💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 13 624
  • 489
  •   385
Отговори
# 150
За Дино не знам, но Калин определно се качи обратно на гредата, старателното момче Blue Heart, а всички останали само се допираха до нея.
Дино също се качи с единия крак, но Калинката с двата и както в повечето пъти играеше бос. Satisfied
Пс. Благодаря за новата тема! Прекрасна е! Корицата - топ Heart

# 151
  • Някъде там...
Хм, това нашето момче ли е с Чикагото:

# 152
  • гр. Шумен
Дочаках финалната седмица. За мен победителят е Калин, оттам нататък, който откъде е. 😆💙💙

Имам лошото предчувствие, че все ще дават игри, където Въздесъщият ще е във вихъра си. Изометрия довечера, еми битка като за него пак. А пък аз съм абсолютно убедена, че точно той ще обере Радостина, ама да видим.

Дано Алекс да спечели довечера. Чикагото трябва да ми се абилитира. 😆 Много съм разочарована от него напоследък. Николета да си ходи, стига вече с тези женски драми.

А пък продукцията, да им кажа, рейтинга им много повече ще се покачи ако поне веднъж победителят е героят на публиката! 🤷‍♀️

# 153

Защо е в Нова Калинката. Рано му е още. Да не отлети Чикагото днес Open Mouth

# 154
  • Дубай

май да!Явно е от някакво интервю след финала... Истината е, че Калин е над нещата и едва ли с някой е останал в лоши отношения след игрите.

# 155

Той си е. Не мога да повярвам, че е с костюм. Satisfied

# 156
  • Някъде там...
И аз заради костюма се зачудих той ли е или не. Толкова непривично облекло:smiles:

И Гизем е тук:

# 157

Той,той😁
Мале колко е странно толкова официален да го видя.Отива му.Като манекен е 😁😍

# 158
  • Дубай
Не, че не ме кефи в официално облекло, просто ми е малко странен.

# 159
А Чикагото си изпати веднъж като доброволства да отсрани Гордиенко. Той си го каза на Ралица. Видя рано, че не е до умения и сила, а до кой продукцията реши да остави.
То ако продукцията реши положението е малко " ...що си с шапка, ...що си без шапка"🤨

# 160
  • София
Мишенцето си е събрала женската завера... Това е писала Радостина под този пост. Нито една нестигнала до никъде.

А коя е тази с червената коса?

Иванина от миналия сезон.
Аз се чудя коя е най-вдясно.

# 161
Е, как не е ли Мишето?!?!
Аз тази Иванина не я помня.

# 162
  • София
Иванина се преби още в началото на "планината от варели" Rolling Eyes и напусна по медицински причини.
Не знам, нито на Мишето ми прилича, нито на Сапунджиева, както твърдят колежки.

# 163
Не, че не ме кефи в официално облекло, просто ми е малко странен.

Това момче има слънца в зеленото на очите си Nature Sunny

# 164
  • Дубай
Михаела е май. Поне на нея ми прилича.

Общи условия

Активация на акаунт