително лошо мнение за Миро Шубето, но в конфигурация той срещу Рада и Алекс, нямаше начин да не е комфортен победител и вече с 400 гроша отгоре. Така поне Траян или Алекс ще забогатеят значително и директно си гарантират поне полуфинал. Надали някой вярва, че Рада може да ги бие. От две злини, решиха, че това е по-малката. И пак казвам евала на Траян, остава ми твърдо в топ 3 на любимците за сезона.

Обърни внимание, че те обичат да разбутват коалициите, обезглавявайки ги. Не искат нещата да са по план и когато тръгнат в коловоз - правят така, че всичко да се катурне. За да е интересно.

Ако коалицията се запази в този вид Миро остава обречен - сам. А сега ако Алекс изчезне /недай Боже и Траян/ нещата ще се променят...

# 1 069
  • Някъде там...
Траян си прецени риска, смел ход.
От една страна, да, винаги може да отпадне, дали 5, 6 или 7, все тая, както каза той. От друга страна - може да спечели грошовете на Рада, които му гарантират полуфинал. А при двойна, евентуално и тези на Алекс.

# 1 070
  • Берлин
А тая откъде знае, че утре ще се изправи срещу 2ма мъже???

Та ясно е било за двойната битка. Извинете ме, че се самоцитирам като идиот, но веднага го забелязах.

# 1 071
Видя се кой ще отпадне по цветовете сложени за следващата елиминационна, че и връщах днешната игра да съм сигурна.
Вярно, че е голям риск и то не поради качествата на Траян, а защото никога не знаеш какво може да измисли продукцията. Ами дано им излязат сметките, би било много яко, ако се наложи, Алекс да падне доброволно, за да продължи Траян. Но и в такава конфигурация не можеш да си сигурен, дали продукцията няма да каже цт, не става така. Все пак не всеки е Николета да седне да си почине преди финала.

# 1 072
Тия, които казват "наиграха се" - кого точно имате предвид? Алекс и Траян ли ще отпаднат според вас? Абсурд. Най-логичното би било Траян да победи и да отпаднат Алекс и Радостина. Въпреки, че харесвам Алекс, аз съм абсолютно ок с такъв развой. Той е наясно, че е стигнал по-напред отколкото първоначално си е мислел (още помня разговора им с Ивайло, в който Алекс каза, че е наясно, че хора на тяхната възраст няма как да спечелят, но поне са дошли да се пробват). Вие иначе какво очаквате от Алекс - да стигне финала в петък ли? Просто няма как да стане.

Така че ако под "наиграха се" имате предвид че Алекс отпада - явно имаме различни схващания за това какво значи този израз. Ако Алекс и Ради отпаднат и Траян обере грошовете, жертвата на Алекс абсолютно ще си е струвала и аз това бих го писал победа за тяхната коалиция. Още повече, че са попречили на Миро да ги вземе (както на 100% щеше да стане, ако той беше номиниран).

# 1 073
  • В Града на липите
Дано само Радостина да не спечели, за другите който и да отпадне ще ме е яд. Надиграха се, като Калинката.
Този път той излезе по-умен от тях. А Миро извади голям късмет.
Под надиграха имам предвид, че и двамата искат да стигнат до финала, но единия си го прецака сам.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 22:44 от hrissi_sz

# 1 074
Не виждам никой да се е наиграл. Единственият вариант е Радка да бие. Ама ако това стане си признавам, че нищо не разбирам и си млъквам до края. Просто се случи единият от двата обсъждани варианта. По- добре отпаднал с вдигната глава, отколкото просулвайки се към победа и после с изключени коментари😉

# 1 075
Алекс се бил залепил за Калин, даже влюбен. Дино и той. Скатавко го хвалел където го видели, Николета - любов моя. До тук добре. И се почва. Алекс се възползвал, ракета му бил Калин. Демек виновен.
А ние тук хвалим Калин и го харесваме щото е готин.
Алекс може да е всякакъв, но му вярвам, на думите му за Калин. И той е видял, това,което и ние.
Мирослав е най-,безличния и статичен, подмолен финалист. Толкова.
Нека ми обяснява после продукцията как завалията вълк победил сам. Аман бе.

Ако утре Алекс се върне, няма да съм недоволна.
Което не означава, че не искам Траян.
Тъпа продукция.

# 1 076
Ако коалицията се запази в този вид Миро остава обречен - сам. А сега ако Алекс изчезне /недай Боже и Траян/ нещата ще се променят...
Няма закога толкова да се променят нещата. Има още един съвет, в който ще номинират. Просто вече на Миро ще му се наложи да се бие със силни играчи, за да стигне до финала и да го спечели.

# 1 077
Радвам се, че поне Калин се усети на време. Щеше да е ужасно да го гледам на елиминационна и то срещу Алекс...

# 1 078
  • Някъде там...
Ще стискам палци на Траян и Алекс. Не искам никой да отпада, но вече са финалите и няма как, ще "гърмят като фойерверки". Това е положението, дори и да не ни харесва.
Няма как да знаеш предварително какво ще ти сервира продукцията.
Аз така и не можах да видя края на епизода и промото, утре ще си ги пусна, че ме побъркаха с това Европейско вкъщи. Имаме само 1 телевизор. Joy

# 1 079
Алчен , алчен Траян , от лакомия ще вземе да отпадне

Общи условия

Активация на акаунт