💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 76 691
  • 1 789
  •   179
Отговори
# 1 695
Според моето скромно мнение Чикагото "с двата ножа" изпраща Дино срещу Мирко. Опарен от ситуацията с Гордиенко, рачето 🦞Теодор си пази обратния път към финалите. Шубе ли го и него?! 😏Клоун-чешит е Чикаго. Егото му играе лоши шеги за другите. Така дава шанс на Кандчето и после - сакатлък! Калин отпада по незнайни причини. Така Чикаго постила пътеката, за да бъде .... - №4?! Така и така това щеше да бъде. "Е, Чикаго, Чикаго!" - казва и Ралица.

# 1 696
  • София
Чикагото да не е луд да се изправя срещу Миро, само защото така е щукнало на Алекс, Калин и Дино?
Много ясно, че ще изпрати скатавката Дино.

# 1 697
А, може би Алекс ще се "жертва" срещу женчото. Нали му беше мисия. И извинявам се, но така и не успях да харесам Алекс. Много "праведен" ми идва. В неговото присъствие, Калин съвсем ми се губи. Възпитан, не умее да прекъсва 😉

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 02:25 от Bo Sova

# 1 698
  • София
Чикагото да не е луд да се изправя срещу Миро, само защото така е щукнало на Алекс, Калин и Дино?
Много ясно, че ще изпрати скатавката Дино.

Оо, естествено, че не трябва да се самопредлага, той вече веднъж го игра това с номиниран с цел да изгони - и прецакан.
Но, от гледна точка на Калин, Алекс и Дино - явно ще опитат да номинират него, той от своя страна, пък и скатавката ще помогне логично, ще се опитат да е номиниран Дино, Чикакого - точно защото не е луд да рискува втори път, Миро - шубе го е от Чикаго и ще предпочете Дино. Той, ако имаше как имунитет да си купи - щеше да е най-доволен, ама уви. Секнаха му плана за лесни грошове от Радостина, та сега ще харчи - естествено доводите предполагам, че ще са, че или Чикагото повече заслужава или че е разочарован от Дино - съмнявам се да каже истинската причина - страх го е от Чикагото, а в Дино вижда преодолим съперник.

# 1 699
  • София
То е ясно, че са Миро и Дино. Поне според мен де.
Още след края на битката го писах. И те сами си го казаха на синхрони.
На мен ще ми е любопитно как ще се стигне до това. Съветът ще е много силен и би трябвало много грошове да се развъртят.
Алекс ще си купи имунитет, това също е ясно.

# 1 700
Много се радвам, че Калин взе имунитета. He finally locked IN. Решаваща битка за него, защото ако не беше я беше взел щеше да е той на елиминация 99%. Но като се замисля най-интересната конфигурация за мен щеше да е ако Дино беше спечелил, кой щеше да ходи на елиминация? Калин срещу Мирослав? Финал преди финала? Щеше ли Алекс да се опита да спаси Калин като не си взима имунитет... Много по-интересно щеше да стане според мен... Сега е ясно, че Мирослав отива срещу Дино като най-удобните от петимата.

# 1 701
  • София
То е ясно, че са Миро и Дино. Поне според мен де.
Още след края на битката го писах. И те сами си го казаха на синхрони.
На мен ще ми е любопитно как ще се стигне до това. Съветът ще е много силен и би трябвало много грошове да се развъртят.
Алекс ще си купи имунитет, това също е ясно.

Реално всичко ще зависи от това по колко ще се "продава" допълнителен глас, Алекс какво ще избере да купи и дали Чикагото изобщо ще му се върже на Миро да "играе" с него.
Та, общо взето очаквам интересен съвет и яко харчене.

# 1 702
Скрит текст:
Дали на Радостина прътите й са деформирани или по-обемни? Толкова трудно да се пъхат в дупките...
Тук се вижда много добре:

Прътовете и дупките са правоъгълни и единственото което трябва да се направи за да влизат по-лесно е да се завъртят на 90 градуса по оста им (по дължина). Ама кой да се сети Joy
Миналия сезон Раду направи абсолютно същата грешка и се забави срещу Мартин на капитанската и после си отвися на изолатора.

Не е вярно това за правоъгълните дупки и пръти. Тук се вижда повече от ясно че са си квадратни

# 1 703
Повечето гледат да пишат тук, четене няма!
От 10 стр се  пише, че Алекс не е номиниран служебно, ама кой да чуе.
И твоята как все се знаели всичко, колко пт вас казаха, че Алекс е пътник вчера?
Аз съм на 90% сигурен, че и Мирко не печели, всяка година се говорят глупости и накрая е друго

# 1 704
С всеки епизод продукцията затвърждава едно - състезателите не са вкарани там за да могат да мислят и да правят стратегии. Вкарани са за да бъдат непрекъснато изненадвани, подигравани и унижавани.
Поредният пример..пардон два примера - първо беше за двойните елиминации а после "Хващайте с двете ръце".

Дино добре загрява:
Кой ще отиде срещу Миро - Чикагото или аз, но това решение вероятно ще го вземат Калин и Алекс

Жалко за Траян, това беше нашият всеобщ номер две, човек определно искан от мнозина на финал.

# 1 705
Ааа не, след целия гнусен хейт и злобата, която отнесе Мирослав, заслужава да спечели. Искрено се надявам в това. Снимката, която се развя с победителя е на играч в жълт екип, но тялото е на Миро. Алекс и Калин имат широк ханш и дебели бедра, а само те са останалите жълти.
Стана ми смешно, че явно и играчите вътре са наричали Калин Маугли. Ами той си е такъв, абсолютен дивак. Ни разговор става с него, нищо. И добре, че Ивайло му подари битката с купичките, та да стигне до финал. И чичо Алекс да говори и мисли вместо него.

# 1 706
Мирчо може да не е дивак, но е мазен и с луд поглед, един от най-антипатичните участници за всички сезони!
Нито мъже, нито жени го харесват.

# 1 707
  • някъде другаде
Според мен довечера на битка ще са Миро и Дино. Миро ще победи , макар , че ще съм за Дино. Алекс ще си купи имунитет , че няма да си носи грошовете в къщи.

# 1 708
Вярвам в чудеса! Довечера стискам всички палци Дино да отвее клъвнатия и най- после да започнат мъжките битки🍀🤞🏻🙏

# 1 709
  • Bayern
Вижте как бута куба Радостина и как буташе Ръждавичка.
Просто няма какво повече да добавя.
Ръждавичка е в отделна Вселена просто.

Вселената не отпадна ли от същата тази Радостина, дето едни кубове не може да бута?

Е и?
Ръждавичка ще се запомни завинаги. Главен герой и любимка на много хора.
След години ще се помни основно тя от жените.
Такива като Радостина, Николета и пр. всяка година се промъкват до топ 8. И нищо повече от това.
Е, и Джаферович ще се помни винаги... по-важно е как ще бъде запомнен човек !!!  Щото всички помним и Алекса Rage и Фифо Yellow Heart ,  а между тях Вселена разлика

Общи условия

Активация на акаунт