💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 198 075
  • 4 026
  •   102
Отговори
# 3 960
  • София
Хаха, яко, ама това с Игрите на глада може да стане само ако шоуто се излъчва в реално време и ние феновете им изпращаме помощи по време на битките. Grinning
Така наречените спонсори.
Леле, ако беше така, Калин щеше да има много привилегии, а на Миро кой щеше да помогне в битка? :о :/

# 3 961
някой в темата излезе с Моулги ден преди да се завърти в самите Игри, но не запомних кой беше. Може да има връзки да прокара идеята Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 962
Дори в следващите десет сезона на Игрите да печели любимецът на публиката, несправедливостта към Калин няма да бъде компенсирана.
Извинявай, но коя несправедливост?!
Според мене продукцията предпочиташе Калин да е победителят. Но все пак да има някаква интересна битка за финала. Кога Ралица (продукцията) е смятала гласовете на съвет вместо участника? "Ако дадеш гласовете си за този, той ще има еди-колко си гласа, а другите по... Ако дадеш гласовете си за онзи, той ще има еди-колко си гласа, а другите..." Никога! И без да съм фен на Калин (харесвам го на арената, но чак фен не съм), на мене ми беше обидно това броене на гласове от страна на Ралица (продукцията). Все едно Калин е слабоумен и не може да брои сам.
Кога друг път Ралица (продукцията) се е карала на участник, понеже не е победил?
Пак повтарям - за мене продукцията искаше Калин да спечели. И понеже това не стана на финалната битка, реши да печели от... рейтинг. Бутна Миро под влака, като пусна рано спойлера за него. Спести извинението му, но не спести кадри, които го изкарват лош. А трафикът от коментари тече повече дори след ютията на Веско. Чудехте се защо представяли победителя "си" така. Ами защото не е победителят им, а средството за бум по социалки и форуми. Шопа им отпадна заради херния, Томи им отпадна заради шопинг. Траян и Лапунов не им вършат работа, защото са от същия отбор и приятелски финал не им е изгоден. Те и заради това хързулнаха Чикагото с едни топчета. Ивайло се контузи. И... им остана този, който дръзна да изравни 45-те набирания на "пещерняка" на интервюто...

Както и да е... Опитайте се да извлечете положителното от този сезон за вас самите.

# 3 963
  • Някъде там...
Билянка, голяма част от лошите решения си бяха Мирови, няма какво да се лъжем. Факт е, че продукцията го използва за рейтинг, тук няма спор, но и той не е цвете. Не игра по най-добрия начин.

Аз за себе си положителното съм го извлякла. И продължавам да го правя. Още ми е горчиво, но с времето ще ми мине. Позволи ми обаче все пак да не харесвам Миро, става ли? Да не харесвам начина, по който игра, да не харесвам поведението му на екран, решенията и думите. Това си е лично мое право.

А несправеливости имаше много в този сезон. Като започнеш от глада, минеш през разформированото заради Томи племе, което повлече и Калин във втора фаза, променливите правила при номинациите и елиминациите, побутването на Радостина, нагласените кастинг битки и със сигурност още има, за които не се сещам на момента.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 22:48 от Жабче

# 3 964
  • Варна
Дори в следващите десет сезона на Игрите да печели любимецът на публиката, несправедливостта към Калин няма да бъде компенсирана.
Извинявай, но коя несправедливост?!
Скрит текст:
Според мене продукцията предпочиташе Калин да е победителят. Но все пак да има някаква интересна битка за финала. Кога Ралица (продукцията) е смятала гласовете на съвет вместо участника? "Ако дадеш гласовете си за този, той ще има еди-колко си гласа, а другите по... Ако дадеш гласовете си за онзи, той ще има еди-колко си гласа, а другите..." Никога! И без да съм фен на Калин (харесвам го на арената, но чак фен не съм), на мене ми беше обидно това броене на гласове от страна на Ралица (продукцията). Все едно Калин е слабоумен и не може да брои сам.
Кога друг път Ралица (продукцията) се е карала на участник, понеже не е победил?
Пак повтарям - за мене продукцията искаше Калин да спечели. И понеже това не стана на финалната битка, реши да печели от... рейтинг. Бутна Миро под влака, като пусна рано спойлера за него. Спести извинението му, но не спести кадри, които го изкарват лош. А трафикът от коментари тече повече дори след ютията на Веско. Чудехте се защо представяли победителя "си" така. Ами защото не е победителят им, а средството за бум по социалки и форуми. Шопа им отпадна заради херния, Томи им отпадна заради шопинг. Траян и Лапунов не им вършат работа, защото са от същия отбор и приятелски финал не им е изгоден. Те и заради това хързулнаха Чикагото с едни топчета. Ивайло се контузи. И... им остана този, който дръзна да изравни 45-те набирания на "пещерняка" на интервюто...

Както и да е... Опитайте се да извлечете положителното от този сезон за вас самите.
Тази с измислянето на правила и условия в движение.
Разбирам ги, нямаше да има голяма интрига, нито спорове, но не беше справедливо.
Писала съм го и друг път - подариха на други, незаслужили "марката" Феномени.
 Алекс, Калин и Траян нямаха право на име , девиз и знаме на финала. Защо?

# 3 965
Билянче, права си , ама донякъде за мен поне. Всъщност има резон в написаното, ама пък и нещо на мен не ми се връзва от действията преди това и линията начертана от продукцията за Миро (тотално опазване , спестяване на критики, че не ходи на битки - Лапунов без вина беше нарочен, но Миро...никога) За броенето на гласовете си права, ама както пишеш и Калин може да смята, това че гледа срамежливо хич не е тиха вода толкова и недорасъл, недоучен, та..може би целта е "думам ти снахо, сещай се дъще" за някой друг да се усети, а може и да е което ти пи.шеш.
Кое му е лошото да са двамата финалисти от едно племе или дори тримата. Когато е прозрачно и достойно постигнато не виждам проблем. Представи си двама боси младежи, добре подготвени как тичат като вятъра и се състезават братски, но и с хъс за победата. Такъв финал щеше да е ...уникален за мен, но...
Миро е добър, дори отличен на терен, но е пресметлив, страхлив да рискува и се доказва, стоя и вехна сред жените до последно, че чак буквално до последен дъх щеше да си остане там , ама... А честно ли е да е подсилван за финалните битки, да го държат там жив скелет , за да им свърши работа. Не е бутан за цвят той и пълнеж, а за победител и да вземе парите за мен поне.
Всъщност , ако трябва да сме честни Калин стигна до финала благодарение на.... Ивайло. Нищо не е в състояние да ми промени мнението, че там му беше сложена гилотината, но Иво е хитър и не могат да го преметнат лесно. То и Калин си го знае, дори пред Ваня каза, че му се иска да е спечелил честно, въпреки че ...има някакви съмнения. Това беше очевадно, че не искаха Калин да продължи , дори и Лапунов като го махнаха. За Шопа е ясно , искали са него, ама и да не го искаха той си беше танк направо , та...то и Томи изглеждаше подобно, ама Лапунов на трасето го би се видя. Не знам, не им вярвам на тези, а и се видяха неща дето...не може хора припадащи да взимат битки и да ги гледаме да тичат, вадят дънери, влачат варели...няма как, нещо са им дали. А защо ги докарват до припадъци, до вид на концлагеристи...това не са честни игри. Някакви минуси в локациите да има, но това с изолатори, блата ..те на Дино дали са платили болничните дето не е ходил на работа, лекарствата, рехабилитацията...той не ми изглежда да е от много заможните волтаци.
Дълго стана, ама..добър е Миро и щеше да бъде финалист заслужен, ако не беше гладувал толкова, отделно характер, коалиции, отношение...това продукцията няма как да го изреже, то съвсем нямаше да го видим на екран. Просто нищо положително замисли се нямаше какво да покаже социално, за игрите с възможности , ама безполезен за племето , защото само своята част брилянтно да се види, после другите да бъхтят на тежките и отговорните постове. Сори , ама..не знам...странно ми е , ама си те обичкам да знаеш)))

# 3 966
  • София
Цялата несправедливост е най-вече, че Мирослав не трябваше изобщо вече да е в играта - трябваше и него да изгонят с Томи. Както и двете девойки под ръчичка с тях. За да не им се прецака бройката с играчи - връщат последните отпаднали и готово. И да заслужаваха си изгонването - не заради храната, а заради тъпотията да вменят вина на напълно невинни хора - Иво и Крис.
Ако ще до други ден защитниците на Миро да пишат колко е представен грешно - това им действие и тези им "сметчици" с Томи и двете девойки - няма как да ги оправдаят.

# 3 967
  • София
И всъщност какво беше "всичко е различно" в този сезон? "Сандъчетата на късмета"? Unamused

# 3 968
  • Някъде там...
И аз съм се чудила какво му е различното. Изолатора във втора фаза? Феномените?

# 3 969
  • София
И аз съм се чудила какво му е различното. Изолатора във втора фаза? Феномените?

Ами и това не е, защото и преди са оставяли във фаза 2 резиденция и най-гадната територия, а още във фаза 1 смениха брега с изолатора, така че официално това си беше най-гадната територия.

# 3 970
И всъщност какво беше "всичко е различно" в този сезон? "Сандъчетата на късмета"? Unamused

Че фейлнаха да си наредят най-важните битки и изтърваха златната кокошка "друбой между Ръждавичка и Пекин", че така слаби не са ги правили (от глад), няма пъзели (резил), няма плуване ...

Че беше различно, беше, ама за по-зле. Трябва да върнат някои от старите битки и да махнат нови. Не ми трябва да гледам 5 вариант на цветове/кубчета/карти за помнене, нито 5 варианта на неудобно киснене на едносантиметрово трупче/тръба/дъска и прочие.

# 3 971
Новото е, че продукцията се оля да мести хората и да ги прави на идиоти, както и зрителите.
Това масово местене и прелитане на хора от племе в племе май почна от четвърти сезон.
Сетих се, че преди имаше и остров на отшелника някакъв, сега и това го няма , набутват цяло племе да седи и гние на блато със седмици и без шанс да влезе в играта повечето.
Хубаво предаване, чудесен формат, ама попаднал в грешни ръце за мен.
Викам си да вземем да внедрим наши хора там и те отвинтват болтове за отпадане на неудобните, нашите ги завинтват, те ги карат да гладуват-нашите носят базови пакети с храна, друг начин не виждам. Трябва си внедряване на къртици там наши и те така поне малко справедливост да има. Жалко, че няма как да стане.

# 3 972
  • Някъде там...
А това с отпадането на цяло племе или заточването му на блатото от първия ден, е най-голямата тъпотия. Реално едни от най-силните мъже и явно фаворити за спечелване на сезона, бяха заточени с червените на блатото. Сами си вкараха автогол от продукцията - здравословни проблеми се отключиха, отпаднаха хора, прецакаха се сценарии.

# 3 973
Ооо, Жабче, ти си ми нещо положително от този сезон 💗. Далеч съм от мисълта да ти казвам какво да мислиш. Никога не бих го направила. Просто пиша какво аз мисля. 😚🤗

Мога само да ти предложа да изслушаш и Миро, когато/ ако имаш желание. 😊

Аз просто се опитвам да вникна в играта зад Игрите. Това ми е удоволствието от ИВ. Втори път в капана им няма да ме вкарат. Силни емоции няма да вложа. А шоуто им за мен ще е ШООЛ.

Даже нямам и намерения да споря с никого. Това също остана в първия сезон.

# 3 974
На мен не ми харесва локацията там. Ако трябва в чужбина да направят предаването, поне нашите свят да видят. Но ще се охарчат, та...няма шанс, а добри пари са направили сравнено с други предавания и те изнесени в други държави, пак толкова гледани и дори по-малко, ама ...печалбата си е печалба, свиди им се и тук най-лесно и евтино.

Общи условия

Активация на акаунт