💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 225 888
  • 4 223
  •   1
Отговори
# 4 005
И аз съм се чудила какво му е различното. Изолатора във втора фаза? Феномените?

Ами и това не е, защото и преди са оставяли във фаза 2 резиденция и най-гадната територия, а още във фаза 1 смениха брега с изолатора, така че официално това си беше най-гадната територия.
Изолаторът им е безплатен. За стопанството сигурно плащат наем. Мизерна продукция.

# 4 006
Много искам от Продукцията и редакторите им, да вземат да прочетат темата, тук във форума, да си вземат поука, може даже да вземат и идеи за следващия сезон!

# 4 007
Убедена съм, че Калин не е бил изборът за победител на сценаристите. Самият Дяволо каза отдавна, че на Мирослав му изписват уинър едит с всички лични неща, които споделяше за себе си. Ако искат някого за победител, много добре знаят как да го бутнат дотам, особено кадърно момче като Калин. Те добутаха Алекса в сезон с Фифо, Гого и Георги.
За Шопа и Ръждавичка съм съгласна. Като за втората се чудя - как допуснаха да отпадне преди финалната седмица, като има презаснемане и всякакви трикове? Просто много олекна играта без нея и Пекин. Радостина и Николета веднага изгърмяха, въпреки всички предимства, понеже са слаби. Ръждавичка щеше да вземе някоя битка за имунитет и полуфинала не и мърдаше.

# 4 008
Ако Калин е готвен уж за победител да ми се обясни моля , защо на битката с Ивайло им дадоха леко трасе и ключов момент за победа кофичките , където наблюдателност и памет е най-важен (а това Ивайло го има повече и е силен точно там, като покер играч с години)
Защо Калин беше пратен на изолатор-блато последните 3 седмици и да влачи загубени битки със пишман племе, да е бушон непрекъснат? Всяка битка се видя крие риск, а това е добре дошло . Той при феномените никога нямаше да бъде номиниран и това беше шанса.
Те са искали за мен Калин да отпадне още на 2 фаза след Лапунов, но не им се получи. Иво обърка сметките, а после и Алекс.
Да чухте някаква забележка към Миро, нещо за мишкуването сред жените, нещо да го разпитват за храната от Томи (жените доста синхрони имаха, особено Рада, но Миро -не)
Някой да разбра за другите какво им е семейството, какъв животът...това в първите предавания си го имаше за много от участниците, тук само за Миро -канадският вълк, канадският не знам какво си, бе канадеца.
Всъщност Миро стана толкова нехаресван не от мишкуването, пазенето , характер , ами от величаенето от продукцията , липсата на някакъв упрек към него за какво и да е. За Лапунов видяхме , че бил скатавка без да е такъв никога, няколко пъти повторено от Ралица, ама за Миро...нъцки.  То толкова видимо беше кой бутат, не знам как не го виждате.
Не разбирам защо обаче Миро не беше изведен и натрапен на феномените по-рано. Може би щеше да бъде сложен за капитан, да ходи на повече битки, да взима постове в игрите важни (той има качества отлични иначе) , но пък имаше вероятност някъде да се издъни и бъде номиниран, а отделно можеше да се контузи , та...пазеха го вярно с глад и неудобство , но пък сигурен за финала. Битките на които ходи беше с жени слаби и беше ясно , че няма как да отпадне (там само единия отпадаше, не както битката с Траян ги изненада, при Миро това нямаше да стане)
Това е моят прочит, пък...всеки си вярва на каквото и както си вижда нещата и си има право

# 4 009
  • София
А това, че Ралица се карала на Калин, дето не е победил... Ми може нарочно да са го направили, за да си мислим, че са подкрепяли Калин и в никакъв случай не са бутали Мирослав. Stuck Out Tongue Winking Eye В духа на криминалетата.

# 4 010
Миро не падна ли от Траян на кастинг битката? Според мен не са очаквали да падне. После при първата възможност го вкараха по терлици в играта. И не бил бутан от началото. Бутан, пазен, закрилян. Комфортни последни седмици и финал. Ако битките полуфинал и финал бяха на обратно, Миро нямаше да е първи. На финала Калин щеше да бие Чикагото на лъжиците. Така че хич не вярвам колко е искала продукцията да победи Калин. Ако искаше щеше да размени битките.

# 4 011
  • София
И въобще защо провеждат финалите на тези грозни "арени', целите в тръни и прахоляк?? На мен много повече ми харесват битките на плажа и да има и плуване.

# 4 012
Лирическата героиня и още няколко други герои драпат за последователи докато не са изпаднали в забвение.
Ако е така, то са съвсем за заплюване. Значи изначално са заложили на хейта...
Абе, дразнят ме. И пак гледам, нали? Sweat Smile

Какво иска да каже тук лирическата героиня, м?

# 4 013
Какво иска да каже тук лирическата героиня, м?

Каквото и да си говорим е много хубаво момиче!

# 4 014
  • Някъде там...
Уинър едита се прави при монтажа, когато вече знаят кой е победител. Доста от казаното беше записвано впоследствие и монтирано. Реално последните седмици от сезона са монтирани след като вече са ясни настроенията на публиката. Всичко могат да направят Simple Smile

Миро няма как да взима важни постове в битките, да изпъква, да е герой. Той просто не е такъв по темперамент. А и стратегията му беше точно обратната - да мишкува. Тук нищо не му спести продукцията или по-скоро нямаше какво да покаже. Имаше една битка, в която стана герой по неволя - онази с дънерите, там го похвалиха подобаващо. И по-запомнящи се моменти във финалната седмица. Това е. Могат да записват думи впоследствие, но не и кадри и случки.

За финалната битка съм съгласна, аз също харесвам повече морските арени. Тази арена не е най-подходящата, но я дават заради силовото трасе, което явно си е традиция. Но си представям прахоляка и жегата, това е дупка, сигурно дори повей няма. Всичко е цимент и прах, нагрято, излъчва. Ако искаха Калин за победител, защо решиха да е там битката? И с толкова силови елементи? Чикагото на финал можеше да го елиминират и с повече компоненти като плуване, ловкост, пъзел с картинка, катерене по стената, ласото.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 09:24 от Жабче

# 4 015
Абе като цяло се надявам да не правят финал на  онази арена (Mad Max, Mad Tavex или както са си я кръстили), защото е много повтаряща се. На плажа поне могат да вкарат различни компоненти- халки, копаене, плуване, носене и какво ли не.
Там все контейнери катериш, скачаш, люлки, количка , някакви варели/ала бала във въздуха....

Полуфинала ми хареса много повече, изключвайки тъпите лъжички (ВЪРНЕТЕ ПЪЗЕЛИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Другата година според мен може би ще вкарат още повече катерене щом таргетират тази група. Малко като калистениката и кросфит-а след 4ти.

Между другото, гледах клипчето на Гого където се прехвърля по лостовете. Ами машина си е този човек, още ми е фаворит номер УНО за всички времена (Калин втори). Ще ме извиняват феновете на Фифо, супер силен е, ама ми е по-назад в личната класация Sweat Smile

# 4 016
  • София
Абсолютно. Полуфиналът беше по-разнообразен, по-"комплексен", и ако бяха сложили и един пъзел, щеше да е супер финал.

# 4 017
Гала: А Миро има страховито хоби, да се катери по замръзнали водопади"
Придружено с героизиращи мимики.  А друга приглася.." аууууу настръхвам"
Явно им трябва имитиращ Калин образ, демек какво само за Калин говорите, като Миро е извънземен...ахаха смях

# 4 018
За мен също Калин не е бил в ничии сметки, в един момент са свършили кандидат-героите, а той е изпъкнал в същото време. При тоновете заснети материали той нямаше седмици наред нито един синхрон и не дадоха участието му при съставяне на стратегии. Не ми е ясно и как Шопа е трябвало да стане герой, имаше физически качества да доминира, но на емоционално и социално ниво щеше да го докара до нещо като Мартин Императора, дори имаше шанс да образува подобна комбина с Томи.

# 4 019
Миро с бебето. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 11:20 от ddarri

Общи условия

Активация на акаунт