💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 73 553
  • 1 744
  •   163
Отговори
# 1 710
  • София
Мирчо може да не е дивак, но е мазен и с луд поглед, един от най-антипатичните участници за всички сезони!
Нито мъже, нито жени го харесват.

Освен Vanne

Всеки има право на лош вкус 🤷♀

А Маугли го взимам веднага, хич и не ми трябва да приказва много. Това мъж да не спира да му мели устата, не мерси. Това само на Алекс прощавам и само от телевизора 😂

Или пък скръбно да ми намила като Шубето.

# 1 711
  • тук и там
Всъщност,Маугли е положителен герой, това за тези ,които не са чели книгата..
Аз по-голяна шушумига от Миро не съм виждала в ИВ.Как ще спечели този невзрачен и антипатичен човечец  направо не знам..

# 1 712
  • Някъде там...
Тези дни все ми хрумва за ефекта на пеперудата. Как ли биха се наредили нещата ако Алекс не беше научил Радостина да минава гъбките, ако бяха последвали желанието на Алекс да номинират онзи ден Миро, ако Алекс не беше сгрешил онзи пъзел на териториалната, ако Калин не беше спечелил имунитета днес и т.н.? И въобще за ролята на късмета и как не можем да контролираме всичко.

# 1 713
  • Bayern
За всички, които се надяваха вчера Алекс да пусне играта на Траян-
Само си представете след  такъв жест как Траян се завръща в резиденцията и казва на останалите, че Алекс му е подарил победата, ми то си е срамно ...Или пък навън докато гледат шоуто с приятели и Траян и компания ликуват заради подарена победа , щеше да е жалка картинка... 
Аз също предпочитах да победи Траян, любим ми е още с влизането си. Радвам се, че не ме разочарова до края !

# 1 714
  • Някъде там...
Миро е съвършеният егоист и интересчия. Ще прегази всеки, за да постигне каквото си е наумил. И не е единствен. Това е тактиката на цялата онази група подготвени разбирачи на играта, които единствени му се възхищават.
Никого не уважава Миро, само себе си. Затова и никой не уважава него.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 08:58 от Жабче

# 1 715
  • София
О, да, страшно уважение показа Миро към жените след като изпълзя изпод полите на Пекин. Отрече се от нея в секундата, в която влезе при сините, че ги и изклюкари веднага коя колко грошове имала. После остави Сапунджиева абсолютно сама, сакън да не му се отрази подкрепата към нея негативно. Опита да прати Калин срещу другата си коалиционна партньорка Николета и в разговора с Дино и Траян беше абсолютно готов да хвърли Рада на вълците само и само да го оставят него за финал. Изключително похвално поведение на достоен подкрепящ жените 🤣 С приятели като Миро, врагове не ти трябват.

# 1 716
Ако Мирослав в цялата игра се представяше както във финалната седмица, аз за себе си гарантирам, че нямаше да ми е неприятен. Сега го виждаме с открити карти, борещ се със зъби и нокти, заявява се, говори. През цялото останало време седеше прикрито в сенките, не искаше да поема отговорност в племенните битки, много често не беше на 100% там, на съвети се криеше зад коалиционните си партньорКи(по-често) и слагаше една ехидна усмивка като му минат плановете кой да номинира, а после се правеше на агънце. Във всеки има доза лицемерие - ето Алекс щеше да се жертва за младите - Да, ама не! Играе му се играта, иска да стигне напред, и той прави коалиции, които нарича 'подкрепа между силни играчи'. Хитър е, но не прави такова неприятно впечатление, защото изговаря всичко и нито веднъж не се е обърнал срещу тези, на които е верен. И Калин ще стигне финала не само заради качества на арената, а и заради стратегът в социален план Алекс, който е зад гърба му. Калин добре му дойде шамара на Пекин, Миро и коалиция, че няма значение дали си дал всичко за племето и си играл най-силно, като пак ще си номиниран, защото не си удобен. И оттогава той доста се промени.
Ако някой иска да пита кого е предал Миро - да прочете горния коментар на Лорелин.

# 1 717
От това с кого, коя или какво си ляга Калин, нито ще стане по- лош човек, нито по- слаб играч, нито по- малко лоялен и верен приятел, нито очите му ще носят по- малко слънце! 🫶🐞

# 1 718
Връща се Алекс от битка и казва... чудех се дали да дам път на младите, ако беше Калин може би щях.. без коментар.
Ами нищо чудно, чичко Алекс, на финала да дадеш път на младите. Ама се съмнявам, защото си влязъл заради парите. Театрото ти е незаменимо. В Съдби на кръстопът ли тренира новото поприще?

# 1 719
Ааа не, след целия гнусен хейт и злобата, която отнесе Мирослав, заслужава да спечели. Искрено се надявам в това. Снимката, която се развя с победителя е на играч в жълт екип, но тялото е на Миро. Алекс и Калин имат широк ханш и дебели бедра, а само те са останалите жълти.
Стана ми смешно, че явно и играчите вътре са наричали Калин Маугли. Ами той си е такъв, абсолютен дивак. Ни разговор става с него, нищо. И добре, че Ивайло му подари битката с купичките, та да стигне до финал. И чичо Алекс да говори и мисли вместо него.
Мале,мале би казал Калин🤦😂😂😂😂
Спокойно кръвно ще вдигнеш😁 .Мирко печели не се напрягай.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 08:41 от *Ани*

# 1 720
  • Bayern
Гледам тази снимка и си мисля как добре се вписва Миро в мъжката компания. Защо му трябваше да се крие зад жените? Добре подготвен, със самочувствие на силен играч, а така си прецака образа, чак ми става жал като го хейтим толкова много...

#СезонътНаКалин

# 1 721
Да кажа за снощния епизод, че много ме хвана яд за Траян! Исках да го гледам на финал повече от Алекс.
На Радостина и признавам, че умее да губи с достойнство. Като цяло тя беше доста прецакана от дългия престой на блатото, защото се включи късно и може би това доста я тласна към мръсната и социална игра. А може би просто си е щяла да търси женската коалиция от самото начало. Друго трябва да и се признае - супер лоялна към хората от коалицията си. И Николета, Пекин, Томи, Миро. Алекс и Калин е ясно, че никога не ги е броила за нейни хора, както и те нея.

# 1 722
И още нещо да кажа, че много ме е яд как изиграха Траян. Хитрите Дино и Алекс лекичко го побутнаха да се полакоми за грошове. Ех, Траяне. А беше достоен победител. Щеше да отидеш на финал с Дино и Миро и щеше да биеш. Ама Дино не спря да ти намила за тъпите грошове, щото печели и в двата случая, ако паднеш отпадаш като конкуренция, ако биеш носиш на Дино грошове. Алекс с неговата мантра за силните мъже те довърши. И изпрати силен мъж на битка.
А доколко битките са честно спечелени, ще го повярвам само ако теглят жребий кой къде да играе. Иначе винаги могат да те сготвят.

# 1 723
Аз вече виждам петъчно/съботния пост на някои съфорумци, за щастие 1-2 от 1000 Grinning

"Видяхте ли, най-достойния спечели. Миро е КЛАСИ над вашия Маугли. Видяхте ли какво е мъж, достойнство, финес, актобатика! Сега сигурно празнува с жена си и детето, а Маугли реве в ъгъла. И вие ревете в ъгъла. Толкова достоен победител за 7 сезона не е имало и ще го запомнят, децата ви ще искат да са като него."

Може да се открадне поетичността ми.

За битката днес- от очилата на Павел, които отразяват и Марс, се вижда що-годе също кой е на елиминация. Формите на Чикагото няма как да не се откроят, не бяха в отражението.
Мъжът много ще тъгува като отпадне Дино, това е фаворита му и после е Калин.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 08:58 от Gehenna

# 1 724
Абе Мирослав даже за собствената му коалиция не е фаворит🤦😂.Това говори достатъчно каква му е играта през сезона.Жалко че силни играчи избират този път да бъдат мижитурки и криещи се зад полите на жените.

Общи условия

Активация на акаунт