💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 196 723
  • 4 009
  •   67
Отговори
# 3 990
  • Някъде там...
Ох, като казахте плуване и веднага ми изплува Радо как дърпаше цялата лодка на мъжагите барабар с тях в нея. 😍 Жорката как плува на презаснетата битка - за кеф, мачът беше вече свирен. Буквално! 🤣

А, този култов момент. Веднага го илюстрирам цветно. Пазя си спомени.

# 3 991
Радо ми беше един от любимците. 😊

# 3 992
От сигурен източник (всъщност два) знам, че баш Миро са искали да спечели. Защо - нямам идея. 😐

И а така знам.

Относно Шопа - ако е бил казал за контузията си, която е имал - никога нямало да го вземат в предаването. В някакъв над/подкаст го казаха и мисля, че той го потвърди при Ваня (говоря за старата контузия).

# 3 993
  • Някъде там...
Ако е така, то са съвсем за заплюване. Значи изначално са заложили на хейта...
Абе, дразнят ме. И пак гледам, нали? Sweat Smile

Какво иска да каже тук лирическата героиня, м?

# 3 994
На мен ми хареса, че местеха играчите по локациите. Това премахва вечните коалиции и схеми тип "Джаферович". Не ми хареса, че причините за местенето от добра на лоша локация и обратно не беше по заслуги, а по някакви крайно несправедливи методи, даже не бих ги нарекла правила. Не може в такова предаване да търпиш негативи по причина, че си силен и се отличаваш в битките! Например местенето на Шопа на блатото и пленяването на Калин при жълтите бяха супер скандални. Имаше играчи, които си бяха нарочени за махане, а други, които решиха да поемат отговорност, бяха подиграни. Ей такива неща супер много отблъскват.
Аз не бих плащала пари в реално време на игрите по сметка на продукцията. Те достатъчно облажават. А и през цялото време се съмнявам, че манипулират и нагласят, как да съм сигурна, че не хвърлям пари на вятъра?! 

# 3 995
Старата "контузия" на Шопа е дискова херния, получена от заседяване като шофьор на тир 5 години в Англия. Не му е правила проблем години наред. Доколкото пък аз разбрах, продиктувана е от дърпането на варелите и забавена лекарска намеса. Плюс дъжд и блато.

Дино явно е със същата "контузия".

# 3 996
  • Някъде там...
Черпя ви една калинка за лека нощ:

# 3 997
  • София
И какви са тези сериозни източници за Миро?
Те се носеха слухове и че Мартин е син или племенник ли беше на Дон Вито и какви ли не небивалици.
Ако е бил важен за тях човек никога нямаше да го представят в толкова лоша светлина. Да, гони се рейтинг, ясно е това, но не и на гърба на важни за тях хора. Те, рейтинга пак щяха да си го постигнат и по друг начин.

# 3 998
Цялата несправедливост е най-вече, че Мирослав не трябваше изобщо вече да е в играта - трябваше и него да изгонят с Томи. Както и двете девойки под ръчичка с тях. За да не им се прецака бройката с играчи - връщат последните отпаднали и готово. И да заслужаваха си изгонването - не заради храната, а заради тъпотията да вменят вина на напълно невинни хора - Иво и Крис.
Ако ще до други ден защитниците на Миро да пишат колко е представен грешно - това им действие и тези им "сметчици" с Томи и двете девойки - няма как да ги оправдаят.

+100. Такова като Мировото говорене всеки ден се лее по тв - политиците ни усукват кротко и мазно , не, мерси, слушах го Миро като кроеше шапки на всички - първо с девойките, после с Дино и Траян, те обаче го прозряха и имаха доблестта да се коригират . Извиненията му и да ги бяха дали пред мен дикиш нямаше да хванат , както явно не са се хванали и играчите вътре.

# 3 999
  • София
На мен много ми харесаха момичетата този сезон. Може би като количество е над средното за Игрите.
За мъжете не мога да съм компетентен, там дамите да кажат.

Имаше много красиви дами. Чисто като външен вид имам предвид.
Уви, много от тях отпаднаха рано, рано. И това което се набива на очи е, че 90% от тях бяха естествени.
Като гледам и в социалните мрежи са сериозни и не наблягат на голотии и пошлост.
Малко глътка свеж въздух в сравнение с много други шоА.

# 4 000
  • София
И какви са тези сериозни източници за Миро?
Те се носеха слухове и че Мартин е син или племенник ли беше на Дон Вито и какви ли не небивалици.
Ако е бил важен за тях човек никога нямаше да го представят в толкова лоша светлина. Да, гони се рейтинг, ясно е това, но не и на гърба на важни за тях хора. Те, рейтинга пак щяха да си го постигнат и по друг начин.

Според мен е очевидното - продукцията се е надявала друг да е победителят, Миро е бил побутван с друга цел, да е глас за някой - в началото Шопа, после вече не знам. Но заради тъпите намеси, а и кофти стечения на обстоятелствата изгубиха основните сюжетни линии, та реално решиха да ползват наличните - с най-възрастният на финал и т.н., Чикаго няма как да допуснат да е победител - прекалено е устат и непредсказуем, та сложиха елемент, за да не стигне финал, но на финала взе че спечели Мирослав. И понеже нямат кадри, които да сглобят, така че поне част от публиката да е на негова страна, са използвали другата известна стратегия. Пускат си натуралните кадри с него и останалите, основно Калин и естествено хората реагират.

Миналата година нямаше как да ползват този метод, защото нямаха нито един герой. Злодеи доста, ама герой не. То и за това рейтинга им беше такъв. А сега - герой до харесван, герой до харесван, ама накрая Миро победител. Безличния страхлив скатавчо. И воала - коментарите летят, рейтинга висок, продукцията доволни!

# 4 001
Да, реално продукцията сама носи вина за провалените им основни сюжетни линии.
Единствената сюжетна линия, която успяха да добутат до финал е двубоя между Кали и Мирослав, но от това което видях аз лично през целия сезон са искали по-скоро Калин да спечели, заради изключително лошия отзвук след сезон 6, когато се заговори и за край на Игри на волята, но там Кралев ги спаси и Раду и битката му с жените.
Не случайно смениха почти изцяло концепцията си и се върнаха към сезони 1 и 2...

Те са виновни, че се възпали кръста на Шопа, защото имаха това гадни блатно.
Те са виновни и за провала на Ръждавичка и Пекин. С цялостното си менажиране на събитията доведоха до тези събития. То е като домино ефект.

Най-големия им грях е, че оставиха изолатора за цялата втора фаза и че измъчиха 2/3 от играчите.
За мен много неща не се получиха както са искали.
Искаха ,да има двубой между Ръждавичка и Пекин, на финалите и едната да стигне в топ 4.
Според мен и не само ,а и познати,дори някой който познава мислят така Калин ,им е бил избраника за победител (ето и няколко индикации, имаше най добрия хайлайт преди началото на финалната битка , визитката му беше най добре изпипана, във Инстаграм като пускаха участниците той беше последен нали става дума за стори с техния първи пост и пишеше той е решен да изкачи най високия връх ,макар и вече всичко да е минало и Миро да е победил, си остава техния победител ,цял сезон са насочени към него ,пък и това дето Ралица му се скара ,че се е бавил, преди не е ставало .
На Момчил не се караха че се бавише срещу Рълев, на Фифо, че заби на пъзела, на Гешев ,че се забави, дори за Алекс нищо не казаха реално поздравиха Миро и натропаха Калин от яд и пъзела беше за Калин ,той влиза със заявката за пъзелист Миро го реши щото имаше време иначе е зле на пъзелите)
Според мен са искали съперничество между Калин и Шопа и те да бъдат на финала, като ги устройваха един от двамата да бие
За Лапунов според мен нещо зад камерата е станало поне по неговите думи начина който не ги харесва, а уж не са го излагали по никакъв начин ,както вика ,че никой не го е прецакал беше казал ,че Томи си го бил честно и ,че Ръждавичка не го е прецакала ,той е искал да ходи на капитанската да се докаже ,може да се е сдърпал с някой зад кадър, винаги е имало такива играчи които малко се карат с продукцията.
Чикагото трябваше да бъде изгърмян на полуфинала ,тъй като дори той да беше на мястото на Алекс щеше да бие Миро и Калин, дори с преднина ся не го знаем колко е добър на пъзели, но сто про щеше да го нареди преди те да минат трасето.
Но Чикагото не добър образ за победител, да забавен но чисто визуално и глупостите които върши не са това което си представяш като чуеш победител(победителя им да се насере по време на битка или да танцува по долни гащи или две думи ,да му е трудно да се върже).
Играта на Иво и Калин мисля че беше за двамата ,тъй като и двамата имат добра памет пък е повечето елементи бяха в полза за Калин, само на фунийките Иво беше по добър, но мисля, че му се даде колкото и да е, човека е  реалист знае, че ако се върне следващата седмица пак ще бъде на елиминация ,отделно е контузен и, че няма шанс на финалите реши да даде възможност на някой който ще стигне и има шанс да спечели, той сам си го каза Калин или ще спечели или ще бъде във топ 3 което стана завърши на второ място.
А Томито, повтори се същото със шампионите само дето по тъпо нещо според мен безименно племе няма да има никога дори каквото стане ,вече макар, че аз си мисля ,че те просто са искали да има жълт цвят, и за това ги напраВиха безименни акя жълти, тъй като два сезона жълтия цвят го няма във втора фаза .
Тяхната мечтана тройка е била Калин,Шопа и Ръждавичка.
Иначе официално Калин стигна 30 Хил в ИГ
След него е Ръждавичка
Абе бие всички от миналия сезон без Радулова и Микяй но техните са от други неща последователи.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 00:56 от Mane007

# 4 002
  • София
Миналата година Раду беше близо до това да е герой, но беше прекалено язвителен срещу жените, на моменти и були. И прекалено много се изтъкваше и говореше за себе си, не е типичния герой, но все пак от немай къде доста хора му симпатизираха.

Има две сходства между сезони 6 и 7 и това е пропуснатия златен шанс, Силвия Радулова и Раду да играят заедно, както и Д-р Пекин и Д-р Петров да играят заедно.
Но продукцията много трудно ще го допусне това за жалост. Редакторите яко ще натискат и ще си измислят какви ли не небивалици, за да ги настроят един срещу друг. В краен случай ще ги разделят.
Те искат да си продават до болка омръзналото жени срещу мъже, а това да се съюзят силен мъж със силна жена не им влиза в сметките.

# 4 003
  • София
Те искат да си продават до болка омръзналото жени срещу мъже, а това да се съюзят силен мъж със силна жена не им влиза в сметките.

С риск да ме нападнат някои - в сезон 4 имаше такава коалиция - Фифо и Джеферович.
Много се плюе по нея, но реално тя първа направи логичното - смесена коалиция.

# 4 004
  • София
Мане007,
Да, съгласен. За мен също този финал са искали да стане:
Клаин, Шопа и Ръждавичка.

гг_,
Да, тази коалиция стана факт, но на много късен етап, а и беше до време. Колкото да избутат още малко напред. Но си спомням, че Фифо на синхрон каза, че при първа възможност ще си върне на Жени. Така и стана. Фифо и Гого заработиха в тандем и ги надиграха жените, Мишето беше жертвана. После с помощта и на Жорката и заради една глупост и подценяване на ситуацията, Жени се оказа и номинирана и Жорката я изпрати вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт