💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 13 565
  • 486
  •   377
Отговори
# 165
Чак сега разбрах защо Мирко цял сезон седеше на едно място. Човекът вълк е тренирал за тази седмица статичните игри. Ще блесне. Няма друг начин......

Днес ще гледам със закъснение.
Да се повторя: Алекс, Чикаго. Ники каквато беше там - на влака. Дано.

# 166
Михаела е май. Поне на нея ми прилича.
Само Джаферович липсва Joy

# 167
  • Варна
Благодаря за труда на Сони и Дявола.
Ще гледам тази вечер с вълнение. Наистина много искам Алекс да остане.

# 168
За съжаление довечера ще е точно битката с коловете. На снимката те са точно 7, колкото са и финалистите. Много тъпа битка.
И аз харесвам колелото на смъртта. Давана е и на финалната фаза. Там няма кой да бие Калинката.
Дано не е в Нова за интервю след отпадане 😞. Като дивак е по-готин, с този костюм все едно новините ще чете Joy

# 169
Корицата е един път! Искам ги така на финал Blush
Ама ми е ясно, че няма за стане.
В анкетата най се затрудних да отговоря кой ми е най-антипатичен. Онзи ден, като гледах заверата между Мирослав и Радостина, получих съвсем буквално гадене. Добре, че гледаме на запис, едва сварих до превъртя.

# 170
Интересно ми е по въпроса за анкетата.Всеки има право на мнение разбира се ,нооо
Кой за бога е дал 4 гласа за Калин на въпроса
Кой от осемте финалисти иска победата на всяка цена?
🤦😂😂😂😂
Смисъл едно и също предаване ли гледаме ??
Даже не е нужно да го харесвате,да ви е фаворит и т н .Ама сериозно???
И то повече от Траян и Николета.😂😂😂Падам просто.Човешкия мозък ме изумява с всеки изминал ден,и то не положително 😄

# 171
  • Дубай
Ани, чак се върнах да проверя, защото не бях обърнала внимание... Но наистина четири гласа за Калин... Странно, кой може да мисли така. Нереално чак!

# 172
Трябваше да го зуумна, за да съм сигурна! 😁 Убавец! 100% техните са го накарали. Казали са му: “Калине, отиваш в национална телевизия … не може и там с шарените гащи! 🤣🐞🔥💙
Хм, това нашето момче ли е с Чикагото:

# 173
  • Варна

Сапунджиева е жена-мечта!
Нали😃
Красива с хубаво тяло и готви като замаяна.
Мечтата на всеки мъж

# 174
“Калине, отиваш в национална телевизия … не може и там с шарените гащи! 🤣🐞🔥💙

# 175
  • София
Хора, представяте ли си ние тук готови да късаме ризите чак на финала, сметки правим за днес имунитети, ама с тия снимки от Нова днес да отпадне Чикагото и бам утре Калин и вече закривай тая пародия 🤣

На финала накрая Шубето, Блатната и Дино за цвят, ще умра от смях. Макар че ей такъв финал заслужават с тия простотии цял сезон.

# 176
Трябваше да го зуумна, за да съм сигурна! 😁 Убавец! 100% техните са го накарали. Казали са му: “Калине, отиваш в национална телевизия … не може и там с шарените гащи! 🤣🐞🔥💙

Явно няма да стигнат до финала жалко

# 177
ПЕПЕЛ ТИ НА ЕЗИКА!

Хора, представяте ли си ние тук готови да късаме ризите чак на финала, сметки правим за днес имунитети, ама с тия снимки от Нова днес да отпадне Чикагото и бам утре Калин и вече закривай тая пародия 🤣

На финала накрая Шубето, Блатната и Дино за цвят, ще умра от смях. Макар че ей такъв финал заслужават с тия простотии цял сезон.

# 178

Явно няма да стигнат до финала жалко
Пепел ти на устата😂Това случи ли се темата, и рейтинга им навсякъде умира.В това съм на 200%сигурна 😁

# 179
Скрит текст:
Мишенцето си е събрала женската завера... Това е писала Радостина под този пост. Нито една нестигнала до никъде.

А коя е тази с червената коса?
Иванина от миналия сезон.
Аз се чудя коя е най-вдясно.
Стефания Янкова. От котилото на Михаела е.

И Ивето е била там:

До Ивето е Елица. Пак от котилото на Мишето.

Общи условия

Активация на акаунт