💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 45 891
  • 1 130
  •   63
Отговори
# 1 125
Представих си преди малко лаптоп с близките на финалистите. И бременната жена на миро, която се гордее с него, докато мъкне ежедневието на гърба си в най-трудните месеци, а той сбъдва мечтата си за битки. Майкоооо

Точно! И Калин ще го гледа ли този лаптоп? И после ще играе на финала срещу Мирослав? И ще иска да спечели? И да вземе парите?

# 1 126
Наистина не разбирам Мирослав как е оставил бременната си жена за някакви кирливи 90, за мен наистина не си струва, без никаква комуникация
Показа се и какъв човек си.
Всички харесват Калин точно защото е
Чист и емпатичен човек Blush
Хората в днешно време са лоши, аз лично много се радвам когато видя чист човек.
Такива хора остават във времето Blush

# 1 127
  • София
Е, днес вече няма как да не видим две битки в един епизод.
Ще започнем с тройната елиминационна, която ще е двойна смърт и би трябвало да има време и за явно поредната статична игра за имунитет. Жалко. Няма да видим любимото ми колело на смъртта. Това ще е първи пропуск от 7 сезона! Много по-жалко.
Прогноза няма как да направя, защото не знам кой ще се върне и каква ще е играта.
Но за утре категорично Траян ще ги отвее като бръмбар сламка. Алекс втори, Радостина трета.

Как ги виждам епизодите:
сряда: елиминационна + битка за имунитет
четвъртък: последен класически племенен съвет + последната елиминационна битка
петък: съвета на четиримата в който ще се видят с близките си чрез видео, полуфинал и финал

# 1 128
Фотофиниша ме връща на битката Траян - Калин, когатп Траян победи Калин с 1 секунда...Пак ли същото ще гледаме?

Каква е вероятността  толкова много игри да се решат с "фотофиниш"?

Траян-Калин на плочките
 Калин-Миро с поясите
 Ръждавичка- Радостина с цилиндрите
 Довечершната игра

Точно граничи с невероятното толкова дълги игри да са "на кантар". Явно играта свършва по някакъв начин, но за драматизъм я доиграват.

# 1 129
  • София
Нека са 5.
Забравяш и как Радостина на косъм задмина Николета, която пък забрави да разтоварва чувалите и си почиваше.
Със сигурност е имало още не малко такива игри на косъм през сезона.
Повече са от 5.

Ами няма как да знаем... Или вярваме или не вярваме. Няма средно положение. Няма доказателства за едното или другото.

Иначе генерално и аз не им вярвам толкова игри да са на косъм, защото по принцип е рядкост. Не е нещо невъзможно разбира се, но математически е много малко вероятно.

# 1 130
Така е, просто за горните се сетих на прима виста без да се напрягам.  Макар, че точно играта за разтоварването не бих я сложил към нагласен фотофиниш

Общи условия

Активация на акаунт