💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 27 978
  • 687
  •   242
Отговори
# 180
  • Варна
Ако Калин отпадне спирам да гледам 😃
Относно анкетата, Ами на мен Мирко ми е по антипатичен от Радостина.

# 181
Тя и Гизем е била с тях. Интересното е, че е с черна рокля, а Калин с черен смокинг. Да не обявят, че са във връзка. Joy Роклята обаче не ми изглежда като за сутрешен блок, костюмът на Калин също, по-скоро снимат нещо друго.

# 182
Трябваше да го зуумна, за да съм сигурна! 😁 Убавец! 100% техните са го накарали. Казали са му: “Калине, отиваш в национална телевизия … не може и там с шарените гащи! 🤣🐞🔥💙
Хм, това нашето момче ли е с Чикагото:

Защото Чикагото пък не прилича на 🐝,😃

# 183
Да не снимат нещо Коледно за Нова  с лица от Игрите.Обикновено тогава го издокарват така ако участват в някоя шоу програма 😄Друго обяснение нямам.

# 184
Ааа, що да не може с шарените гащи? Я виж Чикагото как се е барнал. Smile

Притесни ме с тоя костюм Калинката. Хич не е неговото. Wear Mans Shoe

# 185
  • София

Сапунджиева е жена-мечта!
Нали😃
Красива с хубаво тяло и готви като замаяна.
Мечтата на всеки мъж

Точно! И послушна + изкарва пари Wink

# 186
Тя и Гизем е била с тях. Интересното е, че е с черна рокля, а Калин с черен смокинг. Да не обявят, че са във връзка. Joy Роклята обаче не ми изглежда като за сутрешен блок, костюмът на Калин също, по-скоро снимат нещо друго.
Да може би са ,за някво парти ,съмняваме така да се юрнат на интервю.
Пък ,както се уж говорише ,че Мимито , знаете какво така ,че и нашия приятел Калинката ,стига до там така ,че не губя надежда .

# 187
  • Някъде там...
А Ръждавичка е пуснала рекламка на тренировки с жилетка и мото: "Още ли правите женски коалиции? Идвайте да тренирате. "
Дяволче, иди да надникнеш. Wink

# 188
Чикагото е за интервю може би, но Калин и Гизем са твърде официални. Снимат нещо друго според мен.
Иначе аз закривам сезона с напускането на Калин, когато и да е то. И без това тези статични битки са ми мега досадни. 🥱

# 189
Новогодишна програма? Само там Калинката не би отишъл с шарените гащи, ама знае ли човек?

# 190
  • София
Анатема! В момента, в който Калинката отпадне, напускам!

# 191
Аз пък да кажа,че съм много щастлива,че всички го видяха Мирката какъв е страхливец с неговия глас за Калинката и ще му секнат коалициите. Крайно противни са ми той и Радостина. Очаквам както се вижда от промото Дино да се присъедини към тройката от корицата.
За елиминацията - Николета искам да отпадне,за да престане да бъде маша в ръцете на който свари. В началото й съчувствах, вече наивността й ме дразни,  не се  учи, не се променя, не заявява себе си.

Фаворит за финала определно ми е Траян. Калинката е стихия на терен, има холивудски чар и благ характер. Но Траян е супер комплексен, по-зрял, печели ме неговата принципност, лоялност и осъзнатост.

# 192
  • Някъде там...
Ей, тоя Чикаго, какъв смут създаде.
Aко някой разпознава студиото, може да се сети кое е предаването. Аз не гледам особено телевизия.

# 193
Само да вметна! Имах време да разгледам днес по - подробно темата! Ами ВЕЛИКА РАБОТА НА АДМИНИТЕ! ВЕЛИКА! Браво! То анализи, то анкети, то седмици, то психологически профили и информация за участниците! Възхитена съм! Най - добрата тема в цялото БГ мама и не само! Благодаря от сърце! Heart

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 20:00 от Tilda.M.

# 194
Явно няма да стигнат до финала жалко
Пепел ти на устата😂Това случи ли се темата, и рейтинга им навсякъде умира.В това съм на 200%сигурна 😁

Ако това е спойлер, със сигурност няма да ги гледам финалите.

Общи условия

Активация на акаунт