💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 46 345
  • 1 133
  •   122
Отговори
# 1 050
  • Някъде там...
Да, ако беше Миро, очаквах единична. Няма как да рискуват да си затрият едната от двете коалиции изцяло.

# 1 051
То, ако се знаеше кога са единични, кога са двойни тия елиминации... Продукцията си прави, каквото и е кеф и то според това кои са номинирани. Ако беше Миро щеше 100% да е единична елиминация.

# 1 052
Фотофиниша ме връща на битката Траян - Калин, когатп Траян победи Калин с 1 секунда...Пак ли същото ще гледаме?

Не. Можеха продукцията да оставят за четвъртък тая битка - двойната елиминация. Рано е за нея. Искам да гледам още Траян...Ама с тея думи " Все тая 4,5,6 или 7"...Явно се умори от стратегии, сметки и схеми. Аман бе.

# 1 053
  • София
Айде честито. Наиграха се, щото са много умни. Двойна елиминация.
Радостина и Алекс са АУТ.
Е, не си прав. Знаеш много добре, че продукцията си наглася както й хареса. Няма как да надиграеш и нея.
А Миро обаче все късмет вади. Или не е късмет, а Боговете на игрите Scream

Има. Гешев.
Но не и тези. Не си научиха урока.
Ако бяха номинирали Миро можеше и да не е двойна елиминация.
Продукцията не обича някой друг да води парада. Играеш с тях, не срещу тях.
Да напомням ли за Чикагото дето много искаше да обезглавява Гордиенко.

# 1 054
Бясна съм! Дори Траян да спечели, ужасно ще ме е яд за Алекс! При положение, че са 5 човека и са обсъждали вариантите, как не можаха да ги сметнат!

# 1 055
  • Някъде там...
Гешев и той се наигра накрая... Или го наиграха с онези топки.
Миро обаче със 150+50+300 гроша определено не беше добър вариант от друга страна

# 1 056
Бясна съм! Дори Траян да спечели, ужасно ще ме е яд за Алекс! При положение, че са 5 човека и са обсъждали вариантите, как не можаха да ги сметнат!

Траян нали каза на синхрон, че ги били обсъдили, ако е двойна ( сякаш се знаеше, че ще е двойна) да не се бил върнел Миро с 450 гроша. Но за мен риска е голям и така ...двамата с Алекс ще са с жилетки.

# 1 057
Айде честито. Наиграха се, щото са много умни. Двойна елиминация.
Радостина и Алекс са АУТ.

А представи си..Радостина и Траян аут...Или Алекс и Траян аут..Ще гърми темата:)

# 1 058
Според мен е ясно, че Траян печели утре. Дали с тези грошове, които ще вземе от другите, ще може да си купи място на финала?

# 1 059
Хайде наиграха се. Двама отпадат. Траян остава със сигурност.
Аз май съм единствения човек, който не е фен на Калин. Много ми е асоциален и неемпатичен. Всички се въртят около него, а той около собствената си ос. Но явно е чаровен, щом беше издигнат на пиедестал.
мен ми е трудно да кажа дали е така понеже той рядко говори и слушаме само неговия глашатай Алекс, но и така да е, за мъже на тази възраст известна доза егоцентризъм е простима.

# 1 060
  • Берлин
Аз съм абсолютно съгласна с решението на горямата коалиция. А че битката е планирана за двойна, беше ясно от синхрона на рада преди всички събития. Не намирам поста си, но писах след думите й веднага.
Искам рада вън, за другите 2ма почти на кантар с превес Алекс.

# 1 061
  • София
Добре де при положение, че са двойни номинациите и съответно двойни елиминации, коалицията при всички положения губят свой човек - Траян или Алекс. Може да имам изключително лошо мнение за Миро Шубето, но в конфигурация той срещу Рада и Алекс, нямаше начин да не е комфортен победител и вече с 400 гроша отгоре. Така поне Траян или Алекс ще забогатеят значително и директно си гарантират поне полуфинал. Надали някой вярва, че Рада може да ги бие. От две злини, решиха, че това е по-малката. И пак казвам евала на Траян, остава ми твърдо в топ 3 на любимците за сезона.

# 1 062
  • Някъде там...
Нищо не е ясно, като си спомня как заби Траян на последната елиминационна.
Алекс обаче втора елиминационна за два дни. Ние Калин жалехме, а то Алекс го отнася.

# 1 063
  • София
Едно разбрах от днешния епизод:
Миро е шубе!

# 1 064
Ох ама те на промото пак издадоха какво става. За пореден път...

Общи условия

Активация на акаунт