💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 225 877
  • 4 223
  •   1
Отговори
# 3 960
Билянче, права си , ама донякъде за мен поне. Всъщност има резон в написаното, ама пък и нещо на мен не ми се връзва от действията преди това и линията начертана от продукцията за Миро (тотално опазване , спестяване на критики, че не ходи на битки - Лапунов без вина беше нарочен, но Миро...никога) За броенето на гласовете си права, ама както пишеш и Калин може да смята, това че гледа срамежливо хич не е тиха вода толкова и недорасъл, недоучен, та..може би целта е "думам ти снахо, сещай се дъще" за някой друг да се усети, а може и да е което ти пи.шеш.
Кое му е лошото да са двамата финалисти от едно племе или дори тримата. Когато е прозрачно и достойно постигнато не виждам проблем. Представи си двама боси младежи, добре подготвени как тичат като вятъра и се състезават братски, но и с хъс за победата. Такъв финал щеше да е ...уникален за мен, но...
Миро е добър, дори отличен на терен, но е пресметлив, страхлив да рискува и се доказва, стоя и вехна сред жените до последно, че чак буквално до последен дъх щеше да си остане там , ама... А честно ли е да е подсилван за финалните битки, да го държат там жив скелет , за да им свърши работа. Не е бутан за цвят той и пълнеж, а за победител и да вземе парите за мен поне.
Всъщност , ако трябва да сме честни Калин стигна до финала благодарение на.... Ивайло. Нищо не е в състояние да ми промени мнението, че там му беше сложена гилотината, но Иво е хитър и не могат да го преметнат лесно. То и Калин си го знае, дори пред Ваня каза, че му се иска да е спечелил честно, въпреки че ...има някакви съмнения. Това беше очевадно, че не искаха Калин да продължи , дори и Лапунов като го махнаха. За Шопа е ясно , искали са него, ама и да не го искаха той си беше танк направо , та...то и Томи изглеждаше подобно, ама Лапунов на трасето го би се видя. Не знам, не им вярвам на тези, а и се видяха неща дето...не може хора припадащи да взимат битки и да ги гледаме да тичат, вадят дънери, влачат варели...няма как, нещо са им дали. А защо ги докарват до припадъци, до вид на концлагеристи...това не са честни игри. Някакви минуси в локациите да има, но това с изолатори, блата ..те на Дино дали са платили болничните дето не е ходил на работа, лекарствата, рехабилитацията...той не ми изглежда да е от много заможните волтаци.
Дълго стана, ама..добър е Миро и щеше да бъде финалист заслужен, ако не беше гладувал толкова, отделно характер, коалиции, отношение...това продукцията няма как да го изреже, то съвсем нямаше да го видим на екран. Просто нищо положително замисли се нямаше какво да покаже социално, за игрите с възможности , ама безполезен за племето , защото само своята част брилянтно да се види, после другите да бъхтят на тежките и отговорните постове. Сори , ама..не знам...странно ми е , ама си те обичкам да знаеш)))

# 3 961
  • София
Цялата несправедливост е най-вече, че Мирослав не трябваше изобщо вече да е в играта - трябваше и него да изгонят с Томи. Както и двете девойки под ръчичка с тях. За да не им се прецака бройката с играчи - връщат последните отпаднали и готово. И да заслужаваха си изгонването - не заради храната, а заради тъпотията да вменят вина на напълно невинни хора - Иво и Крис.
Ако ще до други ден защитниците на Миро да пишат колко е представен грешно - това им действие и тези им "сметчици" с Томи и двете девойки - няма как да ги оправдаят.

# 3 962
  • София
И всъщност какво беше "всичко е различно" в този сезон? "Сандъчетата на късмета"? Unamused

# 3 963
  • Някъде там...
И аз съм се чудила какво му е различното. Изолатора във втора фаза? Феномените?

# 3 964
  • София
И аз съм се чудила какво му е различното. Изолатора във втора фаза? Феномените?

Ами и това не е, защото и преди са оставяли във фаза 2 резиденция и най-гадната територия, а още във фаза 1 смениха брега с изолатора, така че официално това си беше най-гадната територия.

# 3 965
И всъщност какво беше "всичко е различно" в този сезон? "Сандъчетата на късмета"? Unamused

Че фейлнаха да си наредят най-важните битки и изтърваха златната кокошка "друбой между Ръждавичка и Пекин", че така слаби не са ги правили (от глад), няма пъзели (резил), няма плуване ...

Че беше различно, беше, ама за по-зле. Трябва да върнат някои от старите битки и да махнат нови. Не ми трябва да гледам 5 вариант на цветове/кубчета/карти за помнене, нито 5 варианта на неудобно киснене на едносантиметрово трупче/тръба/дъска и прочие.

# 3 966
Новото е, че продукцията се оля да мести хората и да ги прави на идиоти, както и зрителите.
Това масово местене и прелитане на хора от племе в племе май почна от четвърти сезон.
Сетих се, че преди имаше и остров на отшелника някакъв, сега и това го няма , набутват цяло племе да седи и гние на блато със седмици и без шанс да влезе в играта повечето.
Хубаво предаване, чудесен формат, ама попаднал в грешни ръце за мен.
Викам си да вземем да внедрим наши хора там и те отвинтват болтове за отпадане на неудобните, нашите ги завинтват, те ги карат да гладуват-нашите носят базови пакети с храна, друг начин не виждам. Трябва си внедряване на къртици там наши и те така поне малко справедливост да има. Жалко, че няма как да стане.

# 3 967
  • Някъде там...
А това с отпадането на цяло племе или заточването му на блатото от първия ден, е най-голямата тъпотия. Реално едни от най-силните мъже и явно фаворити за спечелване на сезона, бяха заточени с червените на блатото. Сами си вкараха автогол от продукцията - здравословни проблеми се отключиха, отпаднаха хора, прецакаха се сценарии.

# 3 968
Ооо, Жабче, ти си ми нещо положително от този сезон 💗. Далеч съм от мисълта да ти казвам какво да мислиш. Никога не бих го направила. Просто пиша какво аз мисля. 😚🤗

Мога само да ти предложа да изслушаш и Миро, когато/ ако имаш желание. 😊

Аз просто се опитвам да вникна в играта зад Игрите. Това ми е удоволствието от ИВ. Втори път в капана им няма да ме вкарат. Силни емоции няма да вложа. А шоуто им за мен ще е ШООЛ.

Даже нямам и намерения да споря с никого. Това също остана в първия сезон.

# 3 969
На мен не ми харесва локацията там. Ако трябва в чужбина да направят предаването, поне нашите свят да видят. Но ще се охарчат, та...няма шанс, а добри пари са направили сравнено с други предавания и те изнесени в други държави, пак толкова гледани и дори по-малко, ама ...печалбата си е печалба, свиди им се и тук най-лесно и евтино.

# 3 970
  • София
Да, реално продукцията сама носи вина за провалените им основни сюжетни линии.
Единствената сюжетна линия, която успяха да добутат до финал е двубоя между Калин и Мирослав, но от това което видях аз лично през целия сезон са искали по-скоро Калин да спечели, заради изключително лошия отзвук след сезон 6, когато се заговори и за край на Игри на волята, но там Кралев ги спаси и Раду и битката му с жените.
Не случайно смениха почти изцяло концепцията си и се върнаха към сезони 1 и 2...

Те са виновни, че се възпали кръста на Шопа, защото имаха това гадни блатно.
Те са виновни и за провала на Ръждавичка и Пекин. С цялостното си менажиране на събитията доведоха до тези събития. То е като домино ефект.

Най-големия им грях е, че оставиха изолатора за цялата втора фаза и че измъчиха 2/3 от играчите.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 00:30 от Diavolo

# 3 971
  • Някъде там...
Билянка, някой ден, когато ми мине горчилката, може да изгледам финалната битка, може и Миро да изслушам, кой знае. Сега НЕ МОГА. Много ми е прясно, много ми е болезнено още. Бях се зарекла след 5 сезон и Момчил, че повече няма да влагам толкова емоции, ама ето ти на - Калин. Blue Heart

Миро не го харесвам от самото начало, беше ми шок да прочета спойлера, че точно той е победител. Направо удар в сърцето. Място не мога да си намеря още.
Прегръдки! Nature Sunny Ще оцелеем.

# 3 972
  • София
Според мен, ако имат поне малко акъл, в следващ сезон трябва да премахнат и това с абсолютното гладуване, да има възможност на всяка от териториите да спят на равно - една голяма палатка и надуваеми дюшеци не струват милиони и също така да престанат да се месят във всичко, а да оставят нещата поне отчасти да се развиват естествено. Ето преди да се намесят - при Феномените ясно, получи се страхотен отбор, при Лечителите също си стана естествено първоначалният конфликт - д-р Петров реши да прави коалиция, д-р Пекин отвърна. Както и другото важно - хубаво вкарват такива като Тянко, Гергана и подобни - защо ги слагат в едно племе? То е ясно, че в първите битки това племе все ще губи. И при Феномените имаха Гордиенко - но тя поне на хартия не би следвало да е слаба и Наталия - която макар и бавно, но си минаваше трасето. А, и основното там - имаха Симона, която и пет пъти можеше да мине вместо жените. При зелените имаха пък Пекин - която да компенсира компоненти.
Но при жълтите реално нямаше кой в началото.

Общо взето нека взимат по няколко слаби и кифли за цвят - но да са разпределени по един, таван 2-ма, в племе.

Иначе да отбележа една от малко положителните градации - липсата на съюзници във фаза две и тъпите предимства.

# 3 973
Хора, игнорирайте конкретните постове.
Почнаха с лошо не става, сега някаква мазна стратегия пускат с добро.
Нищо няма да ми промени мнението Simple Smile
Даже доста хора познавам които не бяха гледали игрите от много време, гледаха този сезон и пак се отказаха
Аз го гледах до сега, но наистина този сезон беше безобразие
Според мен и никой от участниците не трябва да се занимава повече с продукцията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 974
  • Някъде там...
Слагат слаби в племената, от една страна за да ги осмиват и да генерират конфликти, а от друга, на тяхно място да вкарват блатните. Те са вид бушони на продукцията. Хем ще запълнят ефирно време в началото, хем бързо ще отпаднат.

Аз сезона го харесах. След ужасния 6 сезон, който гледах от дъжд та на вятър, този ми се видя успешен. Даже отличен в първа фаза с този цветен каст и Феномените. И оттам нататък се оакаха. Сами си прецакаха сторилайна. И Ръждавичка, и Пекин, и Калин като победител.

Общи условия

Активация на акаунт